Voordelen van een kartonnen verzenddoos

Wij beoordelen dit product met een:

Golfkarton is een van de belangrijkste materialen die gebruikt worden voor de productie van een verzenddoos en industriële verpakkingen. Dit materiaal is voor 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar, wat het een duurzame optie maakt. Oorspronkelijk werd golfkarton voornamelijk gebruikt voor de verpakking en het vervoer van voedsel van de fabrikant naar de consument. Tegenwoordig worden kartonnen dozen en verpakkingen gebruikt voor het bewaren en transporteren van bijna alle soorten goederen.

Wat zijn precies de voordelen van de kartonnen verzenddoos? En is dit type doos ook voor jou de beste keuze? Lees snel verder om er achter te komen.

Elke vorm of maat

Kartonnen dozen zijn makkelijk op maat te snijden, waardoor je hier van alles en nog wat in kunt versturen.  Door de dozen op maat te laten maken, bespaar je daarnaast op kosten voor opvulmateriaal en het transport. Met kartonnen dozen heb je een verscheidenheid aan keuzes, waardoor je de verzenddoos makkelijk afstemt op jouw persoonlijke behoeften.

Maximale bescherming

Verzenddozen van karton zijn gemaakt van sterke en hoogwaardige materialen. Hierdoor beschermen ze de inhoud van de doos tegen stoot- en valschade. Als je ervoor kiest om kartonnen dozen op maat te laten maken, kan je zelf de gewenste dikte selecteren. Bij het verzenddoos kopen zijn er verschillende factoren om in overweging te nemen: de kwaliteit van het materiaal, het gewicht van het materiaal, de afmetingen van de verzenddoos en de prijs. Door te kiezen voor kwaliteit weet je zeker dat je product veilig verzonden wordt. Ook verklein je zo de kans op retouren door schade aan de bestelling tijdens het transport. Hier profiteren zowel je klanten als jijzelf van.

Lichte verpakkingsdoos

Bij het vervoeren van producten heeft een lichte verpakking de voorkeur. Door het lagere gewicht is de CO2-afdruk van de verzending kleiner. Ook is dit voor jou als ondernemer voordeliger, want vaak betaal je meer voor het verzenden van een pakketje dat zwaarder is. Verzenddozen die licht van gewicht zijn, zijn niet alleen makkelijker te vervoeren maar ook gemakkelijker te hanteren.

Kartonnen dozen laten bedrukken

Verzenddozen van karton zijn zeer aanpasbaar. Zo kan je ze in elke vorm of maat laten snijden, lijmen of plakken. Ook is het materiaal goed bedrukbaar, waardoor je de verpakking kunt personaliseren met bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo, slogan of zelfs full colour productafbeeldingen. Afhankelijk van jouw wensen maak je unieke verzenddozen voor jouw bedrijf. Qua kosten zijn kartonnen verpakkingsdozen doorgaans goedkoper dan plastic verpakkingen. Daarbij is het een meer duurzame keuze vanwege onder meer het lichte gewicht en de recyclebaarheid van het materiaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant