Kerstbomen en kerstverlichting, waar haal je het?

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

De zomer verdwijnt langzaam steeds verder weg en we gaan richting de herfst. Het weer wordt kouder en de dagen korter. Dat betekent maar 1 ding, binnenkort mogen de kerstbomen weer opgezet worden want de feestdagen komen er weer aan. Hoewel ik een gruwelijke hekel heb aan het opzetten van de kerstboom, ben ik toch altijd weer content met mezelf als hij eindelijk staat. De vele lampjes van de kerstverlichting en veel te veel ballen die erin hangen, want ik kan nooit kiezen welke ik erin wil hangen en geloof me, de verzameling is groot.

Nieuwe kerstbomen

Nu zou je denken, dan heeft ze vast geen nieuwe kerstspullen meer nodig, maar daar vergis je je toch in. Dit jaar heb ik besloten om niet 1 maar 2 kerstbomen neer te zetten. In de woonkamer en in de eetkamer. Nu heb ik een nep groene die ik al een aantal jaar gebruik, maar een echte geeft toch net wat meer die kerst-vibe, dus ik ging weer eens op zoek op het wereldwijde web naar echte kerstbomen en daarbij kwam ik uit bij Petsplace. Nooit geweten dat zij kerstbomen, kerstverlichting en kerstballen verkopen.

Je hebt hier de keuze uit verschillende kerstbomen, variërend van 100 cm tot en met 200 cm. Ze hebben kerstbomen met kluit in een pot of gezaagd. Het fijne aan deze kerstbomen is dat ze weinig naalduitval hebben, dit scheelt weer een hoop rommel in huis en daar worden we allemaal blij van.

De prijs van de bomen vond ik ook een aangename verrassing, deze varieert van ongeveer €21,- tot €38. Absoluut niet te duur voor een kerstboom. Bij veel winkels en webshops betaal je toch al snel minimaal €60,-.

Vind je een echte kerstboom maar niks? Geen zorgen, ook voor kunst kerstbomen kun je hier terecht. En niet alleen groene. Ik zag ook hele leuke witte kerstbomen, waarbij het net is alsof de sneeuw erop gevallen is.

Kerstverlichting

Nu heb ik uiteindelijk een goede keuze kunnen maken voor een nieuwe kerstboom, maar daarmee ben ik er natuurlijk nog niet. Er hoort ook kerstverlichting in en dan bedoel ik veel kerstverlichting. Ik vind het leuk als mijn boom eruit springt met vele lichtjes, kerstballen en andere versieringen.

Hiervoor hoefde ik niet lang te zoeken, want de collectie kerstverlichting bij Petsplace is gigantisch. En niet alleen de inmiddels welbekende slingers met LED-verlichting zijn beschikbaar. Ze hebben verlichting voor binnen én voor buiten. Ze hebben ook leuke lantaarns met verlichting, een lamp met kerstverlichting (hier ben ik zelf groot fan van) en bijvoorbeeld deurverlichting in de vorm van een kerstboom.

Je begrijpt dat ik mijn lol hier weer op kon en all-in ben gegaan. Als eerste was de kerstverlichting voor de nieuwe boom aan de beurt. Ik kies altijd voor LED-verlichting omdat ik hier goede ervaringen mee heb. Het liefst een slinger waar de lampjes lekker dicht op elkaar zitten.

Het Gezinsleven - Feestdagen - Kerstbomen en Kerstverlichting 2

Overige kerstversiering

Toen ben ik op zoek gegaan naar een tijdschakelaar, omdat ik het fijn vind (zeker in de winter) om niet in het donker thuis te komen. De tijdschakelaar stel ik in op een bepaalde tijd en hij springt vanzelf aan. Geeft ook meteen een leuke sfeer als je van buitenaf naar binnen kijkt.

Zoals ik eerder al zei is er nog veel meer kerstverlichting te vinden bij Petsplace. Ik ben gegaan voor een kerstlamp met verlichting en decoratiebomen. De decoratiebomen zullen erg leuk staan op mijn vensterbanken. Het geeft een sfeervol, gezellig en warm gevoel. De lamp is een heel simpel en leuk idee. Het zijn in mijn geval 15 lampjes in een glazen bol en deze zitten aan een wat robuuster touw. Zelf hang ik de lamp niet op maar leg ik hem neer met het touw erbij. Dat geeft een wat stoerdere maar toch gezellige uitstraling.

Ik heb nog veel meer gekocht, maar als ik uitgebreid ga vertellen over mijn wederom uitgebreide collectie kerstballen, dan wordt dit verhaal wel heel erg lang vrees ik. Neem zelf maar eens een kijkje op de website of bij Petsplace zelf, dan begrijp je wat ik bedoel.

Voor iedereen is er wel iets te vinden en ik weet zeker dat na jouw bezoek aan Petsplace jouw kerstboom er deze Kerst prachtig bijstaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant