Fotoalbum, leukste kerstcadeau voor opa en oma

Wij beoordelen dit product met een:

Opa’s en oma’s hechten erg veel waarde aan mooie herinneringen en daarom is een fotoalbum dan ook het perfecte kerstcadeau voor opa en oma. Zeg nou zelf, wie je in deze bijzondere tijd ook zeker niet mag vergeten zijn opa en oma. Tijdens de kerst kun je de dierbare om je heen extra verwennen met de allerleukste cadeautjes. Een mooi fotoalbum is een leuke herinnering maar ook direct iets leuks die ze aan vrienden kunnen laten zien. Kinderen en kleinkinderen zijn erg speciaal en deze willen ze dan ook graag laten zien aan andere mensen.

Een fotoshoot

Wij hebben zelf met ons gezin, mijn ouders en mijn zus met haar gezin een aantal maanden geleden een leuke fotoshoot laten maken in het bos . Alle foto’s zijn destijds gemaakt door Kim Roxs Fotografie uit Sint Oedenrode. Wij hebben Kim al een hele tijd geleden leren kennen op een bruiloft waar zij als fotograaf aanwezig was om foto’s van deze dag te verzorgen.

Wij waren zelf erg onder de indruk van haar foto’s waardoor we haar daarna zelf ook geboekt hadden voor onze eigen bruiloft. Ook met deze foto’s zijn wij heel erg blij en we kijken nog ze nog steeds weleens terug. Nu zijn we inmiddels weer ruim 2 jaar verder en we hebben Kim inmiddels alweer 2 keer een erg mooie foto reportage laten maken van onze familie.

Het Gezinsleven - Leukste kerstcadeau - Fotoalbum - Voorkant
Het Gezinsleven - Leukste kerstcadeau - Fotoalbum - Binnenkant

Het beste kerstcadeau voor opa en oma

Het is weer bijna kerst wat voor mij persoonlijk een van de favorieten momenten is. Ik kan altijd enorm genieten van deze periode omdat dit voor mijn gevoel altijd veel warmte en gezelligheid uitstraalt. Wij maken er met het gezin ook een leuk dag van om een kerstboom uit te zoeken en deze vervolgens te versieren met allemaal verschillende kerstballen, slingers en leuke kerstverlichting in en rondom huis. Daarnaast proberen we ook ieder jaar een of meerdere kerstmarkten te bezoeken en lekker te eten en drinken met vrienden en familie. Al met al, staat kerst voor mij voornamelijk in het teken van erg veel gezelligheid.

Het is een traditie om tijdens kerst elkaar ook altijd te verwennen met leuke en persoonlijke cadeaus. Daarom moesten we ook dit jaar weer op zoek naar een leuk kerstcadeau voor opa en oma. Na een uitgebreide zoektocht kwamen we uiteindelijk op het idee om een mooi fotoalbum te laten maken als kerstcadeau voor opa en oma. Het fotoalbum hebben we laten maken van de fotoshoot die wij vrij recent hadden gedaan met onze familie. Na een telefoontje met Kim Roxs is zij dan ook direct voor ons aan de slag gegaan om een mooi fotoalbum te maken van de foto’s die ze van ons allemaal gemaakt heeft.

Het Gezinsleven - feestdagen - cadeau voor kerst
Het Gezinsleven - IMG 0467 resized

Het mooiste fotoalbum voor opa en oma

Al een week later kwam Kim het cadeau bij ons thuis afgeven in een prachtige verpakking en helemaal klaar om direct aan opa en oma te kunnen geven met kerst. Natuurlijk wil ik jullie toch al iets laten zien waardoor ik het fotoalbum toch voorzichtig uitgepakt heb. Vervolgens heb ik het cadeau snel weer netjes ingepakt zoals ik deze heb ontvangen. Dit fotoalbum is wat mij betreft 100% geslaagd als het beste kerstcadeau voor opa en oma. Wij weten zeker dat opa en oma verrast zullen zijn en vooral ook erg blij met dit fantastische cadeau!

Hebben jullie ook nog leuke ideeën als kerstcadeau voor opa en oma voor de kerst? Laat dan jouw idee hieronder achter in de comments.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant