Zo kleed jij je als de beste versie van jezelf – Kleding tips

Wij beoordelen dit product met een:

Kleding maakt de man, dat weten we allemaal. Maar hoe leuk een kledingstuk ook is, je moet je er wel comfortabel en lekker in voelen. Niemand heeft er iets aan als jij je onzeker voelt over de kleren die je draagt. Ga daarom altijd op je eigen smaak en gevoel af en draag niet zomaar iets omdat het in de mode is. Het is dus belangrijk dat je weet wat jouw favoriete stijl is en van welke kledingstukken jij heel gelukkig wordt. Met de tips uit dit artikel kun jij je kleden als de beste versie van jezelf.

Zorg voor de goede maat

Niks is vervelender dan kleding dragen die net te klein of te groot zit. Het is dus belangrijk dat je, voordat je kleding koopt, eerst de kleding past. Ga niet zomaar af op een bepaalde maat, want de maten kunnen verschillen per merk of model. Een heren polo moet bijvoorbeeld tot halverwege je gulp vallen en de mouwen mogen tot halverwege je biceps vallen. Let ook op de naden van de schouders, deze moeten mooi op je schouder vallen en niet te ver op of over je schouder. Daarnaast moet je ook letten op de pasvorm van een bepaald kledingstuk. Sommige items zijn gewoon echt niet geschikt voor bepaalde lichaamsvormen. Wees hier kritisch op en eerlijk naar jezelf.

Investeer in goede basics

Het is belangrijk om je kast te vullen met een aantal hele goede basics die je overal mee kunt combineren. Dit is echt de basis van je garderobe. Dit kun je aanvullen met een aantal kledingstukken die wat meer uitgesproken aanwezig zijn en die nu in de mode zijn. Juist door deze dingen goed met elkaar te combineren, creëer je een rustig geheel en kun je – op een veilige manier – spelen met andere stijlen. Je kunt hiermee dus ook nieuwe stijlen en trends uitproberen, zonder dat het direct too much wordt, omdat je het combineert met goede basics. Een aantal mooie t-shirts heren van goede kwaliteit zijn dus absoluut onmisbaar in jouw kast!

Voel je comfortabel in de kleding die je draagt

Niks is vervelender dan je ongelukkig voelen in je kleding. Dit hakt in op je zelfvertrouwen en dit straal je dan ook uit. Zorg dat je kleding lekker zit en dat jij je er prettig in voelt. Zeer belangrijk!

Accessoires maken het geheel af

Je kunt die ene outfit nét dat ene beetje extra geven door een leuke accessoire toe te voegen. Dit kan van alles zijn; een blitse riem, een mooie stropdas of broche, een horloge of een ander sieraad of een sjaal. Hierbij geldt wel; less is more. Ga niet én een blitse riem én een opvallend horloge én een sjaal dragen. Dat wordt te rommelig en doet afbreuk aan je outfit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant