De allerleukste koptelefoon voor kinderen

Wij beoordelen dit product met een:

Onze twee zoontjes vinden het heerlijk om ’s avond nog even met de ipad op de bank te gaan liggen. Al die verschillende geluidjes door elkaar heen van deze twee ipads en de televisie kunnen behoorlijk vervelend zijn. Dit was voor ons de aanleiding om op zoek te gaan naar een koptelefoon voor kinderen en heb ik kennis mogen maken met de koptelefoon van Pogs.

koptelefoon pogs in doos

Helemaal hip!

Na een korte zoektocht op het internet liep ik eigenlijk vrij direct tegen de Pogs koptelefoon aan. Deze koptelefoon voor kinderen domineert de zoekresultaten en ook na wat verder zoeken kwam ik er vrij snel achter dat dit een erg populair artikel was. Nadat ik met mijn vrouw de website had bekeken hebben we besloten deze koptelefoon te gaan testen.

Deze koptelefoon voor kinderen ziet er erg leuk en hip uit en is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, geel, blauw, groen en rose. Wij hebben een gele koptelefoon aangeschaft als test en als deze bevalt bestellen we er natuurlijk nog eentje bij in een andere kleur zodat mijn beide zoontjes een leuke koptelefoon hebben!

koptelefoon pogs inhoud
kinderkoptelefoon oor link rechts

Kids only

De koptelefoon voor kinderen van Pogs noemt zichzelf in de online reclames een “Pogs, Kids only headphones” en daarbovenop “designed with care for our kids and our planet“. Dit klinkt voor mij als ondernemer erg sterk. Er is gekozen voor een duidelijke visie en daarbij wordt er ook nog eens goed nagedacht over duurzaamheid. Dit is toch een steeds belangrijker item de wereld van nu. Daarnaast heeft deze koptelefoon voor kinderen een hip uiterlijk en daardoor mij getriggert om een bestelling te plaatsen.

Duurzame koptelefoon voor kinderen

De duurzame claim van de Pogs hoofdtelefoon zorgt voor nieuwsgierigheid. Daardoor ben ik verder gaan kijken naar hoe dit precies in elkaar zit en er zijn een aantal mooie zaken aan de Pogs koptelefoon voor kinderen verbonden.

  1. De Pogs koptelefoon voor kinderen is verpakt in een mooie verpakking welke is gemaakt van gerecycleerd materiaal 
  2. De koptelefoon zelf is vervaardigt zonder schadelijke materialen en Pogs vermijdt Single Use Plastics.
  3. Als de kussentjes bij de oren stuk gaan kan je deze los vervangen, je hoeft dus niet direct een nieuwe koptelefoon te kopen
  4. Alle kabeltjes en toebehoren zijn los te bestellen
  5. De koptelefoon voor kinderen is erg degelijk en kan tegen een stootje

Al deze zaken samen zorgen voor een wel doordacht en dus ook behoorlijk duurzaam product. Wat ook erg interessant is, is dat er op de website staat aangegeven dat er zero waste toegepast wordt bij de productie van deze koptelefoon voor kinderen. Pogs probeert dan ook zoveel mogelijk gerecycled materiaal te gebruiken bij de productie van deze koptelefoons.

Het ecologische aspect en de duurzaamheid van Pogs zijn dus zeker in orde!

Het hippe design van de Pogs koptelefoon

Zowel mijn vrouw als ik zelf waren direct enthousiast over het design van de koptelefoon van Pogs. De kleuren zijn erg leuk en spreken ook direct erg aan bij kinderen. een leuk detail is dat het logo van Pogs oplicht wanneer je de hoofdtelefoon aanzet. Volgens Pogs zijn alle kleuren dan ook geïnspireerd door dieren en de natuur.

koptelefoon pogs verlicht
kinder koptelefoon bediening

Pogs heeft een veilige koptelefoon voor kinderen

Vele koptelefoons kunnen natuurlijk erg hard wat een gevaar op kan leveren voor de oortjes van de kinderen. We willen natuurlijk niet dat onze kindjes een gehoorbescherming oplopen omdat ze het volume te hard hebben gezet. Het fijne van de Pogs koptelefoon voor kinderen is dat deze zijn begrensd tot 85 dB. Deze 85 dB is nog steeds best hoog en kan gezien worden als een grens voor gehoorschade, maar dan zou je kind er al enkele uren eraan blootgesteld dienen te worden.

Zeer gebruiksvriendelijk

Na het uitpakken van deze koptelefoon van Pogs was ik ook direct verbaast over de korte, krachtige en vooral ook duidelijke handleiding. Zoals wel eens gezegd wordt: “Een kind kan de was doen” was in deze zeker van toepassing. Je hebt de koptelefoon werkelijk binnen een minuut werkzaam en deze werkt fantastisch. Het geluid is perfect en hij isoleert ook nog eens erg goed de omgevingsgeluiden.

Wat ook erg handig is, is dat je er twee kabels bijkrijgt. Met behulp van deze kabel kan je twee koptelefoons met elkaar te verbinden zodat je kinderen met meerdere tegelijk de muziek of andere zaken van 1 device kunnen beluisteren. Natuurlijk kan je deze ook gebruiken om met een Ipad of dergelijke te verbinden.

koptelefoon handleiding
koptelefoon voor kinderen maataanduiding

Wat vinden wij van de Pogs koptelefoon voor kinderen?

De website is, zoals eerder gezegd, erg goed vindbaar en de uitstraling van zowel de website als de producten is erg goed. Daarnaast zijn er voldoende mooie productfilmpjes te vinden op het internet en op de website. Wij hebben even een aantal beoordelingspuntjes op een rij gezet inclusief onze eigen bevindingen:

  • Productdesign: Zeer goed
  • Gebruiksvriendelijkheid: Zeer goed
  • Duurzaamheid: Zeer goed
  • Veiligheid: Zeer goed (Max 85dB)
  • Comfort: Zeer goed

Al met al is de Pogs hoofdtelefoon voor kinderen wat ons betreft een echte aanrader en wij gaan dan ook direct een tweede exemplaar bijbestellen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant