Leuke kraamcadeau’s waar ze lang plezier van hebben

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Het blijft lastig om geschikte kraamcadeau’s uit te zoeken wanneer je uitgenodigd bent voor een kraamvisite. Er zijn zoveel afwegingen die je kan maken voordat je überhaupt gericht naar kraamcadeau’s op zoek kan voor een baby. Is het een jongen of een meisje, koop ik iets voor nu of voor wanneer het kindje iets groter is, kies ik voor kleding of speelgoed. Allemaal afwegingen die je vooraf al maakt en dan hebben we het nog niet eens over de prijs gehad. Je hoopt natuurlijk niet dat je iets geeft wat al eerder gegeven is maar de kans is aanwezig dat het in bepaalde mate wel zo is.

Afwegingen

Bij alle cadeau’s die je voor je ziet kan je de afweging maken of het geschikte kraamcadeau’s zijn of niet. Laten we je hierbij een beetje helpen. Als we bijvoorbeeld kijken naar kleding dan zijn de maat en het seizoen de grootste afwegingen. Koop je een kleine maat dan is het voordeel dat het meteen gebruikt kan worden maar het nadeel is ook dat de baby er snel uitgroeit. Wanneer je iets voor later koopt moet je wel rekening houden met het seizoen. Een winterjas voor over een half jaar is leuk maar als het dan midden juli is dan zal hier weinig gebruik van gemaakt worden en wanneer de winter begint is de jas alweer te klein.

Een ander veelgemaakte afweging is of je iets functioneels of iets leuks koopt. Speelgoed is vooral leuk en daarmee eigenlijk altijd wel goed maar dit denken waarschijnlijk meer mensen waardoor het misschien minder leuk is om te geven/ krijgen. Bij speelgoed is het (indien mogelijk) slim om met andere af te stemmen wie wat geeft. Ga je toch voor speelgoed probeer dan een cadeau te zoeken wat echt uniek is waardoor de kans zeer klein is dat dit al gegeven is.

Een korte rondvraag leert ons dat kraamcadeau’s die lang(er) meegaan of vaak gebruikt kunnen worden het meest gewaardeerd worden. Dat klinkt natuurlijk erg logisch maar het is wel moeilijk te kiezen met de snelle ontwikkeling en groei van een baby. Toch zijn er hele leuke cadeau’s te bedenken en die hebben we hieronder voor jullie op een rijtje gezet.

Muziekdoosje

Een muziekdoosje baby is een cadeau waar je je baby eigenlijk iedere dag een plezier mee doet. Een leuke melodie en als het kan nog in een kindvriendelijke of multifunctionele omhulsel. Als de buitenkant ook lekker zacht is kan een kindje (als die iets ouder is) en ook leuk mee spelen. Als je merkt dat het muziekje na een tijdje eentonig wordt voor de baby kan je het ook nog als speelgoed gebruiken. Let er wel op dat je het muziekdoosje niet meteen bij de baby in de wieg legt maar hier een paar maanden mee wacht.

Babyknuffels

Baby’s zijn dol op knuffels en gelukkig hoef je niet ver te zoeken voor leuke babyknuffels. Daarbij worden er zoveel verschillende soorten babyknuffels gemaakt waardoor je altijd een knuffel kan vinden je leuk vindt. Babyknuffels zijn het leukste wanneer ze een lekker zachte stof en zachte binnen voering hebben. Dit soort knuffels zijn vaak ook niet erg zwaar en ze kunnen zich er niet aan bezeren. Je ziet vaak dat deze knuffels in de vorm van een dier gemaakt worden en in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Zo kan je een babyknuffel ook mooi afstemmen bij de babykamer.

Zijn er kraamcadeau’s voor baby’s die je echt wil delen met onze lezers? Deel dan je favoriete kraamcadeau’s hieronder in de comments.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant