De 1e digitale ervaring op Landal het Vennenbos

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Wat heerlijk om weer een weekendje weg te kunnen. Alhoewel we meestal in deze tijd de voorkeur geven om een keer heerlijk met zijn tweëen weg te gaan, hebben we dit jaar besloten om ook in Februari samen met de kinderen een weekend naar Landal het Vennenbos te gaan.

Hoe mooi was het begin al. Geen receptie nodig, geen onnodig papierwerk of uitleg die je niet nodig hebt. Dat is namelijk allemaal geregeld via de Landal app! Het enige dat je nodig hebt is het e-mailadres waarmee je de boeking verricht hebt, de Landal app en je mobiele telefoon.

landal het vennenbos huisje

Daarmee heb je via je telefoon een digitale sleutel van je huisje, toegang tot alle reserveringsmogelijkheden, je digitale entreekaartje voor het zwembad en alle informatie van het park direct tot je beschikking. Topuitvinding wat mij betreft.

De bungalow bij Landal het Vennenbos

Een keer wat anders, de mogelijkheid om een kinderbungalow te reserveren bij Landal het Vennenbos. Het zijn geen grote verschillen, maar de kleine dingen in het leven kunnen samen een groot verschil maken. Die twee gezichtjes toen ze zagen dat ze een supercoole kamer hadden met stapelbed en ingericht als een gezellige kinderkamer. Daarnaast hebben ze allebei een mooi rugzakje gekregen met speelgoed om mee bezig te zijn, is er een sjoelbak en staan er twee hele schattige kinderstoelen naast de bank. Alles bij elkaar een leuke toevoeging voor een beetje extra geld.

De activiteiten

Er zijn zowel binnen- als buitenactiviteiten bij Landal het Vennenbos. Het weer in Februari is altijd een grote gok en ook dit jaar heeft heerlijk weer zich afgewisseld met flinke stormen en regenvallen. We hebben daardoor niet kunnen midgetgolfen, niet kunnen lasergamen en ook niet kunnen boogschieten. Er is namelijk ontzettend veel te beleven bij het Vennenbos! maar we hebben wel met de 4 persoonskelter een tripje gemaakt over het park. Er is een kleine kinderboerderij waar je de schapen, varkens en geiten kunt aaien en eten geven. Eraan gelegen is een leuke kinderspeeltuin met kabelbaan en diverse speeltoestellen.

landal het vennenbos dierentuin

Je kunt bij de Dome van Landal het Vennenbos ook gebruik maken van de tennisbanen, een voetbalveld en je kunt daar buiten genieten van diverse shows van onder andere Bollo.

Binnen is er bij binnenkomst een bowlingbaan zichtbaar waarnaast er een indoorspeelbos is. Mooi opgezet, maar hopelijk maken ze dat nog wel wat actiever voor de kinderen ouder dan 5 jaar. Die zullen daar toch wel snel genoeg op uitgekeken zijn.

Wat toch wel het allerleukste is, is en blijft het zwembad. Bij Landal het Vennenbos hebben ze een ontzettend gaaf kindertoestel geplaatst waar ook mijn dochter van 9 het nog ontzettend naar haar zin heeft gehad. Vooral de trechter viel helemaal in de smaak. Er is een wildwaterbaan die ingericht is op plezier voor jonge kinderen en er zijn 2 rustige glijbanen voor volwassen. Daarnaast is er nog een stuk ingericht voor de kleinsten onder ons en is er een verwarmd buitenzwembad. Leuk om in de avond te vertoeven. Aan zwemplezier echt geen gebrek.

landal het vennenbos glijbaan

De horeca

De coronamaatregelen zijn nog steeds van kracht en daar wordt goed op geanticipeerd bij Landal het Vennenbos. Gelukkig voor ons is binnen de Dome de horeca wel open en hebben we twee avonden genoten van live muziek en een horeca die ingespeeld is op drukte. De Dome is ook erg praktisch ingericht als het aankomt op eetmogelijkheden, daar is volop keuze aan! Een familierestaurant, een bistro, pizzeria en het befaamde Timbers Café

Onze ervaring

Als je van zwemmen houdt is Landal het Vennenbos al een mooie aanrader. Erg leuk zwembad met volop mogelijkheden voor kinderen om zich te vermaken. De mogelijkheden die verder op het park zijn zeer uitgebreid. Helaas hebben we er door het weer minder gebruik van kunnen maken, maar het aanbod is groot en divers. Wat ik nog graag zou willen zien is dat ze de velden hetzelfde inrichten als bij Landal Lommerbergen, want dat mag zeker de standaard worden voor elke Landal.

Alles bij elkaar een flinke aanrader voor een geweldig weekend weg om zowel binnen als buiten een hoop plezier te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant