Het leed dat lekkende drinkbeker op school heet

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Ik woon zelf recht tegenover de basisschool waardoor mijn kleuter eigenlijk nooit hoeft over te blijven. Het is niet nodig en ik kan door middel van de straat oversteken haar even ophalen en gezamelijk een boterham eten wat natuurlijk net zo gezellig is. Toch is overblijven altijd interessant, laatst vroeg mijn dochter namelijk of ze toch een keer mocht overblijven en ach, waarom ook niet?

Zo gezegd, zo gedaan. Ik maak een lunchpakketje klaar, smeer en boterhammetje en schenk twee bekers in. Eén voor het tien-uurtje en één voor tussen de middag. Eén Rosti Mepal beker en een merkloze beker. De merkloze beker gebruik ik eigenlijk nooit omdat deze rechtop gehouden moet worden in verband met lekkage gevaar.

Een lekkende drinkbeker

Mijn dochter is enorm opgewonden en heeft er zin in! Ze mag voor het eerst overblijven op school met haar vriendjes en vriendinnetjes! Als ze ‘s middags weer thuis komt is ze dolenthousiast. Ze heeft er enorm van genoten en dat straalt er ook af. Tijdens haar verhalen over deze mooie ervaring pak ik ondertussen haar rugzakje uit. Grrr.. Als eerste haal ik haar doorweekte schoolwerkjes eruit en erna komt de beker en haar lunchtrommeltje. Dat zag ik als onervarene in het overblijven natuurlijk even niet aankomen. Toch ging er wel direct een lampje branden want ik heb dit onderwerp al eens vaker op het internet voorbij zien komen.

Dit was voor mij dan ook de start naar het zoeken naar een goede en vooral niet lekkende schoolbeker.

drinkbeker mepal

Niet lekkende drinkbeker

Na het uitpakken van het rugzakje van mijn dochter kwam ik al snel tot de conclusie dat de merkloze beker had gelekt. De Rosti Mepal beker had zoals ik vooraf al verwachtte netjes zijn werk gedaan en was niet de oorzaak van de natte rugzak. Als mijn kleuter dus vaker wil overblijven moet ik snel op zoek naar meer bekers van het merk mepal.

De drinkbekers van Mepal en in ons geval de Rosti Mepal sluiten goed af wat uiteindelijk een hoop narigheid voorkomt. En dat alleen maar omdat deze schoolbeker doet waar het voor bedoeld is, namelijk niet lekken! Op de site van bol.com is het hele school-assortiment te vinden. Drinkbekers met prinsessen, Cars, Hello Kitty, noem het maar op. Geweldig voor de kleintjes. Gelukkig hebben ze ook de ‘Campus kleuren’, dat trekt mij persoonlijk meer. Uiteraard word ik ook naar het kleurrijke servies getrokken, maar ik laat mij niet verleiden!

Schoolbekers die niet lekken, daar kwam ik voor. Ik laat mijn kleuter een keer niet kiezen, anders hebben we straks nog een Hello Kitty beker in de la. Nee ik kies zelf en ik ga voor rood. Mijn dochter is er weer klaar voor, voortaan kan ze zonder lekkende bekers overblijven.

Welke drinkbeker voor school is het beste?

Als je kind naar de peuterschool of naar de kleuterschool gaat dan hebben ze vaak een eigen drinkbeker nodig om mee te nemen. De beste drinkbeker voor school is van een goede kwaliteit maar nog belangrijker, deze lekt niet! Een lekkende drinkbeker is enorm vervelend, je kind rent veel rond en een lekkende beker kan daardoor alles in zijn of haar tas plakkerig maken. Meestal kom je er ook nog eens veel te laat achter en is je beker al volledig leeg gelekt.

Er zijn veel verschillende merken drinkbekers te koop. Veel drinkbekers zien er super leuk uit met leuke opdrukken voor jongens en meisjes zoals een drinkbeker met prinsessen, cars, Mickey mouse, Peppa Pig, Paw patrol, Frozen etc. Als we kijken naar de kwaliteit van deze drinkbekers dan is wat ons betreft de drinkbeker van het merk Mepal een echte uitblinkervoor school. Bekers van het merk Mepal hebben heel erg veel positieve ervaringen / reviews van mensen die een Mepal drinkbeker hebben gekocht. Wat ons betreft dus een aanrader!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant