Wat zijn de leukste sinterklaasfilms?

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Afgelopen weekend is de Sint samen met zijn pieten weer aangekomen in ons mooie Nederland. Naast het Sinterklaasjournaal die wij natuurlijk dagelijks hebben gekeken met onze zoontjes is het ook weer tijd voor leuke, gezellige en grappige Sinterklaasfilms. Ik ben daarom maar eens op onderzoek uitgegaan naar de leukste films op de televisie, Netflix, Videoland en Pathé Thuis of in de Bioscoop. Ben je benieuwd wat de leukste Sinterklaasfilms zijn om te kijken tijdens deze bijzondere feestdagen? In deze blog vertel ik je meer over de leukste Sinterklaasfilms.

Sinterklaasfilms chocoladeletter

Sinterklaasfilm op de verschillende streamingsdiensten

Helaas is het aanbod van de verschillende Sinterklaasfilms beduidend afgenomen door de vele Zwarte Pieten-discussies. Al met al heb ik toch een leuk lijstje kunnen samenstellen met de verschillende Sinterklaasfilms die we op de verschillende streamings-diensten kunnen terugvinden. Wat ons opviel is dat de partij Netflix helaas nog geen sinterklaasfilms in zijn lijsten heeft staan. We hopen natuurlijk dat deze nog gaan komen en zodra dit het geval is zullen we ons lijstje verder uitbreiden. Gelukkig is er nog meer dan genoeg aanbod waar je uit kan kiezen:

Sinterklaasfilms op Netflix

Helaas hebben wij nog geen Sinterklaasfilms kunnen vinden op Netflix.

Sinterklaas films videoland

Sinterklaasfilms op Videoland

 • De Grote Sinterklaasfilm: Waar is Sinterklaas
 • De Grote Sinterklaasfilm
 • De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest
 • Het hele eerste seizoen van de Club Van Sinterklaas: Het Pietendiploma
 • Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer
 • Film Sinterklaas en de Liedjespietjes
 • Sinterklaas en Co: Het verdwenen boek

Sinterklaasfilms Pathe Thuis

 • Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?
 • De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest
 • Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer
 • Alles is Liefde

In de Bioscoop

Ook dit jaar vinden we weer nieuwe leuke films terug in de bioscopen. We hebben hieronder een lijstje gemaakt van de nieuwe sinterklaasfilms welke we in de bioscoop kunnen bewonderen

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Deze nieuwe sinterklaasfilm draait vanaf 6 oktober in de verschillende bioscopen zoals bijvoorbeeld de Pathé.  De film zit vol met bekende gezichten zoals Robert ter Brink en Martien Meiland (hij speelt de kasteelheer in de film). De samenvatting van de film zoals te vinden op de website van pathé is als volgt:

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen.Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Sinterklaasfilms trammelant in spanje

De Club van Sinterklaas en het Vergeten Pietje

Deze nieuwe film draait sinds 13 oktober in de Nederlandse bioscopen. De Club van Sinterklaas is al jarenlang een begrip in de Nederlandse huishoudens. De filmpjes zijn naast alleen leuk ook zeer herkenbaar door de verschillende verhaallijnen en omdat de films vol zitten met leuke liedjes. Ook in deze nieuwe sinterklaasfilm zien we weer een aantal bekende gezichten voorbijkomen, zoals: Frans Duijts en Luan Bellinga. De samenvatting van de film zoals te vinden op de website van pathé is als volgt:

Sinterklaasfilms het vergeten pietje

In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant