Wat zijn de leukste verjaardagscadeaus om te geven?

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Is er binnenkort iemand jarig en ben je op zoek naar een cadeau? Iedereen heeft natuurlijk weer een unieke en persoonlijke smaak, maar in algemene zin zijn er zeker verjaardagscadeaus te vinden die ongeveer iedereen leuk vindt. Wel zo handig, als je het even niet precies weet! Dít zijn onze tips.

Smartwatch en -accessoires

Als je een wat groter cadeau wilt geven, kun je wellicht aan een smartwatch denken. Steeds meer mensen dragen er een! Het is een mooi én handig accessoire. Zo kun je er je dagelijkse bezigheden mee tracken, zoals je hoeveelheid stappen. Je kunt ook accessoires als cadeau geven, zoals Apple Watch bandjes! Achterhaal wel eerst wat voor smartwatch iemand heeft; een Apple Watch is een populair slim horloge. Nog een optie? Misschien zijn Fitbit bandjes juist de goede keuze. En denk na over het type bandje. Van een stijlvol leren bandje tot een sportief nylon bandje: waar heeft de ontvanger van het cadeau het meest aan?

Eten of drinken

Eten en drinken doen we allemaal! Daarom werkt het ook eigenlijk altijd goed om lekkernijen cadeau te doen. Van chocolade tot een fles wijn, van kaasjes tot pasta. Zolang het maar (vrij) lang houdbaar is, zit je goed. En het is natuurlijk wel slim om te weten of degene aan wie je het wilt geven het lekker vindt. Als je niet kunt kiezen, kun je een gezellig pakketje samenstellen. Of ga voor iets originelers, zoals een pakket waarmee hij of zij zelf koekjes kan bakken.

Boek

Veel mensen houden er wel van: lezen. Een boek wordt daarom vaak cadeau gedaan. Om in het thema van de bovenstaande tip te blijven: geef een kookboek! Dit is net wat specialer dan een fictieboek, al kun je hier ook prima voor kiezen. Non-fictie is tevens een optie. Met name als je weet wat iemand graag leest, kun je hierop inspelen. En scan het liefst alvast even de boekenkast, om te zien of hij of zij het boek dat je in gedachten hebt nog niet heeft.

Kamerplant

In iedere woning is er nog wel een hoekje vrij te maken voor een mooie kamerplant. Dit is dan ook een uitgelezen cadeau als je het even niet goed weet, maar als je wel iets gezelligs wilt geven. Zeker als iemand nog niet veel groen in huis heeft, is dit een welkome toevoeging. Maar ook aan plantenverzamelaars kun je natuurlijk altijd nog een extra plant geven! Doe er het liefst ook meteen een mooie plantenpot bij, zodat de set compleet is.

Doe-cadeau

Een cadeau hoeft natuurlijk niet altijd materialistisch te zijn. Ga je graag met de ontvanger van het presentje op stap? Denk er dan eens aan om een doe-cadeau te geven. Neem hem of haar mee uiteten, ga naar een concert, bezoek het theater of volg een workshop. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je iets kiest wat de jarige leuk vindt om te gaan doen. Maar dit kun je vast prima inschatten. Zo maken jullie ook leuke herinneringen samen – en dat is toch eigenlijk wel meer waard dan ieder ander cadeau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant