Een nieuwe blog, een nieuwe website en een nieuw logo

In deze blog vertel ik jullie wat meer over Het gezinsleven, de nieuwe website en alles wat daarbij hoort. Ik (Paola) ben gestart met Het Gezinsleven, dit idee is ontstaan door een gesprek met Jeroen Adriaans van het bedrijf E-Expansion. We hadden samen een leuk gesprek en daarbij gaf ik aan dat ik het leuk vind om te schrijven en dat ik ook best creatief ben. Jeroen is veel online actief met diverse ondernemingen en vroeg daarom waarom ik nog geen blog had opgezet. Mijn kennis van het bouwen van een goede website was beperkt, maar Jeroen heeft mij aangeboden om hiermee te helpen en van daaruit is het idee Het Gezinsleven ontstaan.

Een brede naam voor eindeloze mogelijkheden

Toen wij hadden besloten om een Blogsite op te gaan zetten moesten we natuurlijk op zoek gaan naar een goede naam. We wilden een naam zoeken die ons niet teveel zou beperken in de verschillende onderwerpen. Daarnaast moest de naam natuurlijk vrij zijn als domein, we hadden daarbij de vereiste dat enkel de .nl en wellicht de .be vrij zou moeten zijn. Jeroen is gekomen met de naam “Het Gezinsleven” welke mij direct aansprak. In deze blog zouden wij kunnen schrijven over moeders, vaders, kinderen, speelgoed, gezelschapspellen, activiteiten, vakanties, lifestyle etc. Kortom dit is een brede naam waarin wij veel mogelijkheden zien.

Het logo en de huisstijl van Het Gezinsleven

De blog Het Gezinsleven zal (naar verwachting) voornamelijk veel door vrouwen bekeken en bezocht gaan worden. Uiteindelijk probeer ik natuurlijk de content zo breed mogelijk te trekken maar dat is een beetje een aanname die in mijn hoofd speelt. Met deze gedachte ben ik samen met de designers van E-Expansion op zoek gegaan naar een mooi logo en een bijpassende huisstijl. Zoals je kunt zien hebben wij in deze bewust voor roze tinten gekozen, niet te flets maar juist rustig.

De kleuren moeten namelijk niet vervelend en druk overkomen, je moet juist lekker op deze nieuwe website ontspannen een blog kunnen gaan lezen over de leukste spellen, dierentuinen, stedentrips of over een ander onderwerp.

De nieuwe website van Het Gezinsleven

Eindelijk is het zover, afgelopen vrijdag is de nieuwe website van Het Gezinsleven live gegaan. Nu rest de grootste taak voor mij, vullen van content, de pagina’s stijlen en leuke en actuele onderwerpen / artikelen gaan schrijven.

Ik hoop dat jullie veel leesplezier ervaren op de nieuwe website van Het Gezinsleven. Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Inhoudsopgave