Fox Sports wordt ESPN

Het Gezinsleven - Personal Blog

Fox Sports wordt ESPN vanaf 1 januari maar wat gaat dit betekenen voor de trouwe kijkers van de zender Fox Sports? Er is aangegeven dat er voor de kijker niks gaat veranderen. Dit wil zeggen dat de programmering op dezelfde zender(s) te zien blijft en dat dezelfde programma’s uitgezonden blijven worden.

Voor veel trouwe kijkers zal dit de Eredivisie zijn maar ook de TOTO KNVB Beker, Keuken Kampioen Divisie, Tweede divisie en Vrouwen Eredivisie. Internationaal voetbal blijft met de Bundesliga, MLS en de UEFA Europa League ook gelijk. Ook voor de andere populaire Amerikaanse sporten zoals College Basketball, MLB, NFL en NHL wijzigt er niks. Er is ook aangegeven dat het team gelijk zal blijven dus je blijft de vertrouwde gezichten van Fox Sports zien.

Het gezinsleven - Espn

Meer over ESPN

ESPN is al ruim 40 jaar een toonaangevende naam in de sportwereld. Wereldwijd voorzien zij de geïnteresseerde klanten van sport gerelateerde verslaggeving en vanaf 1 januari dus ook in Nederland. Naast TV zullen ook de apps en websites er anders uit gaan zien. Een andere sterke kracht van ESPN is dat ze prachtige en interessante docu’s maken, welke uiteraard allemaal sport gerelateerd zijn.

Zoals aangegeven zal de programmering niet wijzigen. Fox Sports was blauw en ESPN is rood dus het uiterlijk krijgt wel een update. Alles zal naar de ESPN huisstijl gewijzigd worden om het 1 geheel te maken. Je kan ook gewoon naar de vertrouwde zenders zappen wanneer je in het weekend je favoriete voetbalclub gaat bewonderen. Het is misschien niet onverstandig om te kijken naar de abonnementskosten. Het is tenslotte een nieuwe zender en je TV-aanbieder bepaald het maandbedrag.

Deel deze blog:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Ook interessant

nieuwe boxspring Budelli

Nieuwe boxspring

Helaas was ons bed toe aan vervanging maar hadden wij geen idee waar we moesten beginnen met onze zoektocht naar een nieuwe boxspring. Wel of

Lees meer →
Het gezinsleven - lifestyle - ondernemen - kantoor

Slimme technologieën voor een milieuvriendelijk kantoor

Ondernemingen komen de grond uit en bedrijven groeien als nooit tevoren. Sinds het Coronavirus zijn de werkpatronen in de wereld gigantisch veranderd, zijn er technologische ontwikkelingen gemaakt en is duurzaamheid binnen je bedrijf belangrijker dan ooit. Heb je een eigen bedrijf, dan weet je dat een kantoor ontzettend belangrijk is. In dit blog kijken we naar de opkomende trends en naar technologieën die de duurzaamheid en efficiëntie binnen je bedrijf kunnen vergroten.

Lees meer →