3 tips bij het uitzoeken van tuinmeubels

Het Gezinsleven - Sponsored blog

Nu de temperaturen beginnen te stijgen, de koude dagen wel een beetje achter de rug zijn en de zomer voor de deur staat, is het dé perfecte tijd om te beginnen met het plannen van je tuin. Als het gaat om tuinmeubelen zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden om er zeker van te zijn dat je de perfecte set kiest voor je achtertuin oase. Lees verder voor onze drie toptips bij het uitzoeken van tuinmeubelen!

#1 Overweeg je ruimte

Voordat je gaat winkelen voor een tuinmeubel, bekijk je je achtertuin en meet je hem op, zodat je precies weet met hoeveel ruimte je werkt. Dit zal helpen bepalen welk type meubilair het beste werkt voor jouw ruimte. Als je maar een kleine ruimte hebt, kies dan voor iets als opvouwbare stoelen die je kunt opbergen als je ze niet gebruikt en die niet te veel ruimte innemen. Als je daarentegen gezegend bent met een grotere tuin of patio, overweeg dan iets groters te kopen, zoals een tuinbank of een bankstel dat iedereen voldoende ruimte geeft om zich uit te strekken. Extra genieten!

#2 Denk aan comfort

Als je eenmaal je keuzes hebt gemaakt op basis van grootte, is het tijd om in de puntjes te kijken naar het comfortniveau! Je wilt iets wat er goed uitziet, maar ook goed aanvoelt als je erin zit – kussens via bijvoorbeeld Doabuy zijn dus een goede zet! Als het budget het toelaat, kies dan voor buitenkussens met speciale UV-bescherming, zodat ze niet snel vervagen in de zon.

#3 Denk na over materialen

Last but not least, denk na over materialen- wat voor soort wil je? Als je bijvoorbeeld weinig onderhoud nodig hebt, dan is riet of rotan misschien wel het meest geschikt, omdat dit soort materiaal minder snel roest door blootstelling aan regen of vocht dan metalen meubelen. Als je daarentegen een lange levensduur belangrijk vindt, is metaal of hout misschien beter geschikt, omdat die over het algemeen duurzamer zijn dan rieten of rotan meubelen, maar bedenk wel dat ze meestal meer onderhoud vergen. Denk hierbij aan schuren of weerbestendig maken.

Nu je al onze top tips kent voor het uitzoeken van tuinmeubelen, maak je klaar om deze zomer in stijl te ontspannen! Of het nu gaat om loungen op comfortabele kussens naast een heerlijke fontein of dineren met familie en vrienden, comfortabel tuinmeubilair maakt het verschil – en maakt elk moment dat je buiten doorbrengt nog aangenamer! Ga dus vandaag nog op zoek naar de perfecte set voor je achtertuin-oase!

Deel deze blog:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Ook interessant

Het gezinsleven - lifestyle - doe het zelf - winterklaar maken van je auto

Een gids voor het winterklaar maken van je auto

De winter staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om je geliefde vierwieler voor te bereiden op de koude en verraderlijke omstandigheden die de winter met zich meebrengt. In deze blog zullen we je stap voor stap een checklist nalopen bij het winterklaar maken van je auto, zodat je met vertrouwen de winterse wegen kunt trotseren.

Lees meer →
Hetgezinsleven - lifestyle - huishouden - opbergoplossingen

Handige opbergoplossingen voor een georganiseerd gezinsleven

Een georganiseerd huis is essentieel voor een rustig gezinsleven. Maar met kinderen in huis kan het een uitdaging zijn om alles netjes en opgeruimd te houden. Gelukkig zijn er handige opbergoplossingen die ouders kunnen helpen bij het ordenen van speelgoed, kleding en andere benodigdheden. In deze blog delen we tips en aanbevelingen voor slimme opbergoplossingen, zoals speelgoedbakken, kledingkastorganizers en labelsystemen, zodat je het huis georganiseerd kunt houden en meer tijd kunt besteden aan leuke activiteiten met je gezin.

Lees meer →
Het Gezinsleven - Lifestyle - Mindset - Leven na een depressie

Leven na een depressie

Het is inmiddels zo’n drie jaar geleden dat ik thuis kwam te zitten met een depressie en tekenen van een burn-out. Iets waarvan ik dacht dat dit mij nooit zou overkomen.

Lees meer →