Goedkoop scheren en 5 tips!

Het Gezinsleven - Personal Blog

Sta jij er ook altijd van te kijken dat het zo duur is om scheermesjes en scheerschuim aan te schaffen? Het maakt jouw dagelijks routine om te scheren onnodig duur. Wij hebben tips om goedkoop scheren mogelijk te maken.

Hoe zit het eigenlijk?

Je kan zowel nat als droog scheren. Veruit de meeste mannen hebben de voorkeur voor nat scheren omdat dit voor een beter eind resultaat zorgt. Droog scheren is wel beter voor je huid en als je stoppeltjes niet erg vindt ben je ook nog eens sneller klaar!

Omdat de meeste mannen kiezen voor het nat scheren en hiervoor ook de meeste producten nodig zijn, heb ik hieronder de voor- en nadelen van nat scheren op een rijtje gezet.

Voordelen:

  • Perfect glad resultaat met een zachte huid
  • Het duurt langer voordat je baardharen terugroepen
  • De beste optie als je last hebt van ingegroeide baardharen

Nadelen:

  • Je bent langer bezig dan met droogscheren
  • Om ontsteking en huidirritatie te voorkomen moet je regelmatig het mesje schoonmaken en vervangen.

Goedkoop scheren?

Nat scheren is vaak wat duurder dan droogscheren. Vooral producten in supermarkten en drogisterijen zijn ontzettend duur. De Kruidvat heeft af en toe goede aanbiedingen, maar toch blijft het een flinke investering om goede scheerproducten aan te schaffen.

Daarom deel ik in dit artikel graag dé tip waardoor je voortaan veel minder kwijt bent voor de beste merken als het aankomt op scheerproducten. 

Geloof me, ik heb echt al veel geprobeerd. Van de plastic scheermesjes van Boldking tot goedkopere (onbekende) merken, maar niets ging voor mij boven de kwaliteit van Gillette. Het mesje voelt stevig en gaat ontzettend lang mee. Ik vond het alleen altijd zo ontzettend duur.

Tot een collega me wees op ShaveSavings, via deze site kun je niet alleen de goedkoopste verzorgingsproducten vinden. Je spaart ook nog eens voor korting waardoor het nog goedkoper wordt!

Een voorbeeld om je te laten zien hoe goedkoop Shavesavings is in vergelijking met de Kruidvat: Voor een Gillette Fusion 5 Scheermes inclusief scheerapparaat betaal je bij de Kruidvat € 16,99 betaal je voor het zelfde product op ShaveSavings slechts € 6,80! Een verschil van ruim 60%! Geloof me dit is écht geen uitzondering.

Een zelfde verschil is er wanneer je mesjes koopt. Bij ShaveSavings hebben ze Gillette scheermes pakketten met 32 mesjes, waarbij je slechts € 2,00 per mesje betaalt. Als je dezelfde scheermesjes koopt bij de Kruidvat betaal je minimaal € 3,60 per mesje. Dat is een verschil van 44%! Dat maakt goedkoop scheren wel heel gemakkelijk.

Zelfs bij prijsstunters of bijvoorbeeld Boldking betaal je minimaal € 2,50 per mesje. En zeg nou zelf ik vind Gillette toch een stuk fijner scheren dan de plastic mesjes van Boldking! Een unieke mogelijkheid om de beste producten voor het laagste bedrag aan te schaffen, zo wil iedereen wel goedkoop scheren!

Ook goedkoop scheren voor vrouwen

Naast dat de mannen hier terecht kunnen voor goedkoop scheren, kunnen ook vrouwen vanaf nu goedkoop scheren! Bij ShaveSavings hebben ze ook allerlei producten voor dames. De bekendste merken als Gillette en Wilkinson met de hoogste kortingen komen hier voorbij! 

En het toppunt? Naast scheerartikelen verkopen ze ook nog eens andere verzorgingsproducten, via de zuster websites Bonodora en Everybodycare. En ze werken allemaal via hetzelfde spaarsysteem. 

Sparen voor korting

Alle klanten sparen per bestelling automatisch voor iedere € 10,00 aan producten 10 spaarpunten. Deze spaarpunten kunnen gebruikt worden voor korting op een volgende bestelling. Iedere 50 spaarpunten zijn goed voor € 2,50 aan korting op de volgende bestelling. 

Let wel op, je kan maximaal 250 spaarpunten (dus € 12,50 korting) per bestelling inwisselen en de spaarpunten zijn maar 1 jaar geldig! Dus koop slim zo kun ook jij goedkoop scheren!

Tips voor scheren

Nat scheren is niet zo moeilijk als dat sommige sites doen vermoeden. Tuurlijk je moet er aan wennen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt en de juiste producten gebruikt dan wil je niet meer anders!

Hieronder onze tips voor de beste ervaring:

  1. Scheer in de ochtend na een warme douche. Een goede nachtrust maakt de huid soepel en ontspannen, dat maakt het scheren gemakkelijker. Het warme water en de stoom van de douche verzachten de huid en jouw stoppeltjes waardoor je gemakkelijker kan scheren. 
  2. Gebruik een scheerkwast bijvoorbeeld in combinatie met een handige scheerzeep in een bakje. Hiermee houd je jouw handen schoon en kun je makkelijker scheren. Daarnaast zorgt De Vergulde Hand voor minder huidirritatie en een zeer lage kans op ingegroeide haren. Met de scheerkwast masseer je de scheerschuim goed in en ontspan je je huid. Dat zorgt voor een nog betere scheer ervaring!
  3. Scheer met een scherp mesje! Het lijkt logisch, maar het is verleidelijk om té lang door te scheren met het zelfde mesje. Voorheen was het natuurlijk ontzettend duur om ze te vervangen maar via ShaveSavings kun je je mesjes voortaan tijdig wisselen. Een bot mesje beschadigd de huid en veroorzaakt “trekken” aan de baardharen. Vervang je mesje na ongeveer 10 keer gebruiken.
  4. Scheer met de haargroei mee en maak rustige bewegingen, ook als je haast hebt! Als je veel last hebt van ingegroeide baardharen of van huidirritatie dan kun je het beste met de haargroei mee scheren. Heb je daar geen last van? Dan maakt het niet zoveel uit.
  5. Zorg voor je huid na het scheren! Zorg dat je je huid koud naspoelt, daarmee verwijder je de schuimresten en sluit je de poriën. Dep je huid droog met een handdoek en verwijder de laatste zeepresten (denk aan je oren!). Na het scheren kun je het beste gebruik maken van een aftershave lotion of balsem, deze voeden en hydrateren de huid. Daarmee voorkom je een droge huid na het scheren en ruik je gegarandeerd lekker!

Conclusie

Hopelijk heb jij iets aan onze tips voor goedkoop scheren en bespaar jij ook veel geld door gebruik te maken van onze tips! Zo zie je maar goedkoop scheren met de beste producten is voor iedereen toegankelijk. Wij delen graag onze tips om de beste producten te kunnen kopen voor zo min mogelijk geld. Heb jij ook tips om goedkoop scheren voor iedereen mogelijk te maken, of heb jij andere top bespaar tips die je graag met de rest van de wereld deelt? Laat het ons weten dan gaan we er mee aan de slag!

Deel deze blog:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Ook interessant

Het Gezinsleven - Ouder en kind - Mindset - positief zelfbeeld bij kinderen

Tips om een positief zelfbeeld bij kinderen te creëeren

Een positief zelfbeeld is van onschatbare waarde voor kinderen. In de moderne samenleving worden ze echter geconfronteerd met talloze uitdagingen die hun zelfvertrouwen kunnen ondermijnen. Als ouders is het onze verantwoordelijkheid om hen te helpen een gezond en positief zelfbeeld op te bouwen. In deze blog delen we waardevolle tips die jou kunnen ondersteunen bij het opvoeden van kinderen met een positief zelfbeeld.

Lees meer →