Bedden voor je gezin

Het Gezinsleven - Sponsored blog

Er zijn veel soorten bedden die geschikt zijn voor je gezin. Om het juiste bed te kiezen, moet je eerst bepalen wie het gaat gebruiken. Voor jou en je partner is een eenvoudig koppelbed prima. Je kinderen zijn een stuk kleiner en jonger. Hiervoor wil je misschien een kinderbed 90×200 kopen. Heb je meerdere kinderen? Dan wil je misschien een bijpassend kinderbedje. Vergeet ook niet dat kinderen verschillende fasen hebben. Dat betekent dat je mogelijk voor elke fase specifieke bedmaten moet gebruiken. Welke bedden zijn geschikt voor stelletjes en welke voor kinderen? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Dat lees je hier!

Koppelbed

Een koppelbed is het bed waar jij en je partner samen slapen. Ben je op zoek naar dit bed? Zorg er dan voor dat het geschikt is voor de grootte van een volwassene. Daarnaast moet je ook kijken naar de materialen die zijn gebruikt om dit bed te maken. Dit bed moet het gewicht van jou en je partner aankunnen. Als je aan bepaalde gezondheidsproblemen of lichamelijke problemen leidt, zijn er andere varianten die verschillende kenmerken hebben. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor elektronische bedden die je eenvoudig kunt verstellen.

Op deze manier kun je gemakkelijk in en uit het bed komen. Daarnaast zijn er ook bedden voor stellen die je kunt splitsen in twee losse elementen. Er zijn zelfs opbergbedden. Hierbij is een opbergruimte onder de matras ingebouwd. Dit is ideaal voor kleine slaapkamers. Op deze manier heb je wat extra opbergruimte om je spullen in op te bergen.

Kinderbed

kinderbedjes zijn meestal kleiner van formaat, maar hebben nog steeds dezelfde functies en kenmerken als bedden voor volwassenen. Er zijn verschillende bedmaten voor kinderen zoals 70×140, 90×200, 120×200 en 140×200. Zoals eerder vermeld, gaan kinderen door verschillende fasen. Voor peuters heb je waarschijnlijk een bed van 70×140 nodig. De meeste 70×140 bedden zijn eigenlijk speciaal ontworpen voor peuters. Naast de juiste maat hebben deze namelijk ook de nodige features zoals nachtkastjes. Voor een thema slaapkamer kun je ook een bed op maat krijgen. Peuterbedden kunnen worden gevormd tot alles wat je maar wilt, zoals een politieauto of brandweerwagenbed.

Dit is een nuttige manier om je kinderen in slaap te brengen. Als ze ouder worden, kun je nieuwere varianten kopen die groter zijn, zoals de 90×200, 120×200 en 140×200. Hiermee kun je je kind een comfortabelere slaapervaring bieden. Er zijn ook verschillende bed ontwerpen die een unieke en leuke ervaring voor je kinderen bieden, zoals het trio stapelbed of het hoekstapelbed met ingebouwd bureau.

Deel deze blog:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Ook interessant

Het Gezinsleven blog - Verzwaringsdeken banner

Beter slapen met een verzwaringsdeken

Een goede nachtrust is één van de belangrijkste dingen in het leven en een verzwaringsdeken kan daar uitstekend bij helpen. Toch hebben nog niet veel mensen kennisgemaakt met een verzwaringsdeken en daarom willen wij hier iets meer over vertellen.

Lees meer →
vaste lasten bespaartips

Besparen op je vaste lasten

Om te besparen op je vaste lasten is het zinvol om je maandelijkse inkomsten en uitgaven goed in beeld te brengen. Als je dit hebt gedaan kan je gaan bepalen waar je op kunt besparen. Lees onze tips!

Lees meer →