Het leukste cadeau voor mannen!

Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Het blijft natuurlijk altijd een uitdaging om het leukste cadeau voor mannen te vinden. Binnenkort hebben wij weer een leuke verjaardag gepland staan voor een van onze beste vrienden maar hoe kom ik nu leuk en origineel voor de dag? Verlanglijstjes doen de mannen in onze vriendenkringen in ieder geval niet aan en om nu maar een kaart met geld te geven, een paar sokken, een cadeaubon of een fles wijn is ook zo afgezaagd. Ik wil iets leuks hebben, iets opvallends en iets nieuws!

Een lange zoektocht..

Na een lange online zoektocht naar leuke maar vooral ook originele cadeau’s voor mannen ben ik uitgekomen op de website van MAN-BOX. De naam alleen al geeft me een erg positief gevoel en toen ik de website had geopend kreeg ik direct een lach op mijn gezicht. Alle dillema’s werden bevestigd en zij bieden hiervoor de ideale oplossing, het leukste cadeau voor mannen! Ze hebben leuke verrassingspakketten samengesteld welke worden geleverd in een mooie houten kubus. Om deze open te krijgen en je cadeau te kunnen zien / bemachtigen moet je eerst je mannelijkheid laten zien door met de bijgeleverde koevoet de kist te openen. Zie het promotie filmpje van MAN-BOX hieronder:

Proef op de som

Voordat ik natuurlijk een MAN-BOX cadeau zou gaan geven ben ik natuurlijk erg benieuwd hoe de bestelling wordt geleverd, hoe de kist eruit ziet en hoe de gehele beleving is. Ik heb hiervoor een Losse Man-Box besteld zodat ik eerst zelf met mijn man kan ervaren hoe dit precies allemaal werkt. Ik moet toegeven dat de gehele beleving erg goed is, het wordt netjes verpakt in een sterke kartonnen door geleverd. Toen mijn partner deze had uitgepakt zat er een leuk kaartje bij met een persoonlijke tekst. Toen moesten we de kist natuurlijk nog gaan openen en dat was nog best een uitdaging zonder hamer, de volgende keer zou ik dan wellicht er voor kiezen om ook de hamer toe te voegen aan mijn bestelling.

man-box mannencadeau open
man-box mannencadeau uitgepakt

Wat zat er in mijn MAN-BOX?

Na het openen van de MAN-BOX werd mijn man (bierliefhebber) direct enthousiast. De kist zat gevuld met een mooi glas, allerlei verschillende bieren en wat lekkernijen zoals kaasstengels, olijven, worst etc. voor bij het drinken van de verschillende biertjes. Ook zit er een mooie opener bij en bijbehorende bierviltjes. De gehele beleving van de doos, het kaartje, de inhoud en hoe alles zit verpakt is perfect!

Het leukste cadeau voor mannen!

Ik was natuurlijk op zoek naar het leukste cadeau voor mannen en ik denk dat deze mooie box het perfecte antwoordt is op onze vraag. Je komt voor de dag met iets origineels en het roept ook nog eens veel nieuwsgierighed op. Doordat het mooi verpakt is in de houten kist en geleverd wordt met een breekijzer zorgt dit ook nog eens voor extra beleving waarbij de mannen hun krachten mogen tonen.

Wat mij naast de gehele beleving nog verbaasde is de inhoud van de doos. Hij is goed gevuld en het is voor mijn gevoel ook een echt “mannen cadeau”. Natuurlijk ben je niet verplicht om enkel te kiezen voor een doos met bier als inhoud. MAN-BOX biedt verschillende dozen aan met verschillende producten waarbij je de keuze hebt uit:

 • Film cadeaubox
 • Borrel cadeaubox
 • Corona cadeaubox
 • Bier cadeaubox
 • Gezonde cadeaubox
 • Sport cadeaubox
 • Koffie cadeaubox
 • Dutch Cookie cadeaubox
 • Mannen verzorging cadeaubox
 • Romantische cadeaubox
 • Doe-het-zelf cadeaubox
 • Brouwerij ’t IJ cadeaubox
 • Champagne cadeaubox
man-box logo box
man-box logo box

Zo zie je maar, er is keuze genoeg en zo kom jij iedere keer weer origineel voor de dag op een gezellige verjaardag met het leukste cadeau voor mannen! Bestel nu het leukste cadeau voor mannen bij MAN-BOX en scoor punten op elke verjaardag!

Deel deze blog:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Ook interessant

Het gezinsleven - lifestyle - financiën - beleggen

Beleggen voor de toekomst van je kinderen: een gids voor ouders

Als ouder wil je het beste voor je kinderen, niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Een krachtige manier om voor hun financiële toekomst te zorgen, is door vroeg te beginnen met beleggen. In deze gids nemen we je mee door de essentiële stappen om verstandig te beleggen voor je kinderen en zo een stevige financiële basis voor hen te leggen.

Lees meer →