Ondernemen

Ondernemen kan veel vrijheid geven maar het is over het algemeen ook erg tijdsintensief. Mensen vergissen zich vaak in de voor- en nadelen van ondernemen en er word vaak ook gemakkelijk over gedacht. In deze blog vertellen wij alles over ondernemen, we geven tips en wij delen onze eigen ervaringen op het gebied van ondernemerschap.

Het Gezinsleven - Lifestyle - Ondernemen - 3 platformen om producten te verkopen
Wil je als ondernemer aan de slag? En wil je producten gaan verkopen? Dan zijn er verschillende platformen waar je gebruik van kunt maken….
Het Gezinsleven - Ondernemen - Bestelauto
Wil je als zelfstandig koerier aan de slag? Dan moet je over een eigen bestelbus beschikken. Voordat je met dit voertuig de weg op…
beblau-laptophoes-laptop-sleeve_2
Op zoek naar een mooie laptopsleeve? Lees dan dit artikel…
juridische bijstand
Alhoewel niemand ernaar op zoek is, kan het gebeuren dat je in een conflict terechtkomt. Dit kan op allerlei terreinen gebeuren: je huurt een…
Het Gezinsleven - Geen conflict wanneer je kiest voor een mediator
Door een mediator in te zetten, is het makkelijker om een goed gesprek te voeren. …
nieuwsbrieven tips
In deze blog geven we je 10 ultieme tips om alles uit jouw nieuwsbrieven te halen!…
Het Gezinsleven - Lifestyle - Ondernemen - 8 snelle fotobewerking tips voor professioneel ogende foto's main
Met fotobewerking kan je met een beetje hulp je foto’s er op hun best laten uitzien, wij geven je daarom 8 handige tips…
refurbished laptops
De meningen en vooroordelen van refurbished laptops lopen nogal uiteen. sommige denken dat het oude laptops zijn die opnieuw verkocht worden en andere denken…
internet thuis banner
Tegenwoordig worden er steeds meer eisen gesteld aan ons internet thuis. Met de opkomst van de vele video aanbieders zoals Netflix, Videoland, Disney Channel,…
dropshipping banner
Als je zelfstandig wilt ondernemen maar je hebt nog niet voldoende eigen vermogen om voorraad te financieren dan kan dropshipping de uitkomst bieden. Met…
Online marketing strategie social media
Als (online) ondernemer zijnde weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om goed na te denken over een goede online marketing…

Ondernemen

Welkom bij onze categorie tekst over ondernemen! In deze categorie delen we tips, advies en inspiratie voor ondernemers en mensen die willen starten met ondernemen. Of je een eigen bedrijf hebt of net begint, we hopen dat je hier nuttige informatie kunt vinden om je onderneming verder te helpen groeien en te laten slagen.

De doelgroep

We richten ons met name op kleine ondernemers en zzp’ers, maar ook mensen die overwegen om een eigen bedrijf te starten kunnen baat hebben bij de informatie die we delen.

Verschillende onderwerpen

We behandelen in onze blog verschillende fases en facetten binnen het ondernemerschap.  Deze onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

  • Starten als ondernemer: we geven tips voor mensen die willen starten met ondernemen, zoals het opzetten van een bedrijfsplan, het regelen van financiering en het maken van een marketingplan.
  • Financiering en investeringen: we gaan in op het vinden van de juiste financiering voor je onderneming en het verstandig omgaan met investeringen. We geven ook advies over het opzetten van een budget en het beheren van je financiën.
  • Marketing en verkoop: we geven je tips over hoe je je onderneming kunt laten groeien door middel van effectieve marketing en verkoopstrategieën. We geven advies over het gebruik van social media, het opzetten van een goede website en het maken van verkoopgesprekken.
  • Leiderschap en management: we geven advies over het leiden van een onderneming, zoals het aansturen van medewerkers, het opzetten van effectief management en het behalen van doelen.

Zoals je kunt zien hebben we verschillende onderwerpen met allerlei informatie die relevant kunnen zijn voor ondernemers. Of je nu nu net begint met ondernemen of al een tijdje bezig bent, we hopen dat je iets kunt opsteken uit de artikelen in deze categorie.

Praktische tips en advies

We zullen verschillende blogs schrijven uit eigen ervaringen maar ook theoretische kennis delen over diverse zaken die betrekking hebben op ondernemen. Hierbij hopen we dat wij je praktische tips en natuurlijk advies kunnen geven en dat je onze blogs als nuttig en informatief zult ervaren. Je hebt altijd de mogelijkheid om comments achter te laten bij onze blogs. Alles met het doel om jou te inspireren en om jouw onderneming verder te helpen groeien en te laten slagen.