De Magische Speelboom van Klorofil

Wij beoordelen dit product met een:

De magische speelboom van het merk Klorofil is erg populair speelgoed voor kinderen. Onze zoontjes hebben deze wel vaker zien staan bij vriendjes en vriendinnetjes en konden hier dan ook uren mee spelen. Dit was voor ons de reden om deze toe te voegen aan het verlanglijstje voor de aankomende feestdagen. Omdat wij veel bloggen over het gezin en natuurlijk allerlei andere gezinsgerelateerde onderwerpen zijn wij in contact gekomen met de Kleine Giraf. Zij hebben deze fantastische magische speelboom voor ons beschikbaar gesteld in ruil voor een mooie blog. Benieuwd naar onze ervaringen met dit speelgoed? Lees dan snel verder!

Wat is de magische speelboom?

De magische speelboom van Klorofil is een magisch huisje voor alle bosbewoners. Deze speelboom beschikt over een slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer, garage én over een leuke lift. Wanneer we deze boom uitpakken zien we ook direct dat deze speelset wordt geleverd met 2 poppetjes en een aantal accessoires zoals een auto en meubeltjes voor in de speelboom.

Mochten je kinderen niet uitgespeeld raken met deze magische speelboom dan zijn er ook nog vele accessoires en aanvullende speelsets verkrijgbaar bij de kleine Giraf. Ontdek bijvoorbeeld de verschillende dierenfamilies, en de verschillende vervoersmiddelen zoals de quad, de bus en de helikopter. Het is dan ook erg leuk om deze set verder te gaan uitbreiden.

magische speelboom

De geschiedenis van Klorofil

Klorofil is van oudsher al bekend. Deze leuke Magische Speelboom stamt zelfs al van 1975 en wordt dus nog steeds geproduceerd. Het bijzondere is dat de productie van deze magische speelboom altijd is doorgegaan en zelfs tot op de dag van vandaag worden de originele mallen nog gebruikt om deze boom te produceren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat van deze bijzondere speelboom al ruim 1 miljoen stuks verkocht zijn!

Voor vele ouders kan het dus zo zijn dat deze Magische speelboom herinneringen oproept. Wellicht hebben ze zelf hier vroeger ook mee gespeeld en dan is het erg bijzonder om te zien dat jouw eigen kinderen hier nu net zoveel plezier aan beleven. De kids kunnen met deze speelboom eindeloos fantaseren over de avonturen met de vriendelijke dierenfamilies die er wonen, spelen en werken. Het goede ontwerp heeft ervoor gezorgd dat de Magische Speelboom de tand des tijds glansrijk heeft doorstaan. Daarnaast is de speelboom voorzien van een handvat waardoor deze makkelijk is om mee te nemen.

magische speelboom poppetjes

De speelgoed collectie van Klorofil

Klorofil heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten en is druk bezig geweest met het verder uitbreiden van zijn/haar collectie. Zo zijn er nu naast de magische speelboom ook nog vele andere speelsets en mini speelsets verkrijgbaar waarmee je je complete eigen dorp kunt bouwen. Naast alle verschillende speelsets heb je ook de mogelijkheid om meer families of vervoersmiddelen te kopen want ook deze zijn allen los verkrijgbaar bij de Kleine Giraf. Een echte aanrader is dan ook de helikopter welke bij mijn zoontjes enorm in de smaak is gevallen.

Klorofil speelgoed is leerzaam

Naast het feit dat het speelgoed enorm leuk is is het ook nog eens erg leerzaam. Dit speelgoed stimuleert namelijk de verbeeldingskracht en interactie van jouw kinderen. Dit werkt al zo voor kinderen vanaf 18 maanden. Dit speelgoed is ook ideaal om de coördinatie en fijne motoriek te stimuleren, ons zoontje van twee kan ook geen genoeg krijgen van het spelen met deze leuke magische speelboom.

Conclusie

Wij kenden de Magische speelboom zelf al van vroeger, ook wij moeten bekennen dat we hier vroeger veel mee gespeeld hebben. Dit was ook een van de redenen waarom we deze aan het verlanglijstje van onze kinderen hadden toegevoegd. Zelfs nu, vele jaren later zien we dat ook onze twee zoontjes weer helemaal kunnen genieten van deze speelboom en dat is erg leuk om te zien. Wat ons betreft is dit dan ook een echte aanrader om aan te schaffen voor jouw eigen kinderen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant