De mamaRoo 5 unieke babyschommel

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

4moms heeft in onze ogen de schommelstoel voor baby’s opnieuw uitgevonden met de mamaRoo 5. Deze elektronische schommelstoel zorgt ervoor dat je kindje gekalmeerd wordt door verschillende wiegende schommelbewegingen. Daarnaast geeft het de ouders ook een beetje meer rust. Natuurlijk wil je je kindje wiegen wanneer hij of zij hier behoefte aan heeft maar het kan natuurlijk voorkomen dat je hier eigenlijk even geen tijd voor hebt. Als je toch je kindje wil kalmeren kan je simpelweg één van de vele bewegingen selecteren en je kindje lekker tot rust wiegen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld bezig bent met het huishouden.

4moms mamaRoo 5

Een van de belangrijkste kenmerken van de mamaRoo 5 is dat het een 5-in-1-ontwerp heeft, wat betekent dat er uit 5 bewegingen en 5 snelheden gekozen kan worden. Dit maakt het gemakkelijk om de mamaRoo 5 te gebruiken in elke situatie, of je nu thuis bent of ergens anders. De handzame mamaRoo 5 is gemakkelijk te verplaatsen is dankzij het het lichte gewicht. je kan het gemakkelijk naar een andere kamer kunt verplaatsen als dat nodig is. Zelfs de trap op en af is voor ons geen probleem. Door het lichte gewicht kan deze ook eenvoudig meegenomen worden in de auto dus bijvoorbeeld naar een weekendje weg of uit logeren.

Een ander opvallend kenmerk van de mamaRoo 5 is het Bluetooth-systeem, waarmee je de schommel kunt bedienen vanaf je smartphone of tablet. Dit betekent dat je de schommel kunt aanpassen aan de behoeften van je kind, of dat nu een rustigere of snellere schommelbeweging is. Bovendien kun je ook muziek afspelen via de mamaRoo 5 om je kind te helpen kalmeren.

De bewegingen

De mamaRoo 5 is ook voorzien van een uniek ontwerp dat is geïnspireerd op de bewegingen van ouders als ze hun kinderen dragen. Dit betekent dat de schommel bewegingen maakt die lijken op het wiegen, heen en weer bewegen en heen en weer zwaaien van ouders, wat kan helpen om je kind te kalmeren en te laten rusten. De mamaRoo 5 kan vijf verschillende bewegingen maken: Car ride, Kangaroo, Free swing, Rock-a-bye, Free swing. De mamaRoo kan ook op verschillende snelheden werken, zodat je de bewegingen kunt aanpassen aan de voorkeuren van je baby.

Waarom de mamaRoo 5?

Wij vinden de mamaRoo 5 van 4moms een uitstekende keuze voor jonge ouders die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun kinderen te kalmeren en te laten rusten. Omdat je uit verschillende schommel bewegingen kan kiezen kan je uitzoeken welke beweging of bewegingen het beste passen bij je kindje. De toevoeging van de ingebouwde boxen is in onze ogen een toegevoegde waarde. Je merkt tegenwoordig steeds meer dat er geluidjes toegevoegd worden aan babyproducten en wij denken dat de ‘brown noise’ echt een verschil kan maken. De geluiden die in de mamaRoo 5 verwerkt zitten zijn: Entertaining Melody, Soothing Melody, Nature, Brown Noise.

Het speelse ontwerp, de verschillende functies en het gemak van gebruik maken het een aanwinst voor elk huishouden met jonge kinderen. Als je op zoek bent naar een manier om je leven als ouder gemakkelijker te maken, is de mamaRoo 5 zeker een product dat je moet overwegen.

Er is ook aan de allerjongste baby’s gedacht want er is ook een speciaal inlegstukje verkrijgbaar waardoor je kindje al vanaf de geboorte kan genieten van de mamaRoo 5. Dit inlegstukje zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Door het ontwerp van de inleg kan je gebruikmaken van andere apparaten waar een 5-punts gordel voor nodig is. Beide kanten zijn bekleed met een leuke print en omdat het uitwasbaar is kan je het na een ongelukje eenvoudig schoonmaken en opnieuw gebruiken.

Heb je zelf ook ervaring met de mamaRoo 5 en wil je deze ervaring met onze lezers delen? Laat dan hieronder een reactie achter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant