Mepal Lunchsets voor naar school

Wij beoordelen dit product met een:

Mepal is toch wel één van de bekendste en populairste merken als het gaat om lunchsets voor naar school. Wij snappen dan ook precies waarom, want onze zoontjes hebben deze broodtrommel en bekers ook. De lunchsets van Mepal zijn namelijk voorzien van de allerleukste printjes van populaire figuren waar ze helemaal gek. Zowel voor jongens als voor meisjes zijn er diverse personages zoals Spiderman, Avengers, Paw Patrol, Dino’s, Frozen etc. In deze blog vertel ik je meer over deze lunchsets.

Mepal Lunchsets

De lunchsets van Mepal zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit. De broodtrommels zijn bewust gemaakt voor tassen waar veelal mee gegooid wordt, half opgegeten boterhammen die vergeten worden en gaan schimmelen of de hardhandigheid waarmee sommige kinderen hiermee kunnen omgaan. Het zijn dan ook vooral eenvoudige broodtrommels die je gemakkelijk kunt openen en zonder teveel poespas wat kapot kan gaan.

Mepal-Lunchsets-1

De broodtrommels van Mepal hebben een soort make-over gekregen. Voorheen waren de broodtrommels namelijk voorzien van een soort schuifje waarmee je de bak in tweeën kon delen, nu is deze vervangen door een handig inzetstuk welke bestaat uit twee bakjes. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor de gevarieerde lunch welke op veel scholen verplicht is. Niet langer twee bruine boterhammen, waarvan een zoet en een hartig en een beker melk.

Met behulp van dit inzetstuk heb je de mogelijkheid om te variëren met bijvoorbeeld een stuk komkommer, tomaat, stukjes fruit, plakjes kaas etc. Dit alles zonder dat je het risico loopt dat alles door elkaar gaat schuiven, het brood zacht wordt of dat het fruit kan gaan uitdrogen.

Mepal-Lunchsets-broodtrommel
Mepal-broodtrommels-designs

Vergeet je lunchset niet te personaliseren

Zoals aangegeven zijn de lunchsets van Mepal erg populair en je loopt dan ook het risico dat een klasgenootje wellicht dezelfde broodtrommel mee naar school heeft genomen. Maar het kan ook voorkomen dat je kind tijdens de naschoolse opvang zijn broodtrommel, beker of wellicht enkel een deksel is kwijtgeraakt. Om dit te voorkomen raden wij je aan om jouw set altijd te personaliseren met een naamsticker.

Het is altijd handig om alles te personaliseren. Bij Mepal heb je ook de mogelijkheid om jouw naam er op te laten drukken. Dan kan iedereen zien van wie het is en indien het wordt gevonden bij de juf afgeven. Het voordeel van het drukwerk is dat het niet eraf kan gaan zoals bij een sticker.

Het allerleukste Sinterklaascadeau

Ben je op zoek naar leuke cadeaus voor Sinterklaas? Wellicht wel een cadeautje voor in de schoen of juist voor 5 december zelf? Soms zijn praktische dingen, zoals broodtrommels of drinkbekers erg geschikt om cadeau te geven. Een gewone broodtrommel is natuurlijk een beetje saai, maar de lunchsets van Mepal zijn door alle fantastische prints erg speciaal en dus ook leuk om te krijgen.

Voor dit jaar hebben wij zelf dan ook verschillende leuke sets aangeschaft met de favoriete personages van onze zoontjes om met Sinterklaas te kunnen geven. Nu moet hij natuurlijk een dagje langer wachten voordat hij deze op school aan zijn vriendjes kan laten zien, want de dag na Sinterklaas heeft hij een heerlijk dagje vrij om heerlijk te kunnen spelen met al zijn sinterklaascadeautjes.

Mepal-lunchtrommels

Bestel jouw favoriete lunchset online

Zodra je de website van Mepal bezoekt zal je zien dat er een groot aanbod is van leuke lunchsets. De keuze was in ons geval gelukkig niet zo moeilijk en wij hebben dan ook gekozen voor een set met Dino’s, de Avengers, Paw Patrol en eentje met Spiderman. De eerste sets hebben we al gegeven. Voor onze zoontjes was dit een grote verrassing en zij zijn er erg blij mee. De oudste wilde ook direct uit zijn nieuwe beker drinken.

Hebben jullie nog andere goede tips voor ons en voor onze lezers betreffende lunchsets of sinterklaascadeautjes? Laat deze dan achter in de comments hieronder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant