Met deze tips is jullie bruiloft óók leuk voor de kinderen

Wij beoordelen dit product met een:

Yes! Jullie gaan trouwen, dat betekent: let the party planning begin! Jullie zullen over vanalles keuzes moeten gaan maken waaronder ook: hoe gaan we óók de kinderen een leuke dag bezorgen? Misschien staat het niet helemaal bovenaan jullie prioriteitenlijst maar geloof ons: de jonge gasten wil je zeker tevreden houden. Ben jij benieuwd hoe je jullie dag zo kindvriendelijk mogelijk kunt indelen? Lees dan snel verder!

Kinderen erbij of adult-only?

Ten eerste moet je de keuze maken, komen mijn kinderen op de bruiloft of niet? Veel koppels overwegen om hun huwelijk zonder kinderen te vieren, een soort adult-only feest. Vaak is dit het geval wanneer de kinderen nog heel erg jong zijn. Toch kan het uitnodigen en betrekken van de kinderen ook juist een hele waardevolle toevoeging zijn.

Zorg voor een oppas

Laat je kinderen komen op jullie bruiloft? Dan is het wel verstandig om te overwegen om iets van een oppas of nanny in te huren om de kinderen in de gaten te houden. Zo kunnen de volwassenen optimaal genieten van een gezellig feest en hebben de kinderen ook de tijd van hun leven terwijl ze met elkaar kunnen spelen.

Kinderhoekje

Om er zeker van te zijn dat de kinderen een leuke plek hebben om te spelen, kunnen jullie een kinderhoekje creëren. Of misschien zoeken jullie je trouwlocatie deels op uit op de faciliteiten voor kinderen? Of je nu een groots feest geeft of een kleine bruiloft organiseert: een dedicated plek voor de kinderen is ideaal wanneer zij zich even terug willen trekken van alle ‘volwassenen zaken’ die bij een bruiloft horen. 

Een trouwlocatie uitzoeken met kinderen

Maar naast dat de kinderen een eigen plek kunnen krijgen om zich terug te trekken, kunnen jullie ook juist taken verzinnen voor de kinderen om te vervullen tijdens de bruiloft. Deze taken kunnen al beginnen tijdens het plannen van jullie grote dag. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld de kinderen betrekken bij het kiezen van een trouwlocatie. Neem de kinderen mee als jullie de locatie bezoeken, zo kunnen zij ook kijken of de locatie leuk is.

Taken voor de kinderen

Ook kunnen kinderen daadwerkelijk een rol krijgen bij jullie bruiloft. Ze kunnen natuurlijk ringen brengen, bloemblaadjes strooien of misschien wel een kinderakte ondertekenen. Als ze het aandurven: laat ze dan een kleine speech of voorstelling voorbereiden voor jullie grote dag. Je kunt ze ook een (wegwerp) camera geven om foto’s te laten maken. Zo zie je letterlijk de bruiloft vanuit hun perspectief.

Zoek je nog een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Op Weddingspaces vind je trouwfotografen in heel Nederland. Of je nu in het Noorden trouwt, een trouwfotograaf in Rotterdam zoekt of een trouwfotograaf die uitstekend met kinderen overweg kan? Voor alle wensen vind je de juiste fotograaf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant