One2Track GPS horloge voor kinderen met 4G

Wij beoordelen dit product met een:

Mijn zoontjes zijn inmiddels alweer 2 (2020)en 4 (2018) jaar oud. Het zijn twee ondernemende kinderen die houden van buitenspelen, heerlijk verstoppertje spelen in de tuin of lekker spelen in de zandbak. Maar als we een dagje uit zijn naar een pretpark, een speeltuin of iets anders dan is dat soms best eng voor ons als ouders. Ze rennen alle kanten op waardoor je ze snel uit het oog kunt verliezen, daardoor ben ik voor mijn zoontjes op zoek gegaan naar een goed GPS horloge.

Na een online zoektocht kwam ik op de website van One2Track., na contact te hebben gezocht met deze website werd mij de vernieuwde Connect NEO GPS horloge aangeraden inclusief 4G. In deze blog ga ik je meet vertellen over mijn ervaringen met dit horloge voor kinderen.

Het Gezinsleven - One2Track GPS horloge voor kinderen met 4G - Nero
Het Gezinsleven - One2Track GPS horloge voor kinderen met 4G - Nero uitgepakt

One2Track GPS horloge voor kinderen met 4G

Het GPS horloge van One2Track is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk grijs, zwart en zilver. Mijn oudste zoontje heeft al een horloge en wilde destijds gewoon een zwarte net zoals mama. Ons jongste zoontje wil natuurlijk dezelfde als zijn oudere broer dus ook nu is de keuze weer gevallen voor een zwart exemplaar.

Na het plaatsen van de bestelling kregen wij direct de trackingcode in de mail en een dag later werd het horloge al geleverd. Het GPS horloge werd zoals te zien in de afbeelding hierboven geleverd in een mooie luxe verpakking. Zodra we deze doos openklappen zien we het horloge en daaronder zit de laadkamer, de adapter en een beknopte handleiding. Deze korte handleiding was verrassend genoeg dan ook ruim voldoende om het horloge in gebruik te nemen, hij is ontzettend gebruiksvriendelijk en wat mij betreft nog gemakkelijker in gebruik te nemen dan het horloge van Spotter.

Je kunt de One2Track GPS horloge binnen vijf stappen in gebruik gaan nemen:

 1. Je moet het GPS horloge eerst volledig opladen met de speciale bijgeleverde oplader. Door de magetische koppeling kan je de oplader ook gemakkelijk aan het horloge koppelen.
 2. Je dient een account aan te maken bij One2Track, dit kan je doen als je de app gedownload hebt.
 3. Koppel het horloge, je scant de barcode achterop de horloge met je mobiel.
 4. Vul de naam en voeg een foto toe van je kind die het horloge gaat dragen.
 5. Registreer je simkaart in de app door het telefoonnummer en de PUK code in te voeren (staat op het bijgeleverde pasje in het doosje)

Als je deze stappen hebt doorlopen kan je het horloge direct in gebruik nemen. Het is wat mij betreft een echte aanrader en dit One2Track GPS horloge heeft ook vele leuke extra functies naast de locatie tracker waar ik je hieronder meer over vertel.

Extra opties van dit mooie GPS horloge

Ik ben mijn zoektocht natuurlijk gestart naar een GPS horloge om de locatie van mijn kind te kunnen tracken als wij bijv op vakantie zijn. Maar naast enkel de GPS locatie heeft het One2Track horloge nog vele extra functies zoals:

 • Een touchscreen
 • SOS knop
 • Je kunt met het horloge bellen naar en gebeld worden door vooraf ingestelde telefoonnummers (je kind kan dus nooit in contact komen met ongewenste bellers, je beheert de telefoonlijst in de app)
 • Nieuw in het Neo horloge is videobellen
 • De tijd (klok)
 • Je krijgt de locatie door via GPS + AGPS positiebepaling buitenshuis (nauwkeurigheid 1-10 meter)
 • Batterijduur circa 3 dagen
 • Gesproken berichten (handig voor kinderen die nog niet kunnen lezen en schrijven)
 • Stappenteller
 • ‘zoek mijn horloge’ functie (in geval van kwijtraken)
 • 24 maanden garantie
Het Gezinsleven - One2Track GPS horloge voor kinderen met 4G - Nero - locatie
Het Gezinsleven - One2Track GPS horloge voor kinderen met 4G - locatie
Het Gezinsleven - One2Track GPS horloge voor kinderen met 4G - Nero - menu

De ervaringen van ons (ouders) en die van ons zoontje

Ons zoontje is helemaal gelukkig, eindelijk net zo’n stoer horloge als zijn grote broer. Ze zijn natuurlijk nog iets wat groot voor zijn kleine polsjes maar dat kan natuurlijk ook niet anders omdat er ook een simkaart in moet passen. Het bellen/videobellen vind hij natuurlijk erg interessant, maar gelukkig weet hij nog niet hoe je moet uitbellen 😉

Voor ons als ouders is dit horloge een echte aanwinst, ons zoontje is zoals gezegd actief en ondernemend en weet snel uit het zicht te ontsnappen. Dit horloge zorgt ervoor dat wanneer we hem niet zien toch snel weer kunnen vinden. Al met al is dit geen vrijbrief dat je als ouder niet meer hoeft op te letten natuurlijk.

Een mooi bijkomend voordeel is de gebruiksvriendelijkheid. Je hebt het horloge binnen 2 minuten werkend en gekoppeld aan de app en de app spreekt verder eigenlijk wel voor zich.

Onze test met het GPS horloge

We zijn het horloge natuurlijk uitgebreid gaan testen, mijn zoontje is nog maar klein maar we hebben toch een poging gewaagd. De locatie wordt erg nauwkeurig tot op het huisnummer weergegeven, daarnaast hebben we de SOS functie getest en het bellen zowel met als zonder beeld. Tot onze verbazing was zowel het geluid als het beeld ook echt van een hoge kwaliteit.

Al met al kan ik wel zeggen dat wij ontzettend enthousiast zijn over het One2Track Neo GPS horloge. Wij zouden dit dan ook iedereen aan kunnen raden.

Dekking in heel Europa

Dit GPS horloge heeft een GPS dekking in heel Europa. Je kunt dit horloge dan ook mee op vakantie nemen, als ze dan aan het spelen zijn op de camping kan je ze gemakkelijk terugvinden. Binnenkort gaan we weer heerlijk een weekendje naar Center parcs waarbij we dit horloge zeker meenemen. Het is voor ons in ieder geval al een erg geruststellend idee dat we toch weer iets meer “in control” zijn met behulp van dit horloge.

Wat kost de One2Track Neo GPS Watch?

Het Neo GPS horloge van One2Track kost € 99,95. Er zit geen abonnement aan vast, je hebt een prepaid simkaart waarvan je het tegoed in je app kunt opwaarderen wanneer dat nodig is. Maandelijks betaal je een gebruikersfee van €1,15 (dit wordt automatisch ingehouden op het beltegoed) en de tarieven zijn laag: bellen kost €0,0036 per seconde en het dataverbruik circa €0,01 per dag.

Er geldt geen starttarief, in Europa worden geen extra kosten gerekend (handig op vakantie!) en het totaal verbruik inclusief de gebruikersfee ligt gemiddeld tussen de €1,50 en €2,50- per maand (afhankelijk van het belgedrag van de drager van het horloge). Wat ons betreft zijn dit dan ook erg schappelijke prijzen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant