Ons team

Welkom bij Het Gezinsleven! Wij zijn een enthousiaste groep schrijvers, ouders en levensgenieters die gepassioneerd zijn over alles wat met het Gezinsleven te maken heeft. Ons team bestaat uit moeders en vaders, leerkrachten, hobbykoks, avonturiers en creatievelingen, allemaal met dezelfde missie: het delen van waardevolle inzichten, tips en persoonlijke verhalen om jouw Gezinsleven nóg leuker en makkelijker te maken.

Bij Het Gezinsleven geloven we dat elke fase van het gezinsleven unieke uitdagingen en vreugden met zich meebrengt. Of je nu net een nieuw gezin bent gestart, worstelt met de driftbuien van je peuter, of op zoek bent naar leuke activiteiten voor tieners, wij staan voor je klaar met praktische adviezen en inspirerende ideeën! Onze blogs variëren van opvoeding en onderwijs tot gezonde recepten en leuke uitjes, altijd met een persoonlijke en toegankelijke toon. Ook reviewen we allerlei producten, van make-up tot aan spelcomputers. Wij testen namelijk graag dingen uit!

Ontmoet ons team en ontdek de diverse achtergronden en ervaringen die wij schrijvers hebben, samen creëren wij de leukste artikelen! Leuk dat je er bent! En geniet van Het Gezinsleven!

Jeroen Adriaans

Jeroen Adriaans

Jeroen is een van de oprichters van Het Gezinsleven. Hij woont samen met zijn vrouw en hun twee zoontjes (geboren in 2018 en 2020) in Mierlo, dichtbij Eindhoven. Het leeftijdsverschil tussen zijn zoontjes is iets minder dan twee jaar, wat geweldig is omdat ze hierdoor veel met elkaar kunnen spelen en van elkaars gezelschap genieten.

Naast zijn werk als (online) ondernemer is Jeroen vooral een toegewijde vader die dol is op zijn twee zoontjes. Hij houdt ervan om veel activiteiten met zijn gezin te ondernemen, zoals zwemmen, pretparken bezoeken, speeltuinen en vakanties. Kwaliteit is belangrijk voor hem, zowel op het gebied van speelgoed en verbruiksproducten als andere zaken, wat je zeker terug zult zien in zijn blogs.

Het Gezinsleven - Blog - Joy Heesakkers

Joy Heesakkers

Maak kennis met Joy, Joy woont samen met haar vriend Patrick in de regio Eindhoven. Ze is mede met Jeroen de kartrekker van deze blog. Naast het schrijven van blogs is ze stewardess bij de KLM. Ze reist de hele wereld rond en deelt dan ook graag haar reisavonturen met onze lezers. Joy is een bron van energie en positiviteit en loopt dan ook altijd rond met een lach op haar gezicht.

Laten we samen ontdekken hoe ze een onuitputtelijke passie voor avontuur combineert met een ongelooflijk optimistische kijk op het leven!

Het Gezingsleven - Ons team - Mariska Pinxt van Iersel

Mariska Pinxt – van Iersel

Mariska is getrouwd met David en moeder van twee tienerdochters, Lola-Kay (geboren in 2007) en Billy (geboren in 2009). Daarnaast is ze stiefmoeder van Flo (geboren in 2001), die al zelfstandig woont.

Het gezin is dus samengesteld, wat altijd voor veel afwisseling zorgt. Mariska is enthousiast, sociaal en impulsief, wat zorgt voor een levendige sfeer in huis.

Het gezinsleven - Ons team - Kim van Happen

Kim van Happen

Kim is getrouwd en moeder van twee dochters, Jasmijn (geboren in 2018) en Nina (geboren in 2019). Het is echt een meidengezin!

Kim blijft graag op de hoogte van de nieuwste trends voor meisjes en houdt ervan om te shoppen, zowel voor haar dochters als voor zichzelf. Daarnaast geniet ze van reizen met hun vouwwagen, waarbij ze samen mooie herinneringen maken.

Het Gezinsleven - Ons team - Judith van de Crommenacker

Judith van de Crommenacker

Judith is getrouwd en moeder van twee kinderen: een dochter genaamd Diede (geboren in 2014) en een zoon genaamd Sem (geboren in 2018). Ze is zeer sociaal en geniet van gezinsactiviteiten, sporten zoals tennis, en ontspannen vakanties. Enkele jaren geleden hebben ze een caravan aangeschaft, waarmee ze regelmatig uitstapjes maken.

Benieuwd naar alle leuke blogs, ervaringen en meer van Judith? Bekijk dan snel onze blogs!

Het Gezinsleven - Ons team - Kelly de Vries

Kelly de Vries

Kelly is getrouwd en heeft twee kinderen, Luuk (geboren in 2017) en Bibi (geboren in 2019). Het maken van herinneringen met haar gezin is haar hoogste prioriteit. Ze geniet enorm van vakanties en leuke uitstapjes waarbij ze haar kinderen ziet genieten. Naast familietijd houdt Kelly er ook van om uit eten te gaan of iets te drinken met vrienden.