Ons team

Het Gezinsleven is zowel een mamablog als een papablog met een enorme diversiteit aan informatie en inspiratie, met hier en daar een teken van herkenning. Alle content op deze website wordt geschreven door een team van diverse schrijvers (zowel vaders als moeders of schrijvers met een kinderwens) met verschillende achtergronden, expertises en ervaringen. De achtergrond wisselt van online specialisten, content-schrijvers, leerkrachten etc. 

De leeftijden van onze kinderen variëren van pas geboren tot net het huis uit. Tussen onze bloggers/schrijvers zitten dan ook aardige leeftijdsverschillen wat de diversiteit van onze artikelen zeker ten goede komt. Naast de leuke blogs over dages uit of productbeoordelingen hebben we ook artikelen over zwangerschap tot kinderen die bijna het huis uit gaan.

Ons Team

Jeroen Adriaans

Jeroen Adriaans

Jeroen is één van de oprichters van Het Gezinsleven. Samen met zijn vrouw en twee zoontjes (2018 en 2020) wonen zij in Mierlo (vlakbij Eindhoven). De twee zoontjes van Jeroen en zijn vrouw verschillen een kleine 2 jaar in leeftijd. Dit kleine leeftijdsverschil is natuurlijk erg leuk omdat ze hierdoor ook extra veel aan/met elkaar hebben en goed samen kunnen spelen.

Zelf is Jeroen naast een echte (online) ondernemer vooral ook een papa die gek is op zijn twee zoontjes. Hij onderneemt ook graag veel dingen met het gezin zoals zwemmen, pretparken bezoeken, speeltuinen, vakanties etc. Ze houden enorm van kwaliteit, zowel op het gebied van speelgoed, verbruiksproducten als andere zaken. Je zult dit dan ook gaan terugvinden in zijn blogs.

Het Gezingsleven - Ons team - Mariska Pinxt van Iersel

Mariska Pinxt - van Iersel

Mariska is getrouwd met David en moeder van twee puberdochters, Lola-kay (2007) en Billy (2009). Daarnaast is ze bonusmoeder van Flo (2001), die al op zichzelf woont.

Een samengesteld gezin dus. En met een samengesteld gezin is het nooit saai. Mariska is enthousiast, sociaal en impulsief, dat zorgt voor veel dynamiek in huis.

Het Gezinsleven - Blog - Joy Heesakkers

Joy Heesakkers

Maak kennis met Joy, naast het schrijven van blogs is ze stewardess bij de KLM. Ze reist de hele wereld rond en deelt dan ook graag haar avonturen met onze lezers. Joy is een bron van energie en positiviteit en loopt dan ook altijd rond met een lach op haar gezicht.

Laten we samen ontdekken hoe ze een onuitputtelijke passie voor avontuur combineert met een ongelooflijk optimistische kijk op het leven!

Het gezinsleven - Ons team - Kim van Happen

Kim van Happen

Kim is getrouwd en heeft twee dochters, Jasmijn (2018) & Nina (2019). Een echt meidengezin dus!

Kim wil dan ook graag op de hoogte zijn van de laatste meidentrends en houdt erg van shoppen voor de meisjes maar ook voor haar zelf :). Daarnaast gaan we graag op reis met onze vouwwagen en maken we leuke herinneringen.  

Het Gezinsleven - Ons team - Judith van de Crommenacker

Judith van de Crommenacker

Judith is getrouwd en heeft twee kinderen, een dochter Diede (2014) en een zoontje Sem (2018). Judith is erg sociaal, houdt van activiteiten met haar gezin, van sporten (bijv tennis) en van een lekkere vakantie. Sinds een aantal jaren hebben zij met het gezin ook een caravan waarmee ze regelmatig op pad gaan. 

Benieuwd naar alle leuke blogs, ervaringen en meer van Judith? Bekijk dan snel onze blogs!

Het Gezinsleven - Ons team - Kelly de Vries

Kelly de Vries

Kelly is getrouwd en de trotse moeder van Luuk (2017) en Bibi (2019). Herinneringen maken met het gezin staat op nummer 1. Lekker op vakantie of een leuk dagje uit en zien dat de kindjes genieten is voor mij heel belangrijk. Daarnaast houd ik ook van lekker een hapje eten of een drankje doen met vrienden.

Het Gezinsleven - ons team - Pauline Dreverman

Pauline Dreverman

Pauline is één van enthousiaste bloggers van Het Gezinsleven. Pauline is moeder van een dochter en een pasgeboren zoontje. Ze is erg actief op social media en gaat zich naast het bloggen ook toewijden aan de Socialmedia accounts van Het Gezinsleven.

Haar interesses liggen in kleding, opvoeding en andere gezinsgerelateerde onderwerpen.