Ons team

Het Gezinsleven is zowel een mamablog als een papablog met een enorme diversiteit aan informatie en inspiratie, met hier en daar een teken van herkenning. Alle content op deze website wordt geschreven door een team van diverse schrijvers (zowel vaders als moeders) met verschillende achtergronden, expertises en ervaringen. De achtergrond wisselt van online specialisten, contentschrijvers, leerkrachten etc. De leeftijden van de kinderen van onze schrijvers wisselen ook, zodat er altijd vanuit eigen ervaring geschreven kan worden van zwangerschap tot bijna het huis uit.

Onze vaste schrijvers

Jeroen Adriaans

Jeroen Adriaans

Jeroen is één van de oprichters van Het Gezinsleven. Samen met zijn vrouw en twee zoontjes (2018 en 2020) wonen zij in Mierlo (vlakbij Eindhoven). De twee zoontjes van Jeroen en zijn vrouw verschillen een kleine 2 jaar in leeftijd. Dit kleine leeftijdsverschil is natuurlijk erg leuk omdat ze hierdoor ook extra veel aan/met elkaar hebben en goed samen kunnen spelen.

Zelf is Jeroen naast een echte (online) ondernemer vooral ook een papa die gek is op zijn twee zoontjes. Hij onderneemt ook graag veel dingen met het gezin zoals zwemmen, pretparken bezoeken, speeltuinen, vakanties etc. Ze houden enorm van kwaliteit, zowel op het gebied van speelgoed, verbruiksproducten als andere zaken. Je zult dit dan ook gaan terugvinden in zijn blogs.

Het Gezinsleven - ons team - Pauline Dreverman

Pauline Dreverman

Pauline is één van de kartrekkers van Het Gezinsleven. Pauline is moeder van een dochter en hoogzwanger van haar tweede kindje. Ze is erg actief op social media en gaat zich naast het bloggen ook toewijden aan de Socialmedia accounts van Het Gezinsleven.

Het Gezinsleven - Ons team - Judith van de Crommenacker

Judith van de Crommenacker

Judith is getrouwd en heeft twee kinderen, een dochter Diede (2014) en een zoontje Sem (2018). Judith is erg sociaal, houdt van activiteiten met haar gezin, van sporten (bijv tennis) en van een lekkere vakantie. Sinds een aantal jaren hebben zij met het gezin ook een caravan waarmee ze regelmatig op pad gaan. 

Benieuwd naar alle leuke blogs, ervaringen en meer van Judith? Bekijk dan snel onze blogs!

Het Gezinsleven - Alex Manders

Alex Manders

Alex Manders is getrouwd met zijn vrouw Maaike en vader van twee dochters (2012 en 2017). Alex en zijn vrouw houden van lekkere zonvakanties, zwemmen en heerlijk dineren.