Ons nieuwe avontuur: Op vakantie met de caravan

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Sinds enkele weken zijn wij trotse eigenaar van onze nieuwe caravan. In mijn verleden ben ik van jongs af aan altijd op vakantie geweest met de caravan met mijn ouders, nu wij zelf twee zoontjes hebben wilden wij dan ook een keer een caravan kopen. De bedoeling was eigenlijk om dit pas te doen als wij klaar zouden zijn met de verbouwing van onze woning maar totaal onverwacht liepen wij tegen deze prachtige Tabbert Da Vinci! Dit is een droom die uitkomt voor ons gezin, en we kunnen niet wachten om onze reisverhalen, tips en ervaringen met jullie te gaan delen.

Waarom een caravan?

Sommigen van jullie vragen zich misschien af waarom we hebben besloten een caravan te kopen. Wel, als gezin houden we van reizen en het ontdekken van nieuwe plekken. De vrijheid om te gaan en staan waar we willen, te genieten van de natuur en nieuwe mensen te ontmoeten, is iets waar we altijd naar hebben verlangd. Een caravan biedt ons de mogelijkheid om onze eigen kleine thuis op wielen te hebben terwijl we Europa verkennen.

Daarnaast zijn wij van mening dat het voornamelijk voor kinderen op een camping vele malen leuker is dan in bijvoorbeeld een hotel. Er worden sneller contacten gelegd en dat is voor ons dan ook een reden om te kiezen voor een caravan.

Waarom hebben wij gekozen voor de Tabbert Da Vinci?

We waren op dit moment niet actief op zoek maar ik had de afgelopen jaren al veel onderzoek gedaan naar de vele merken caravans. Mijn persoonlijke voorkeur ging altijd uit naar Hymer, Fendt en in het bijzonder naar Tabbert. De Tabberts staan bekend om de hoge kwaliteit, een praktische indeling en een stijlvol design. Daarbij zijn de meeste banken in deze caravans voorzien van lederen bekleding wat mijn duidelijke voorkeur heeft in verband met onze jonge kinderen.

Uiteindelijk zijn we puur toeval tijdens een zomervakantie tegen een mooie Tabbert Da Vinci aangelopen. Deze caravan heeft alles wat we nodig hebben om comfortabel te reizen en te verblijven, inclusief een volledig uitgeruste keuken, grote koelkast, airco, een gezellige zithoek (rondzit) en een comfortabel bed. We zijn er zeker van dat we vele onvergetelijke momenten zullen beleven in onze Tabbert Da Vinci.

Onze plannen

Onze eerste mini vakantie met de caravan zit er inmiddels alweer op. We zijn lekker een lang weekend weggegaan om alles te testen en uit te proberen. Alles is naar tevredenheid en we hebben dan ook heerlijk genoten van onze vakantie. Nu kan dus ook ons avontuur beginnen met een bezoek aan enkele prachtige locaties en campings in Nederland. Later hopen we andere Europese landen te verkennen en enkele van de mooiste plekken op ons continent te ontdekken.

Onze gezinsavonturen

Ons gezin bestaat uit vier personen, mijn vrouw Manon en onze twee zoontjes (2018 em 2020). Gezien de leeftijd van onze zoontjes zullen wij voornamelijk op zoek gaan naar leuke campings met voldoende faciliteiten voor kinderen. We zullen jullie op de hoogte houden van onze avonturen en natuurlijk alle informatie met jullie delen over de verschillende campings etc. die wij bezoeken.

Als je zelf ervaring hebt met caravanreizen of gewoon enthousiast bent over ons nieuwe avontuur, laat dan gerust een reactie achter en deel je gedachten met ons. Ook voor tips over leuke vakantiebestemmingen staan wij natuurlijk altijd open!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant