Op wintersport met de gps horloge van One2track

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Ga jij tijdens de voorjaarsvakantie op wintersport met je kids? Heerlijk skiën. Een feest voor het hele gezin! Maar…..die kinderen van jou willen zelfstandig naar beneden zoeven en jullie zien elkaar wel weer bij de lift. Of niet? Met een GPS horloge je je kind terug als hij of zij toch even niet op de afgesproken plaats is!

Voor veel gezinnen is de wintersport de leukste vakantie van het hele jaar. Heerlijk naar beneden glijden over het witte goud, genieten van de prachtige besneeuwde landschappen en de gezelligheid tijdens de pauzes in een restaurantje of bij het after-skiën. Echt iets om naar uit te kijken! En de kinderen vinden het ook geweldig en willen hun eigen gang gaan. Jullie zien elkaar op een afgesproken tijdstip op een afgesproken plek wel weer. Maar ja, loslaten hè…Wat als? Geef je kind een GPS horloge mee en jullie kunnen elkaar altijd bereiken!

GPS horloge voor kinderen

Met een GPS horloge kind kun je op elk moment tijdens de wintersport contact hebben met je kind, of hij of zij met jou natuurlijk! Even checken of alles goed gaat en waar die stoere rakker uithangt. En als er wat is dan kan hij of zij natuurlijk altijd even met jou (video)bellen. En ook zonder elkaar te spreken kun je via de tracker op het horloge op jouw smartphone precies volgen waar je kind zich bevindt. En dat is in die drukte op de skipiste toch wel zo fijn natuurlijk!

De vele functies van het GPS horloge

Het horloge, dat in heel Europa werkt via het 4G netwerk, heeft naast de belfunctie nog meer handige functies. Zo zit er een SOS-functie op. Als je kind deze gebruikt, gaat er direct een alarm af op jouw smartphone. Het horloge heeft, what’s in a name?, ook een digitale en analoge klok. Zo weet je koter ook precies hoe laat is, zodat je een tijdstip kunt afspreken waarop jullie elkaar weer zien. En je kind zal de stopwatch en stappenteller natuurlijk ook heel interessant vinden! Met al dit soort functies is het GPS horloge voor kinderen natuurlijk ook heel bruikbaar thuis in Nederland. Bij het buitenspelen bijvoorbeeld.

Ruime keuze in modellen en kleuren

Wil jij ook op wintersport met zo’n GPS horloge voor je horloge? Bestel het dan nu bij One2Track. Er zijn drie modellen en je kind heeft heel wat kleuren om uit te kiezen, van zwart tot roze of grijs. Het meest eenvoudige model is al geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar. De aanbieder biedt ook nog diverse accessoires bij de horloges zoals een beeldschermbeschermer, extra oplaadkabels of een oplaadstation. En bestel je vandaag voor 15.00u? Dan wordt het horloge ook vandaag nog verstuurd en kun je – in de meeste gevallen – morgen al gelijk je kind blij maken met een cool horloge en de vele functies uitproberen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant