15 manieren om opa en oma feliciteren met hun kleinkind

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Niets is zo bijzonder als het krijgen van een kind. Maar het krijgen van een kleinkind komt toch aardig dicht in de buurt. Wil jij de kersverse opa en oma feliciteren met hun kleinkind? Dan kun je in dit artikel de nodige inspiratie op doen voor de perfecte geboortewens. Voor ouders zijn er meer dan voldoende kaartjes en teksten, dus voor de juiste felicitatie aan opa en oma zul je vast en zeker wat je beter je best moeten doen.

Dit artikel gaat over de geboorte van een lief kleinkind, op zoek naar manieren om iemand te feliciteren met de geboorte van een zoon, dochter of tweeling? Lees dan:

15 keer: Opa en oma feliciteren met hun kleinkind

Voor iedere opa en oma is het anders, de geboorte van een kleinkind is een erg persoonlijke ervaring! De ene wil graag zoveel mogelijk oppassen op de kleintjes, de ander wil liever wat meer genieten van de vrijheid die ze na al die jaren hebben. Hoe de rol van opa en oma ook ingevuld gaat worden, ik weet zeker dat jullie super trots zijn op jullie kleinkind.

 1. Wat zullen jullie gelukkig zijn, wat de hemel heeft jullie gezegend met een geweldig lief kleinkind. Gefeliciteerd lieve opa en oma, met de geboorte van jullie kleinkind.
 2. Het aanraken van die oh zo kleine voetjes, die typische babygeur en de kreetjes die zo herkenbaar zijn voor een kleine baby. Het zal voor jullie heel herkenbaar zijn, geniet ervan opa en oma!
 3. Ik heb vandaag gebeden dat de vreugde die je hebt mogen ontvangen met de geboorte van jullie kleinkind in jullie harten voor altijd bewaard mag blijven.
 4. Zo’n groot geschenk is jullie gegund! Proficiat!
 5. Nu zijn jullie opa en oma en zeker zo trots als het maar kan. Want een kindje van je eigen kind dat is dubbel ‘houden van’.
 6. Hoera, een kleinkind! We wensen jullie heel veel gezellige oppasmiddagen toe.
 7. Negen lange maanden op een rij, iedere dag een stapje dichter bij. Nu is het dan eindelijk zover! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinzoon/kleindochter! 
 8. Er gaat niets boven een kleinkind, dat zorgt voor een lach op je gezicht. Een brok in je keel en een warm gevoel in je hart.
 9. Wat een vreugde, zo’n bijzonder kleinkind. Van harte gefeliciteerd!
 10. Alleen de allerbeste en liefste ouders, worden gepromoveerd tot grootouders!
 11. Ook al lijkt het nog maar pas, dat jullie eigen kind een baby was. Jullie denken nu vast, och jee de tijd gaat veel te snel en nu al trekt er een kleinkind aan de bel. De tijd van knuffels, feestjes en ballonnen, is daarmee opnieuw begonnen.
 12. Vanaf nu zijn jullie superopa en superoma, gefeliciteerd!
 13. Opa trots en oma blij, lang gewacht, hoera een kleinkind erbij!
 14. Twee oogjes kijken je aan, een nieuw leven begint. Alles houdt voor even op met te bestaan bij de geboorte van een kleinkind. Lieve opa en oma, van harte gefeliciteerd!
 15. De zon komt stralend op, omdat jullie kleinkind is geboren. Met ogen als sterrestjes, een mensje nog heel klein. Wat zullen jullie trots zijn, dat jullie zijn/haar opa en oma mogen zijn!

5 keer, hoera er is een kleinzoon geboren!

Kun je opa en oma feliciteren met hun kleinzoon? Misschien is het wel de eerste, de laatste of is hij zelfs vernoemd naar opa! Een kleinzoon kan heel bijzonder zijn voor opa en oma, bijvoorbeeld als ze zelf alleen maar dochters hebben. Er is genoeg te vieren en genoeg te genieten, het geluk kan niet op. Maar hoe ga jij opa en oma feliciteren met hun kleinkind?

 1. Een kleinzoon om mee te knuffelen, een stoere boy om te verwennen. Wat een geluk zal het voor jullie zijn, om NAAM eindelijk te leren kennen.
 2. Wat een bijzondere gebeurtenis moet dat zijn, alles erop en eraan en nog o zo klein! Een kleinzoon om te verwennen en waarin je vast veel zult herkennen.
 3. Er gaat niets boven een lieve kleinzoon, die zorgt voor een glimlach op je gezicht, een brok in je keel en een warm gevoel in je hart.
 4. NAAM is geboren, wat een feest. Jullie zijn vast nog nooit zo blij geweest!
 5. Jullie kleinzoon is geboren, een groot geschenk! Ook al is het nog zo klein, jullie kunnen heel trots op hem zijn! Gefeliciteerd opa en oma en geniet met volle teugen van deze knappe, kleine man!

5 keer, opa en oma feliciteren met de geboorte van hun kleindochter

Kun je opa en oma feliciteren met hun kleindochter? Ik ben zelf de eerste kleindochter van mijn opa en oma en ze waren maar wat blij met me! Zij hadden na 3 pogingen namelijk alleen maar jongens gekregen, terwijl oma maar wat graag een dochter had gehad! Mijn andere opa en oma waren regelmatig mijn oppas. In beide gevallen dus oprecht gelukkige opa en oma! Hoe ga jij de kersverse opa en oma feliciteren met de geboorte van hun kleinkind?

 1. Een prachtige kleindochter hebben jullie gekregen, heel bijzonder! Gefeliciteerd met dit kleine wonder.
 2. Ook voor jullie, opa en oma, zijn we reuze blij. We vinden het bijzonder zo’n lief meiske erbij. Van harte gefeliciteerd!
 3. Een kleindochter erbij, wat is dat fijn! Wat zullen jullie daar ontzettend blij mee zijn. Geniet ervan!
 4. Ik ken een klein prinsesje, ze heeft mijn hart gestolen en noemt jullie, opa en oma!
 5. Het is feest want jullie kleindochter is geboren. Zo lief en mooi, iedereen mag het horen! Een kleinkind om super trots op te zijn, een groot cadeau ook al is ze nu nog maar klein!

 Conclusie

Opa en oma feliciteren met de geboorte van hun kleinkind is niet zo gemakkelijk als de felicitatie aan de ouders. Alle commerciële activiteiten zijn met name gefocust op de ouders, maar de opa en oma mag je zeker niet vergeten! Ik weet dat mijn opa en oma gelukkig zijn met de geboorte van ieder kleinkind (en natuurlijk ook achterkleinkinderen). Een felicitatie is dus meer dan op zijn plek, hopelijk kun jij de nodige inspiratie halen uit dit artikel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant