Oranje versiering voor het WK 2022

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Het WK voor 2022 komt er weer aan en dat betekent automatisch dat de oranje gekte weer gaat los barsten in de straten van Nederland. Elke keer weer zien we dat de oranje versiering in sommige straten of wijken steeds gekker lijkt te worden, maar dit sportevenement brengt natuurlijk ook veel gezelligheid en samenhorigheid met zich mee. In deze blog ga ik je wat meer vertellen over de leukste oranje versiering om jouw huis of straat mee te versieren voor het WK 2022. Naast enkel de oranje versiering voor jouw woning hebben we ook leuke accessoires voor je auto gevonden.

Oranje is de kleur van Nederland

Wanneer Nederlandse teams deelnemen aan kampioenschappen, dragen ze oranje kleding/tenues , wat toch wel een opvallende en aparte kleur is natuurlijk. Maar waarom dragen alle teams/sporters maar ook wij zelf oranje kleding in plaats van onze normale kleding? En waarom versieren wij de complete straten oranje tijdens bijzondere evenementen?

De kleur oranje verwijst naar de familienaam van de Nederlandse koninklijke familie, het Huis van Oranje-Nassau. Hun voorvader, Willem van Oranje, is de stichter van Nederland. De kleur oranje symboliseert onze nationale eenheid en Nederlanders geven uiting aan hun nationale trots door oranje te dragen. Het is dan ook best bijzonder als je ziet hoe belangrijk de kleur oranje voor ons mooie Nederland is geworden.

Oranje versiering

Of je nu je huis wilt versieren, een eigen horeca onderneming hebt, een fysieke winkel hebt of je gaat samen met de buurt de hele straat versieren, iedereen kan goed inspelen op de oranje gekte die eraan begint te komen. Na een online zoektocht zijn wij uitgekomen op de website van de Vlaggenclub, hier hebben wij een mooie grote vlag besteld met oranje wimpel voor aan de muur en natuurlijk oranje vlaggetjes om onze straat gezellig te versieren voor het aankomende WK voetbal in Qatar in november 2022.

Je zult je wellicht afvragen of het niet wat vroeg is om nu al naar oranje vlaggetjes en andere oranje attributen te zoeken maar we willen natuurlijk niet het risico lopen dat straks alles is uitverkocht.

De oranje versiering is niet uitsluitend geschikt voor voetbal

We zijn op zoek gegaan naar de leukste oranje versiering voor tijdens het aankomende WK voetbal maar dit is natuurlijk niet het enige moment waarop wij in Nederland uitpakken. Ik heb hieronder dan ook een aantal belangrijke data op een rij gezet waarop je ook je oranje versiering voor de dag kunt halen:

  • Koningsdag
  • Grand Prix Formule 1, vele malen populairder geworden dankzij Max Verstappen natuurlijk
  • Bevrijdingsdag
  • Eurovisiesongfestival
  • EK voetbal
  • Olympische spelen
Het Gezinsleven - Oranje versiering voor het WK

Het leukste oranje outfit

Naast enkel de oranje versiering voor jouw huis, winkel of straat kan je natuurlijk ook nog wat verder gaan tijdens deze bijzondere dagen. Bij Vlaggenclub.nl hebben ze dan ook nog een uitgebreide collectie aan oranje kleding en accessoires. Van opvallende glimmende jurkjes, Hawaï rokjes, hoeden, brillen en meer. Voor iedereen zit er wel een leuk tenue tussen zodat je volledig in stijl kunt gaan feesten met je vrienden of familie.

Auto accessoires

Wil je het helemaal afmaken dan kan je ook nog oranje versiering voor op je auto bestellen. Je hebt hierbij de keuze uit diverse accessoires zoals spiegelhoezen, motorkaphoezen, autovlaggen etc. Bezoek de website hier en ga op zoek naar de leukste en meest originele oranje versiering die bij het beste bij jou past.

Heb je wellicht nog andere leuke tips voor onze lezers om zijn/haar huis of auto leuk aan te kleden? Laat deze dan achter in de comments hieronder! Wij wensen jullie in ieder geval alvast een fantastisch WK 2022 toe met veel gezelligheid en natuurlijk de beste resultaten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant