5 cadeautips voor je baby of peuter

Het Gezinsleven - Sponsored blog

Heb je binnenkort een verjaardag of feestje van een peuter of baby, maar weet je niet wat je moet kopen als cadeautje? Het vinden van een origineel cadeautje kan lastig zijn, maar met onze cadeautips ben je verzekerd van een leuk cadeau! Lees hieronder meer over de 5 cadeautips voor een baby of peuter.

1. FRIGG speen

Als je denkt aan spenen, dan denk je aan FRIGG. Ontworpen in Denemarken en gemaakt van natuurrubber. De speen is ontworpen om de vorm van de borst na te bootsen. Daarnaast zijn de spenen BPA vrij en gemakkelijk schoon te maken.

Het Gezinsleven - 5 cadeautips voor je baby of peuter

2. Naamlampje

Als je een uniek cadeau wilt geven is een naamlampje een super leuk cadeau om te geven. Vul je naam in en dit cadeau wordt volledig op maat voor je gemaakt.

Het Gezinsleven - 5 cadeautips voor je baby of peuter - Naamlampje

3. Speenkoord met naam

Een ander uniek cadeau met naam is een speenkoord. Elke ouder kent het probleem van het verliezen van een speen wel. Met een speenkoord met naam voorkom je dit probleem en ben je verzekerd van een gepersonaliseerd cadeau! Stel het speenkoord zelf samen met een houten, witte of zwarte kraal.

Het Gezinsleven - 5 cadeautips voor je baby of peuter - Speenkoord met naam

4. Muts voor mama en baby

Hoe schattig is dit matchende setje mutsen voor jou en je kleintje? De mutsen zijn gemaakt van zeer zacht en kwalitatief goed materiaal zodat je kindje er comfortabel en warm bij zit tijdens de winterdagen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Het gezinsleven - Het Gezinsleven 5 cadeautips voor je baby of peuter Muts voor mama en baby

5. Stapeltoren

Stapel alle ringen op elkaar en sluit af met het schelpje. Een houten stapeltoren is super leuk en heerlijk voor de peuter om mee te spelen. Daarnaast stimuleert het de oog- handcoördinatie. Perfect om als cadeau te geven!

Het Gezinsleven - 5 cadeautips voor je baby of peuter - stapeltoren

Ben je op zoek naar leuke cadeau’s voor je peuter? Dan is de webshop Ik en mijn mama misschien wat voor jou! Met meer dan 1000 artikelen voor baby’s en moeders zit er altijd wat voor jou bij! Zij verkopen via de webshop onder andere musthaves voor de allerkleinsten. Van lieve baby items, verzorgingsproducten, cadeaus voor een babyshower of kraambezoekje en nog veel meer. Je kunt ze ook via Instagram volgen: @ikenmijnmama, om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Deel deze blog:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Ook interessant

Hetgezinsleven - lifestyle- mindset - motiveren voor school

Effectieve manieren om je kind te motiveren voor school

Je kind motiveren voor school is geen gemakkelijke taak. Kinderen hebben vaak moeite om zich te concentreren en gemotiveerd te blijven tijdens lange uren van leren en huiswerk maken. Het is echter essentieel dat ze goed presteren op school om een succesvolle toekomst te hebben. In deze blog staan enkele tips om je kind gemotiveerd te houden voor school.

Lees meer →
Hetgezinsleven - ouder en kind - jaloezie

Hoe ga je om met jaloezie tussen broers en zussen

Jaloezie tussen broers en zussen is een veelvoorkomend verschijnsel in gezinnen. Het kan leiden tot conflicten en spanningen, maar het is ook een kans voor ouders om hun kinderen te leren omgaan met emoties en positieve relaties te bevorderen. In deze blog geven we advies aan ouders over hoe ze kunnen omgaan met jaloezie en rivaliteit tussen hun kinderen, en manieren kunnen vinden om positieve en ondersteunende relaties binnen het gezin te bevorderen.

Lees meer →