Een luierabonnement is dé tip om niet meer aan luiers te moeten denken! ​Vind jij het kopen van luiers ook altijd zo’n gedoe? Ook wat ook zo vervelend is: de luiers zijn net niet in de aanbieding als je ze nodig hebt! Wij hebben daarom nu de ideale tip voor jou! Abonneer je op de Luierservice van Ghazoo!

Hoe vaak koop je ongeveer luiers?

De gemiddelde ouder koopt 1-2 keer per maand luiers. Een kleine groep (ongeveer 11%) geeft zelfs aan 3 tot 4 keer per maand luiers aan te schaffen. De meesten ouders kopen dus graag gelijk wat meer voorraad en willen dus niet elke week op en neer naar de winkel. Ik zelf ben dan misschien ook een beetje op zoek naar gemak en daarom is een luierabonnement dan ook ideaal voor mij!

Heb jij ook altijd graag voldoende luiers in huis?

Ja, natuurlijk hebben we allemaal genoeg luiers in huis! Niets zo vervelend als je er tijdens een poepluier achterkomt dat je geen schone luiers meer in huis hebt… Toch zijn er ouders die regelmatig luiers tekort te komen. Is dat jou ook wel eens overkomen..? Dit wil je natuurlijk altijd voorkomen en dat kan met een luierabonnement!

Het grootste gedoe met luiers?

Daar zijn de meningen over verdeeld… De helft van de ouders vindt het vooral vervelend om de luiers te moeten kopen en de andere helft vindt het verschonen vooral een vervelend klusje. Persoonlijk vind ik het ook vervelend om luiers te moeten kopen. Luiers zijn over het algemeen best duur maar er is ook altijd wel ergens een aanbieding. We moeten dus op zoek naar de juiste aanbieding, staan dan weer voor uitverkochte rekken of we moeten sjouwen met enorm grote onhandige verpakkingen.

Dit is allemaal op te lossen met een luierabonnement. Ghazoo is een unieke speler op dit gebied. Ik had voorheen altijd Pampers maar tegenwoordig ben ik dus helemaal om. De luiers zijn zacht, comfortabel en absorberen ruim voldoende.

Luiers online kopen of in de winkel?

We stelden de vraag of ouders hun luiers liever online bestellen of in de winkel kopen. Ongeveer de helft gaat voor het online bestellen. Ben jij nu zo’n persoon die voor het ultieme gemak gaat? Lees dan snel verder over het Ghazoo luierabonement.

GhaZoo luierabonnement

Toen een paar vaders genoeg hadden van het moeten zoeken naar aanbiedingen, het gesjouw met luiers  en het onverwacht tekort hebben van luiers, besloten zij het heft in eigen handen te nemen. Zij vonden dat het aanschaffen van luiers makkelijker én beter kon en hebben een nieuwe luierservice opgericht: GhaZoo.

De missie van GhaZoo is: De juiste maat luiers automatisch op het juiste moment geleverd voor altijd dezelfde, scherpe prijs. Goede kwaliteit, transparant service en helemaal af te stemmen op je persoonlijke situatie. Het luierabonnement wat ook wel de luierservice wordt genoemd is te vergelijken met HelloFresh: geen gesjouw meer met boodschappen en zelf de frequentie bepalen. Superhandig!

Het fijne aan deze service van GhaZoo is dat je op ieder moment je luierabonnement kunt opzeggen. In je eigen account kun je je aan- en afmelden waardoor je volledig in control bent. Je kunt zelfs je luierservice even pauzeren, handig voor wanneer je op vakantie gaat. Je zit dus nergens aan vast en betaalt alleen per levering en dus niet per maand.

Wil je kennis maken met GhaZoo? Dan kun je je luierservice starten, met behulp van de luierservice bespaar je 5 euro per luierpakket waardoor je gegarandeerd een lage prijs betaald. Met Ghazoo ontvang je een doos luiers, genoeg om (gemiddeld) een maand mee te doen. Bevalt het je toch niet? Dan meld je jezelf gewoon weer af, maar de kans is groter dat je niks anders meer wilt! 

Deel deze blog:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Ook interessant