Ouders

Jij als ouder (zowel moeders als vaders) worden ook niet vergeten, want hoewel ouder en kind onafscheidelijk zijn, is er af en toe rust nodig om tot jezelf te komen. Je kind is, zodra je zwanger bent, direct het middelpunt van je bestaan, je hebt je nog nooit zoveel zorgen gemaakt, maar ook nog nooit zoveel liefde gevoeld. Toch is het ook goed voor ouder en kind als je af en toe aan jezelf denkt, want naast de zorgen voor je kind, het huishouden en je baan wil je ook gezond blijven, zowel lichamelijk en mentaal.

De artikelen die online komen gaan over mindset, hulp vragen, nee zeggen, plannen, je relatie met je partner en al het andere wat komt kijken bij het ouder én partner zijn.

Plannen met een gezinsleven, hoe doe ik dat?

Lees meer

Boost je eigen ontwikkeling: Ontdek deze 3 must-read boeken voor je eigen persoonlijke groei en succes! 

Lees meer

Zo ga je op een respectvolle manier uit elkaar 

Lees meer

Duiven en kraaien in onze zomertuinen

Lees meer

Online winkelen: 5 handige tips

Lees meer

Puppy liefde! Waar moet je op letten bij deze fantastische gezinsuitbreiding? Hier 5 tips voor jou!

Lees meer

Tips om te leren golfen: swing je weg naar plezier!

Lees meer

Hoe zorg je voor een sfeervolle tv-hoek?

Lees meer

Bedrijfskleding bedrukken: de grootste voordelen op een rijtje

Lees meer

Seizoensgebonden huidverzorging: de sleutel tot een stralende huid

Lees meer

Tips om jouw huis meer stijl te geven!

Lees meer

Say Goodbye to Migraine! 5 Bewezen Methodes die ECHT werken om van je migraine af te komen!

Lees meer

Verbouwing deel 1 -Verduurzamen: Onze verbouwing met dubbel glas

Lees meer

Ouder en kind

Een ouder, een verzorger, een coach en een docent. Een ouder is alles en is pas gelukkig als haar kinderen dat ook zijn. Een ouder is een onuitputtelijke bron van support en je beste vriend. Een ouder is zoveel meer dan alleen maar een vrouw of man met een kind. Hier wordt alles besproken, ook onderwerpen waar een taboe op rust komen voorbij. We geven je adviezen, delen onze persoonlijke verhalen en praten open met je van ouder tot ouder.

Ouders

Jij als ouder (zowel moeders als vaders) worden ook niet vergeten, want hoewel ouder en kind onafscheidelijk zijn, is er af en toe rust nodig om tot jezelf te komen. Je kind is zodra je zwanger bent direct het middelpunt van je bestaan, je hebt je nog nooit zoveel zorgen gemaakt, maar ook nog nooit zoveel liefde gevoeld. Toch is het ook goed voor ouder en kind als je af en toe aan jezelf denkt, want naast de zorgen voor je kind, het huishouden en je baan wil je ook gezond blijven, lichamelijk en mentaal.

De artikelen die online komen gaan over mindset, hulp vragen, nee zeggen, plannen, je relatie met je partner en al het andere wat komt kijken bij het ouder zijn. Want aan het einde van de dag zijn we het er allemaal over eens:

Ouder zijn is meeleven met alles wat je kind doet en meemaakt.
Ouder zijn is eindelijk je eigen ouders begrijpen.
Ouder zijn is heel graag even me-time hebben, maar je kind direct missen als je alleen bent.
Ouder zijn is kunnen functioneren op drie uur slapen.
Ouder zijn is wildvreemden foto’s van je kinderen laten zien.
Ouder zijn is horen wat je kind niet vertelt.
Ouder zijn is voor altijd.

Ik hoop dat jullie veel leesplezier halen uit de artikelen op deze pagina voor ouder en kind, bij vragen of opmerkingen mag je altijd even een berichtje sturen via onze contactpagina. Wij horen graag van jullie!

Moeders

Er zijn natuurlijk al vele moederblogs/mamablogs te vinden op het internet, toch wilde wij het iets anders doen. Wij zijn met Het Gezinsleven gestart om jou als ouders alle informatie en inspiratie te kunnen geven die je nodig hebt. Wij vertellen dus niet enkel over zwangerschap en/of opvoeding of andere gerelateerde onderwerpen maar ook over leuke gezinsactiviteiten, gezinsuitjes, vakanties of productreviews. Wij beoordelen producten die voor elk gezin interessant kunnen zijn, zowel speelgoed voor je kinderen als bijvoorbeeld leuke dingen voor jou zelf als moeder of voor je interieur.

Vaders

Ondanks het ruime aanbod van leuke moederblogs zijn er nog niet zoveel blogs speciaal voor vaders ook wel papablogs genoemd. In de categorie papa’s vind je allerlei blogs terug met onderwerpen welke interessant kunnen zijn voor jou als vader. We praten over zaken zoals opvoeding maar ook andere zaken waar je aan moet denken of juist over producten die voor jou als vader interessant kunnen zijn.