Ourganixx voor een frisse sporttas

Wij beoordelen dit product met een:

Ourganixx biedt een perfecte oplossing voor iedereen die een sporttas gebruikt en zijn/haar gebruikte sportspullen hierin heeft zitten. Of je nu alleen een training gehad hebt en thuis meteen je spullen uit de tas haalt of je ze er een hele wedstrijd dag in laat zitten omdat de derde helft te gezellig is om naar huis te gaan. Nare geurtjes sluipen er altijd wel in en je kan nou eenmaal niet alle spullen in de wasmachine stoppen om schoon te maken. Je sportschoenen, scheenbeschermers, helmen en (boks)handschoenen zijn bijvoorbeeld sportspullen die je minder makkelijk schoon en geurvrij krijgt.

Wat is Ourganixx?

OURGANIXX sports spray reinigt op microbacteriële wijze. Dat betekent simpelweg dat bacteriën uit de natuur de vervuiling aanpakken. Met microbacterieel reinigen maskeer je niet de luchtjes, maar pak je de vervuiling juist bij de bron aan. Schoonmaken, maar dan ècht. De bacteriën in onze sportspray zijn speciaal geselecteerd, langdurig getest en EU geregistreerd. Helemaal veilig. Daarom staan er op onze verpakking geen gevarensymbolen. (Bron: Ourganixx)

ourganixx spray

Micro-biologische reiniging

Micro organismen worden al sinds de oudheid gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de bacteriën in kaas, bier, yoghurt of wijn. De bacteriën in onze sportspray zijn speciaal geselecteerd zodat de vervuiling dient als voedsel. Volledig afbreekbare oppervlakte actieve stoffen weken de vervuiling los en zorgen ervoor dat de goede bacteriën hun werk kunnen doen. De bacteriën produceren verschillende enzymen die de vervuiling in stukjes knippen. Deze kleine stukjes worden opgegeten door bacteriën en omgezet in neutrale geurloze eindproducten. De heerlijke geur die we eraan hebben toegevoegd, is voor het schoonmaak proces zelf eigenlijk niet eens nodig.

Voor welke producten?

Hieronder een opsomming voor producten waar de Ourganixx spray goed voor kan werken:

bokshandschoenen – scheenbeschermers – motorhelm – sporttas – schaatsen – fitness accessoires – handschoenen – voetbalschoenen – hockey (scheen)beschermers – caps en bodyprotectors – kniebeschermers – volleybal – hardloopschoenen – fietshandschoenen – schoenen – kniebeschermers – basketbal – ijshockey helmen, schaatsen etc. – crosshelm – crossfit materialen – rijlaarzen – ruitersport – bowlingschoenen – mutsen.

ourganixx sport

Eigen gebruik

De Ourganixx hebben we pasgeleden voor het eerst gebruikt tijdens onze wintersport vakantie. Je thermo kleding, ski pully en sokken kan je gewoon in de was stoppen maar je ski schoenen, handschoenen en helm dan weer niet. Voordat we terug naar huis reden hebben we deze spullen ingespoten met Ourganixx. Je merkt meteen dat er een frisse lucht op je spullen gespoten wordt. Wij vonden het ook fijn dat het natuurlijke geur was en chemische lucht wat al een gerust gevoel gaf.

Na de terugreis pakte we alle spullen uit en merkte we echt dat de spullen die we ingespoten hadden een lekkere frisse geur hadden, inderdaad alsof ze gewassen waren. Na een paar dagen merk je nog steeds dat de spullen fris zijn omdat er geen vervelende geur vanaf komt. Daardoor kan ik aannemen dat het geen tijdelijke maskering is zoals bijvoorbeeld een deodorant die je op je scheenbeschermer spuit.

Helaas kunnen we dit product nog niet testen op andere sportspullen omdat de COVID-19 maatregelen het nog niet toelaten om te sporten als voorheen maar deze test beloofd veel goeds. We zijn namelijk erg benieuwd hoe de Ourganixx spray werkt op bijvoorbeeld scheenbeschermers waar een hele wedstrijd mee gehockeyd is. Het is ook fijn dat het een klein handzaam flesje is waardoor je deze eigenlijk altijd in je sporttas kan stoppen zonder dat deze veel ruimte in beslag neemt. Het voordeel hiervan is dat je je spullen direct na gebruik in kan spuiten waardoor je waarschijnlijk de ergste vervuiling al tegengaat voordat deze zijn werk kan doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant