Over ons

Het gezinsleven: plezier voor iedereen

Welkom bij Het gezinsleven, het leukste online magazine om jou en je gezin onvergetelijke momenten te bezorgen. Op deze pagina vertellen we je wat meer over ons, Het Gezinsleven. Wij zitten boordevol inspiratie om van iedere dag iets bijzonders te maken en alle tips en tricks om zoveel mogelijk van je gezin te kunnen genieten. Van recepten, tot aan de leukste speeltuinendierentuinen en zwembaden, van creatieve inspiratie tot hoe houd je je relatie levendig. Want waar zijn nou eigenlijk die kidsproof hotspots? Ook beauty, lifestyle, hippe kinderkleding en de slimste interieur tips komen aan bod. Alles wat voor bij komt in jouw leven met of zonder kinderen, vind je hier terug. Laat vooral een reactie achter, dat vinden we onwijs leuk!

Voor wie?

Deze website is voor ouders-to-be, moedersvaders, oma’s en opa’s en iedereen die iets leuks wil gaan doen met of zonder kinderen! Voor inspiratie kan je iedere dag bij ons terecht. We delen onze ervaringen met producten en geven tips en tricks.

Onze missie?

Plezier voor iedereen, wij willen jou helpen om alles uit jouw (gezins)leven te halen en samen de mooiste herinneringen te creëren.

Over ons?

Iedere dag delen we artikelen met de leukste activiteiten en tips. Blogs met ervaringsverhalen, tips, leuke weetjes en alle andere info die je nodig hebt om plezier met je gezin te kunnen maken. Het zijn de meest uiteenlopende artikelen, over leuke uitjes met en zonder kids, handige tips over wat bijvoorbeeld niet kan ontbreken bij de aanschaf van jouw baby-uitzet of hoe je je kinderen tevreden houdt tijdens een lange rit in de auto. Maar ook al het nieuws over gezondheid en opvoeding komt aan bod. Hoe kook je een lekkere en gezonde maaltijd voor je kind die ook echt opgegeten wordt en welke fashion items kunnen niet ontbreken in jouw kindergarderobe?

Een greep uit de onderwerpen die bij ons aan bod komen:

Gezinsactiviteiten

Hoe maak je een dag binnenshuis gezellig? Denk aan spelletjes, knutsel ideeën, speelgoed en recepten. Want welk speelgoed draagt bij aan de ontwikkeling van jouw kind? Ben je even radeloos als je kind alweer na 2 minuten zijn kleurpotloden neer legt en zegt dat hij klaar is met kleuren. Niet getreurd, binnen een mum van tijd heb je zo 10 nieuwe ideeën gevonden om samen te doen.

Uitstapjes

Waar moet je zeker een keer heen voor een onvergetelijke dag? Waar kun je fijn buiten spelen? Ook vertellen we je over zwembaden, vakanties en andere uitjes. Waar kunnen kinderen lekker mee uit eten en welk zwembad is geschikt voor de allerkleinste? Welk museum is echt een aanrader en waar zat ook alweer die grote indoor speeltuin? 

Vakanties

Wat zijn de leukste vakantiebestemmingen? Zowel dichtbij binnen ons mooie Nederland als een leuke wintersport of een vliegvakantie, wij vertellen je alles over onze ervaringen. Zowel voor een leuke vakantie met als zonder kinderen proberen wij je zoveel mogelijk te inspireren.

Jij

We vergeten ook de ouders zelf niet, want als je zelf goed in je vel zit, straal je dit ook uit naar jouw kind(eren). We informeren je over opvoeding, ontwikkeling en ouderschap. Want ook als je wel eens twijfels hebt, kun je hier terecht voor raad en een luisterend oor.

Bloggers

Alle artikelen op deze website worden geschreven door enthousiaste bloggers. Sommige al met kinderen, anderen nog met een kinderwens. Een leuk, afwisselend team om jou op de hoogte te houden, te inspireren en je verschillende inzichten te geven over het gezinsleven en moeder- en vaderschap.

Vind jij het leuk om een keer een gastblog te schrijven? Dit mag natuurlijk, neem dan contact met ons op via info@hetgezinsleven.nl en laat ons weten wie je bent en wat je doet.

Contact

Nu weet jij alles over ons maar wij zijn natuurlijk ook benieuwd naar wie jij bent! Laten we contact houden via onze nieuwbrief …

Of via onze social media kanalen:

Wil je graag persoonlijk contact? Heb je bijvoorbeeld ideeën over artikelen, tips of suggesties waar we zeker eens naar moeten kijken? Of wil je ons iets vragen? Dan kun je altijd even mailen naar info@hetgezinsleven.nl

Heel veel leesplezier!

Liefs,

Het team van Het Gezinsleven.