Paw Patrol speelgoed

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Zoals jullie wellicht al weten hebben wij twee zoontjes (2018 en 2020). Onze zoontjes zijn, hoe kan het ook anders, helemaal gek van Auto’s, dino’s, duplo en natuurlijk Paw Patrol! Het begon met de filmpjes op youtube en daarna het fysieke speelgoed van Paw Patrol. Dit blijft onverminderd populair bij onze zoontjes, of het nu gaat om de tv serie zelf, het speelgoed, de kleurplaten en/of andere zaken. Zijn jouw kinderen er ook (nog) zo dol op?

Wat is Paw Patrol nou precies?

Voor degene die nog niet bekend zijn met Paw Patrol zal ik hier eerst even wat meer over vertellen. Paw Patrol is een bekende tv serie voor kinderen die gaat over acht puppy’s en hun baasje Ryder. De heldhaftige puppy’s Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye en Zuma beleven diverse avonturen en elke aflevering bevat leerzame elementen. Dit kan bijvoorbeeld een moraal of een levensles zijn. De tv serie is vooral gericht op vriendschap en teamwork.

Paw Patrol is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot 5-6 jaar, maar wordt ook zeker nog door wat oudere kinderen bekeken. Je vindt de serie op Nick JR, maar ook op Videoland, Netflix en Kids-tube. Naast deze leuke TV serie is er ook ontzettend veel speelgoed te verkrijgen van Paw Patrol. Het verlanglijstje voor de verjaardagen of natuurlijk voor sinterklaas staat dan ook standaard vol met divers speelgoed van deze leuke puppy’s.

Het speelgoed

Is je kind ook helemaal verknocht hieraan? Dan zal het speelgoed van deze heldhaftige puppy’s zeker aanslaan. Van de puppy’s zelf tot aan de diverse bestuurbare auto’s, puzzels, broodtrommels, knuffels, een etuitje en een vriendenboekje. Je kan het zo gek niet bedenken of het speelgoed ligt al in de schappen. Het speelgoed is geschikt voor zowel jongens als meisjes, iedereen kan je verblijden met dit leuke speelgoed.

Er is ook divers speelgoed beschikbaar waarbij je de creativiteit kunt stimuleren. Denk daarbij aan de diverse kleurplaten, strijkkralen etc. Er is namelijk ook meer dan voldoende speelgoed beschikbaar waarmee jouw zoon of dochter creatief mee aan de slag kan. Je hebt zelfs leuke Play-Doh klei in het thema variant van deze populaire tv serie.

Het merendeel van het speelgoed gaat uit van één of meerdere puppy’s die bezig zijn met een bepaalde reddingsactie waarbij jouw kind tijdens het spelen kan helpen. Hierdoor kan ook je zoon of dochter een heldenactie uitvoeren en welk kind wil er nu geen held zijn?

Meer dan enkel speelgoed

Mijn zoontjes zijn, net als veel andere kinderen, helemaal gek van de Paw Patrol serie en het bijbehorende speelgoed en dat is dan ook niet zo gek! Het leuke is dat er naast speelgoed nog veel meer te vinden is van deze populaire puppy’s. Als we het internet afstruinen zien we ook leuke Paw Patrol taarten die je kunt bestellen voor de verjaardag van jouw zoon of dochter. Wil jij jouw zoon of dochter dus echt blij maken? Geef dan een leuk kinderfeestje speciaal in dit thema!

Bestel een mooie Paw Patrol taart, voeg daar speciale verjaardag uitnodigingen aan toe in dit thema en jouw feestje is helemaal compleet. Deze populaire puppy’s en hun baasje Ryder zijn ongekend populair en zullen daarmee zeker in de smaak vallen. Heb jij nog leuke tips voor ons betreffende het leukste speelgoed voor onze kinderen? Laat deze dan achter in de comments hieronder.

Mogelijk heb je ook interesse in onze andere blog over must-have speelgoed om motorische vaardigheden te ontwikkelen. Bekijk deze dan nu!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant