De ideale baby slaapzak voor het hele jaar

Wij beoordelen dit product met een:

Wij hebben één dochtertje, van twee jaar oud. Het is een heerlijke slaapkop. Ze slaapt van ‘s avonds 7 uur tot in de ochtend half 9. Wat een luxe hè? Wel zijn we al een tijdje zoekende naar de perfecte baby slaapzak. Eentje die tijdloos is en langer meegaat als een kledingmaat. We hadden al een tijdje de 4 seasons slaapzak op het oog van het merk Puckababy. Want hoe ideaal is dat: één slaapzak voor alle seizoenen. En je kan de baby slaapzak gebruiken van 6 maanden tot 2,5 jaar.

Wij zagen alleen maar voordelen, op de prijs na. Die vonden we aan de hoge kant maar we hebben toch besloten deze slaapzak te gaan proberen. Nu hebben we hem toch eindelijk in huis en het overtreft als onze verwachtingen.

De 4 seizoenen baby slaapzak van Puckababy

De baby slaapzak is geschikt voor elk seizoen. De naam zegt het eigenlijk al. Je kan delen makkelijk aan- en afritsen zodat het het gemakkelijk te wisselen is binnen de seizoenen. Denk hierbij aan mouwtjes en/of de slaapzakken aan elkaar maken.

  • Winter: op een koude winterdag is het gebruikelijk om de baby slaapzak in zijn geheel te gebruiken. Dus beide slaapzakken aan elkaar geritst en met de mouwtjes eraan. Zo ligt je kindje heerlijk warm in een super zachte slaapzak.
  • Herfst: momenteel is het herfst en slaapt ze alleen in de binnenslaapzak. Deze is gemaakt van teddy-stof. Als je er naar kijkt wil je de slaapzak al aaien, het ziet er zo zacht uit! Stiekem ben ik jaloers op dat ik er zelf niet in pas.
  • Lente: als het wat warmer wordt buiten is de buitenslaapzak ideaal om te gebruiken. Je kan dan nog de mouwtjes eraan laten zitten en er eventueel een dunne pyjama onder aantrekken.
  • Zomer: als het buiten warm is, zijn de mouwtjes van de buitenslaapzak er nog af te ritsen. Zo kan je kleintje toch in een slaapzak slapen, maar dan met blote mouwen.

Uiterlijk

Zoals ik al zei is het gemaakt van heerlijk zacht materiaal en verkrijgbaar in hele leuke printjes. Puckababy werkt met name met zachte aardse kleuren. Wij hebben gekozen voor de seashell stone. Een hele mooie grijze tint. Wij wilden graag een kleur en patroon kiezen die niet specifiek voor een jongen of meisje is. Mocht ons dochtertje ooit een broertje of zusje krijgen, dan is de baby slaapzak ook voor hem of haar te gebruiken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat hij zo lang meegaat.

De baby slaapzak is ook echt al te gebruiken vanaf dat je kindje 6 maanden is, door de extra band die erbij geleverd wordt. Door deze band om de middel van je kleintje te doen, zorg je ervoor dat de slaapzak goed aansluit en je kindje niet verstrengeld kan raken. Het voeteneinde kan je in het begin omslaan met drukknoppen zodat hij ook niet te lang is. Op deze manier groeit de slaapzak met je kleintje mee.

Andere producten

Naast de 4-seasons slaapzak verkoopt Puckababy ook nog andere producten. Ze hebben bijvoorbeeld een Piep-slaapzak, dit is een inbakerslaapzak voor kindjes tot 3 maanden. Voor kindjes van 3 tot 6 maanden hebben ze een Mini-slaapzak, dit is ook een inbaker variant. Naast de inbaker-slaapzakken verkopen ze ook een normale slaapzak voor kindjes van 0 tot 6 maanden. Voor elk kindje iets wat passend is dus.

Dan komt daarna natuurlijk de 4 seasons slaapzak, wat die is geschikt voor kindjes van 6 maanden tot 2,5 jaar. Als je kindje ouder is dan 2,5 jaar verkopen ze nog de Kidz-slaapzak. Om deze slaapzakken staat het merk eigenlijk wel bekend, maar dat wil niet zeggen dat ze geen andere producten verkopen. Want dit doen ze namelijk wel! Je kan dan denken aan: pyjama’s, hydrofiele doeken, dekens en wikkeldoeken.

Conclusie

We hebben de baby slaapzak van Puckababy nu een paar weken in gebruik en ik ben een en al enthousiast over de 4 seasons slaapzak. Ik zou dit product dan ook aan iedereen aanraden en ondanks dat het geen goedkope slaapzak is, is hij het geld echt waard!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant