Quut, het leukste strandspeelgoed / buitenspeelgoed

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Mijn twee zoontjes spelen zodra de zon ook maar schijnt natuurlijk het allerliefste buiten, dit is dan ook voor ons de reden om op zoek te gaan naar het leukste buitenspeelgoed. Na een online zoektocht voor leuk speelgoed voor in de zandbak ben ik tegen het merk Quut aangelopen. Dit duurzame speelgoed is erg leuk vormgegeven en van een uitstekende kwaliteit. In deze blog ga ik je dan ook wat meer vertellen over dit leuke merk.

Wie is Quut?

Het merk Quut spreken we uit als “cute” (in het Engels). Quut is een duurzaam speelgoed merk welke is ontworpen door Belgische ouders. Het viel de bedenkers van dit merk op dat de kwaliteit van het bestaande strandspeelgoed te wensen overliet. Het gaat niet lang mee waardoor het ook alles behalve duurzaam is. Dit was voor deze ouders de reden om nieuw speelgoed te ontwikkelen welke wel goed van kwaliteit en duurzaam is.

Het speelgoed van Quut is allemaal 100% recyclebaar. Daarnaast is er met de vorm rekening gehouden door middel van een ergonomisch design zodat alles erg makkelijk te gebruiken is, ook voor de kleine kinderhandjes. De vormen wijken daarom ook af van al het bekende speelgoed maar dat maakt het zeker niet minder van kwaliteit. Alles is in een mooi sterk, duurzaam en vooral ook speels jasje gestoken.

Het Quut buitenspeelgoed assortiment

Quut heeft een breed assortiment met buitenspeelgoed ontwikkeld waarbij elk product ook een eigen naam heeft. Na een contact met Quut zelf heb ik een setje met producten ontvangen om deze te laten testen door mijn zoontjes, dit setje buitenspeelgoed bestond uit:

  1. Cana – Gieter
  2. Bucki – Emmer
  3. Raki – Schepje en hark

Na de ontvangst van dit mooie maar vooral ook vrolijke setje speelgoed zijn mijn zoontjes deze natuurlijk direct in de praktijk gaan testen. We hebben momenteel nog maar een kleine zandbak maar de grotere komt er op korte termijn ook aan zodat ze nog meer kunnen genieten van dit leuke speelgoed!

Hieronder ga ik per product nog even iets verder in op het product zelf maar ook op onze eigen ervaringen.

1. De Cana (gieter)

De Cana is een erg leuk vormgegeven gieter. Deze wordt naast enkel in de tuin ook gebruikt als speelgoed in bad. Het leuke aan deze gieter is dat je deze aan twee kanten kunt gebruiken, kunt er mee sproeien en je kunt ermee gieten.

Door de unieke vormgeving en deze verschillende mogelijkheden is dit leerzaam speelgoed waarmee ons kindje zijn fijne motoriek kan stimuleren.

2. Bucki (de emmer)

De bucki is een mooie emmer welke natuurlijk onmisbaar is in de zandbak. Bij deze emmer zit ook een leuke zeef bijgevoegd. Het enige nadeel van de Bucki is dat deze best groot is maar verder is deze erg mooi afgewerkt en voelt deze ook erg kwalitatief aan.

4. De Raki (schepje en harkgieter)

Met deze ergonomische hark en schop kunnen mijn zoontjes mij lekker komen helpen als ik aan het werk ben in de tuin of ze gaan er mee spelen in de zandbak. Dit educatieve speelgoed kan niet alleen worden gebruikt als hark of schep maar ook als een trechter. Mijn zoontje speelt er graag mee en wilde het zelfs al meenemen naar school. Het enige nadeel van de Cana is het wat lastige uitschuiven. Er zit een soort knopje op waardoor ze los komen en dat is vooral voor de jongste nog wat lastig.

Onze ervaring / conclusie over Quut buitenspeelgoed

Ik kan eigenlijk enkel maar lof uitspreken over dit mooie speelgoed. Je ziet direct dat er veel aandacht is besteed aan het design en de afwerking van het speelgoed en wat ik zelf erg belangrijk vind is dat er ook veel rekening gehouden is met de duurzaamheid. Mijn twee zoontjes waren ook direct helemaal blij en vinden het ook erg mooi. Wat ons betreft is dit merk dus echt een aanrader en voegen wij deze toe in ons lijstje met favorieten!

Bestel hier jouw Quut strandspeelgoed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant