Reviews

Naast al onze leuke artikelen/blogs krijgen wij ook regelmatig speelgoed of andere artikelen aangeboden met de vraag of wij deze willen testen. Wij schrijven reviews over de ervaringen met verschillende producten die wij testen en deze herken je ook aan het symbool “productreview“. Als het icoontje “sponsored” er ook bijstaat wil dat zeggen dat wij het product gratis hebben gekregen om te beoordelen als deze er niet bij staat hebben wij de blog uit eigen beweging geschreven. De beoordeling die wij schrijven zijn geheel onafhankelijk en door ons zelf geschreven.

Hetgezinsleven - lifestyle - koken-recepten - proeven
Heb je een kind dat het moeilijk vindt om nieuwe maaltijden te proeven? Het kan frustrerend zijn om elke maaltijd te strijden met een…
Het Gezinsleven blog - Baby brezza Formula Pro Advanced - banner
Lees hier alles over de Baby brezza Formula Pro Advanced automatische flessenmaker …
Het Gezinsleven blog - mamaRoo 5 babyschommel
Lees hier waarom de mamaRoo 5 baby schommel ideaal is om je kindje in slaap te wiegen….
IMG_7852
Een persoonlijk sieraad is een leuk om te krijgen maar ook om te geven!…
zedar steelstofzuiger
De Zedar steelstofzuiger is een fantastische steelstofzuiger voor een scherpe prijs. …
Het Gezinsleven blog - Yoo Master videobabyfoon - banner 1
De Yoo Master videobabyfoon van Babymoov doet wat je verwacht van een babyfoon en nog veel meer….
Het Gezinsleven - Gezinsactiviteiten - Speelgoed gereedschap - Bosch werkbank
Kinderen doen het liefst alles na wat wij als ouders zelf ook doen, dat geldt dus ook voor klusjes in en rondom het huis….
Het Gezinsleven - Slaapmasker bluetooth - SleepiezZ slaapmasker1
Met behulp van een slaapmasker kan je je meer ontstpannen….
Het Gezinsleven - Gezinsactiviteiten - Spellen - Banana Joe 5
Banana Joe is geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf 4 jaar en kan gespeeld worden met twee tot en met vijf spelers. …
shoefresh schoenreiniger
ShoeFresh is een elektronisch apparaat dat schoenen niet alleen kan drogen maar ook reinigen. …
The Jiffle Wagon bannerfoto
The Jiffle Wagon kinderwagen is multifunctioneel en echt van alle markten thuis en wij vertellen je graag waarom we bij deze keuze komen…

Product reviews bij Het Gezinsleven​

Zoals we al vaker aangeven krijgen we steeds vaker producten aangeboden om over te schrijven op Het Gezinsleven. Wij willen natuurlijk graag een leuk artikel schrijven over een product maar wij vinden ook dat we jullie eerlijk moeten vertellen wat voor soort review het is.

Verschillende icoontjes

Bij alle blogs die wij schrijven vind je rechtsboven verschillende icoontjes. Deze icoontjes maken duidelijk dat de blog uit eigen beweging is geschreven, of het een review is etc. Hieronder vind je een uitleg bij de verschillende icoontjes:

Het Gezinsleven - Productreview

Wanneer je een blog leest met dit icoon dan weet je dat het om een product review gaat. Het kan hier gaan om een product wat één van onze bloggers interessant vindt en dit graag met jullie deelt. Meestal zijn dit producten die wij zelf ergens tegengekomen zijn en dermate leuk vinden dat we hier graag over schrijven.

Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wanneer je een blog leest met dit icoon weet je dat dit een gesponsord item is. Wij hebben bijvoorbeeld een product toegestuurd gekregen met de vraag hier een review over te schrijven. Hoewel wij eerlijk onze mening geven vertellen we liever op voorhand dat het product gesponsord is dan dat jullie er later achter moeten komen. Vaak heeft een gesponsord product toch de associatie dat je er positief over schrijft omdat het gesponsord is.

Het Gezinsleven - Personal Blog

Dit icoon zie je het vaakst terug. Dit wil zeggen dat het een persoonlijke blog is welke geschreven is door één van onze bloggers. Hier gaat het in de meeste gevallen om eigen ervaringen uit het leven, zowel positief als negatief. Met dit soort blogs vinden wij het belangrijk om deze informatie te delen zodat andere hier hun voordeel mee kunnen doen. We bieden ook de mogelijkheid om een reactie achter te laten onder een blog dus als je vragen of opmerkingen hebt kunnen die altijd geplaatst worden en zijn ze ook leesbaar voor andere bezoekers. Wij proberen altijd te reageren op deze berichten.

Onze reviews

Nu weten jullie wat de icoontjes betekenen en dus ook hoe een product review tot stand komt. Ons doel met product reviews is om leuke en interessante producten op een eerlijke manier met jullie te delen. Alle product reviews die jullie voorbij zien komen zijn van producten waar wij ook echt waarde aan hechten omdat we ze anders niet objectief kunnen benaderen. Omdat de categorieën waar we over schrijven zeer uiteenlopend zijn hebben wij ook een heel breed aanbod aan product reviews.

Wanneer je een vraag over een product hebt kan je altijd contact met ons opnemen of je kan een reactie plaatsen onder het bericht. Wanneer je zelf een leuk product hebt wat je al wil bieden voor een product review kan dat eenvoudig door even contact met ons op te nemen. Wij kijken dan naar het product en luisteren naar het verhaal van je er over te vertellen hebt. Vervolgens kijken we of we het product vinden passen bij ons aanbod aan blogs. Wanneer dit het geval is ontvangen wij graag het product zodat we het kunnen testen en er een blog over kunnen schrijven.

Je bent als aanbieder natuurlijk vrij om ons van relevante informatie te voorzien zodat je bijvoorbeeld extra toelichting over de werking kan geven of een achtergrond verhaal hoe het idee ontstaan is. Wij zullen ook altijd zelf foto’s maken en bij onze blog plaatsen maar je mag ook foto’s meesturen die we kunnen gebruiken.