Rolstoelauto’s van Welzorg Auto op Maat

Wij beoordelen dit product met een:

Jij wil vrij zijn om je te verplaatsen. Soms hebben mensen hierbij ondersteuning nodig. Als je een rolstoel hebt kan het vaak voorkomen dat het verplaatsen nog een hele opgave is omdat de rolstoel niet in de auto past. De rolstoelauto’s van Welzorg Auto op Maat kan hier verandering in brengen zodat jij je weer vrij kan verplaatsen en mobieler bent.

Rolstoelauto

Een rolstoelauto maakt een dagje erop uit gaan of een familie- of vriendenbezoek weer mogelijk. Een rolstoelauto is een auto die is aangepast voor het vervoer voor een rolstoelpassagier. De rolstoelgebruiker hoeft niet meer verplaatst te worden van de rolstoel naar de autostoel. Dit maakt het reizen een stuk gemakkelijker.

De rolstoelwagens van Welzorg Auto op Maat hebben een aantal handige kenmerken. De rolstoelauto’s zijn ruim ingericht zodat de rolstoel hier eenvoudig in past. Sommige modellen hebben een verlaagde vloer dat extra ruimte creëert. De rolstoelwagens hebben praktische oprijplaten. Deze oprijplaten maken het mogelijk om de rolstoel via de achterkant van de wagen naar binnen te rijden. De rolstoel wordt goed vastgezet in de rolstoelwagen zodat de rolstoel altijd goed blijft staan en niet verschuift tijdens de rit.

Aanpassingen

De rolstoelwagen kan helemaal worden aangepast naar jouw persoonlijke wensen. Een standaard ombouw van een rolstoelwagen bestaat uit bodemverlaging voor meer ruimte, een aangepaste brandstoftank en uitlaatsysteem, een rolstoel oprijplaat en een rolstoel vastzet systeem met 3-puntsgordel.

Zelf rijden

Wil jij graag zelf rijden in jouw nieuwe rolstoelauto? Bij een aangepaste auto is dit mogelijk. De rolstoel past namelijk gewoon achter het stuur. De auto is dan volledig te besturen met de hand. Jij kan dan alleen op pad gaan en je bent niet meer afhankelijk van anderen voor vervoer.
Heb je nog geen rijbewijs? Dit is geen probleem. Bij Welzorg Auto op Maat kun je jouw aangepaste rijbewijs halen voor mensen met een lichamelijke beperking.

Geniet dus van jouw vrijheid en zelfstandigheid en bekijk wat de mogelijkheden zijn bij Welzorg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant