Optimaal genieten met het gezin in Lara (Turkije)

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf best een workaholic ben, ik ben een gedreven ondernemer met meerdere bedrijven waardoor ik eigenlijk altijd aan het werk ben. Daardoor is genieten met het gezin natuurlijk extra belangrijk en daarvoor zijn we nu op vliegvakantie gegaan naar Lara in Turkije. Lara is een erg mooi gebied in Turkije met prachtige resorts waaraan het je aan niets kan ontbreken. Tijdens deze familievakantie heb ik dan ook bewust voor het eerst sinds ruim tien jaar mijn laptop thuis gelaten om optimaal te kunnen genieten van mijn gezinnetje. benieuwd naar onze ervaringen lees dan snel verder.

Een vakantie zonder laptop

Sinds lange tijd een keertje op vakantie gaan en je laptop thuis laten is “eng”. Het voelde alsof ik de controle kwijt was over mijn bedrijven en daardoor moest ik natuurlijk mijn team voor 100% vertrouwen. Dat verliep natuurlijk ook erg goed! Het is onwennig maar als je je er bij neer legt merk je vanzelf dat alles netjes doorloopt, ook als je zelf even de rust neemt en gaat genieten van je gezin.

Deze vakantie heb ik dan ook echt optimaal mogen genieten van mijn fantastische gezinnetje, mijn vrouw Manon en mijn twee zoontjes Tom (2018) en Floris (2020). Door de situatie rondom Corona zijn wij tot op heden altijd in Nederland gebleven en had Floris nog nooit gevlogen, maar dat ging perfect. Voor tips om te vliegen met een peuter kan je altijd deze blog lezen.

Het Gezinsleven - Lara, Turkijke - Optimaal genieten met het hele gezin - vliegtuig floris
Het Gezinsleven - Lara, Turkijke - Optimaal genieten met het hele gezin - vliegtuig tom

Saturn Palace resort te Lara (Antalya, Turkije)

Nu de corona maatregelen bijna in zijn geheel zijn ingetrokken hebben wij direct de kans gegrepen en een heerlijke vakantie geboekt voor ons gezinnetje. We hadden hierbij een drietal wensen:

  1. We wilden graag een vliegvakantie zodat onze jongste zoon de eerste keer kon vliegen
  2. We wilden zeker zijn van mooi weer zodat we lekker buiten konden zwemmen
  3. De vliegduur mocht niet langer dan 4 uur zijn omdat we twee kleine kinderen bij hadden

Na een flinke online zoektocht zijn we uiteindelijk bij het Saturn Palace Resort in Lara in Antalya (Turkije) uitgekomen. Een fantastisch luxe all-in vakantie waaraan het je aan niets ontbreekt. Dit resort krijgt online dan ook een mooie beoordeling van een 4,6/5.

Een resort waar het je aan niet kan ontbreken

Als je eenmaal aankomt op dit prachtige resort te lara is het de vraag of je wel het resort gaat verlaten om de omgeving te verkennen, zeker als je met kleine kinderen op vakantie bent. Het ontbreekt je namelijk werkelijk aan niets als het om faciliteiten gaat op dit resort. Het resort is voorzien van een leuke kermis voor de kinderen, een compleet zwemparadijs met vele glijbanen, een gamehal, entertainment en meer..

Eén groot zwemparadijs

Het hotel is voorzien van verschillende zwembaden. Vooraan (tegen het hotel aan) heb je wat rustigere zwembaden waar we dan ook voornamelijk oudere mensen en stellen zonder kinderen hebben zien liggen. Als je wat verder doorloopt kwamen we bij een ontzettend leuk zwembad waar diverse activiteiten werden georganiseerd. Je kon daar dagelijks waterpolo spelen en andere spelletjes. Ook had je hier diverse leuke glijbanen (voor de wat oudere kinderen) en een leuke bar.

Als we wat verder doorliepen kwamen we bij weer een ander zwembad uit wat speciaal voor de kleine kinderen bedoeld was. Ook dit bad was weer voorzien van veel glijbanen en speelgoed waar onze zoontjes zich mee konden vermaken. Wij hebben ons gelukkig geen zorgen hoeven maken om het vermaak voor onze zoontjes in dit water paradijs.

Het Gezinsleven - Het Gezinsleven Lara Turkijke Optimaal genieten met het hele gezin kinderbad
Het Gezinsleven - Het Gezinsleven Lara Turkijke Optimaal genieten met het hele gezin Zwembad

Activiteiten en animatie

Voor de kleintjes was er overdag een leuke kidsclub, hier konden onze zoontjes elke dag even lekker knutselen. Er waren activiteiten zoals verven, kleien en met zand spelen, elke dag is er weer iets anders te doen. Onze zoontjes hebben hier dan ook optimaal van genoten. Het animatieteam heeft een aantrekkelijk programma samengesteld voor jong en oud zodat vervelen ook echt niet mogelijk is. Voor de sportievelingen zijn er diverse sporten mogelijk en er is een wellness center met verschillende faciliteiten.

Direct aan het strand gelegen

Een groot pluspunt van het Saturn Palace hotel te Lara is dat het is gelegen aan het strand van Lara. Vanuit het resort loop je zo het strand op. Wij zijn zelf meer liefhebbers van de verschillende zwembaden dan van het strand dus voor mij persoonlijk is het iets minder belangrijk maar voor de vele strandliefhebbers is dit een erg mooi pluspunt van de resorts in Lara.

Ultra All-in, op en top geregeld

We weten allemaal hoe het gaat bij kleine kinderen, ze willen alles en het meeste eten of drinken ze dan ook niet op. Het mooie aan deze overheerlijke Ultra All-in vakantie is dat je kids ook alles kunnen pakken en proeven. Alles is inclusief en er zijn diverse barretjes en restaurant waar je de gehele dag door kunt genieten van al het lekkers. Van wafels, ijsjes, tosti, durum, friet, broodjes, fruit, salade, pizza etc. alles is inclusief. Zelfs aan het zwembad komen obers op skeelers jouw favoriete drankje bezorgen.

Het Gezinsleven - Lara, Turkijke - Optimaal genieten met het hele gezin - balkon
Het Gezinsleven - Lara, Turkijke - Optimaal genieten met het hele gezin - service

Mooie familiekamers met jacuzzi

Wij hadden bij het boeken gekozen voor een mooie familiekamer met twee aparte kamers. Dit hadden we bewust gedaan zodat wij nog even rustig wat konden drinken als je kids in bed liggen. Het mooie aan deze kamers is dat wij op ons balkon een heerlijk bubbelbad hadden staan waar wij s’avonds nog heerlijk even in konden genieten.

Waar boek je de beste familievakanties?

Helaas houden niet alle reisbureau’s / websites rekening met de leeftijden van kinderen. TUI en Corendon doen dit gelukkig wel, wij hebben in deze onze vakantie bij TUI geboekt waarbij we voor ons jongste zoontje enkel de vlucht moesten betalen. Corendon houdt daarentegen ook rekening met kinderen, daar krijg je een vaste korting van 100 euro voor kinderen onder de 14 jaar.

Onze conclusie van onze vakantie in Lara (Antalya, Turkije)

Wij hebben deze vakantie in Lara echt optimaal mogen genieten. Het was heerlijk om even niet met werk bezig te zijn en 100% te genieten van mijn mooie gezinnetje. Het Hotel Saturn Palace te Lara heeft onze vakantie dan ook echt helemaal af gemaakt, wat een fantastisch resort met een nog betere service. Wil je lekker met je gezinnetje optimaal genieten op vakantie dan is dit zeker een aanrader!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant