Schakelmateriaal voor de kinderkamer uitzoeken

Wij beoordelen dit product met een:

Het inrichten van de slaapkamer van je kinderen is één van de leukste interieurprojecten in huis. Je kunt hierbij de fantasie van je kind en van jezelf de vrije loop laten. Denk daarbij aan het combineren van diverse kleuren en vormen, die je niet snel in andere kamers in huis zou gebruiken. Natuurlijk draait het hierbij niet alleen om het ontwerp van het schakelmateriaal, maar ook om de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij geven je graag enkele tips over schakelmateriaal voor de kinderkamer.

Veiligheid en functionaliteit

Het belangrijkste in de kinderkamer is natuurlijk veiligheid. Je wil niet dat je kind zich bezeert. Het kan daardoor handig zijn om te kiezen voor schakelmateriaal met ronde vormen in plaats van scherpe hoeken. Een voorbeeld van een populaire lijn met afgeronde hoeken is Reflex SI van Busch-Jaeger. Dankzij het tijdloze en minimalistische design past het in elke kinderkamer. We raden je daarnaast aan om stopcontacten te voorzien van kinderbeveiliging en, als dit mogelijk is, stopcontacten op een hoogte te plaatsen die voor kleine kinderen niet bereikbaar is.

Passend bij de inrichting

De meeste kinderen weten vrij goed wat ze wel en niet mooi vinden. De kans is groot dat je kind graag meedenkt over kleuren en vormen als hun kamer een make-over krijgt. Is je kind gek op opvallende kleuren op de muur? Kies dan voor neutraal schakelmateriaal in wit of crème zodat het geheel niet te druk wordt. Wil je juist wat kleurrijke accenten toevoegen aan de kamer? Dan is de Axcent lijn een goede optie. De schakelaars zelf zijn wit, maar je hebt keuze uit afdekramen in kleuren zoals rood, blauw, geel en groen. Kies voor één accentkleur die je ook op andere plekken laat terugkomen. Of combineer verschillende kleuren voor een speels effect.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant