Shit Happens

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Shit happens.. Ja het leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die je moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Wat is erger? “Je vader in z’n nakie zien” of “elke nacht in bed plassen”?

  • Leeftijd 18 jaar en ouder
  • Aantal spelers: 2 tot 12 spelers
  • Geschikt voor Volwassenen
  • Speelduur 20 t/m 40 min.

Spelomschrijving

Alle kaarten in dit spel hebben een ranking van 1 (niet erg) tot 100 (heel erg) welke is samengesteld en beoordeeld door echte specialisten. Iedere speler krijgt 2 kaarten uitgedeeld, die hij/zij voor zich neer legt in gerangschikte volgorde (minst erg links, ergste rechts). Dit vormt de basis van het spel.

Vervolgens leest de speler rechts een nieuwe kaart voor, zonder deze te laten zien. Het is nu de bedoeling aan de speler om te raden of deze nieuwe kaart milder of erger is dan de basis, of ergens tussenin. Raad de speler het verkeerd dan gaat de beurt over naar de volgende speler. Degene die het goed geraden heeft krijgt de kaart en legt deze op de juiste plek in het rijtje neer. Wie het eerste 10 kaarten heeft liggen, wint het spel!

Het spel wordt natuurlijk steeds lastiger, hoe meer kaarten je hebt hoe kleiner de gaten en dus de groter de kans dat je mis gokt.

Inhoud

– 200 Shit Happens kaarten
– 1 handleiding

Shit Happens – Voor de sukkels die geen engels kunnen

Zoals de titel van dit spel al zegt is er ook een Nederlandse editie van het gezelschapsspel Shit Happens. Deze versie hebben ze letterlijk “Voor de sukkels die geen engels kunnen” genoemd.

Score

Wij hebben enorm gelachen om dit spel vanwege de verschillende bizarre situaties. Daarnaast merk je dat er grote verschillen zijn tussen individuen waardoor het lastig is om een score te koppelen aan een situatie. Wij willen dit spel op basis van een schaal van een tot tien een dikke 8 geven. Het is echt een leuke gezinsactiviteit en bekijk ook eens hoe andere gezelschapsspellen ervaren worden om zo een leuke avond te vullen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant