Vijf sieraden voor de mannen

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Sieraden bij mannen is toch altijd net wat anders dan bij vrouwen. We kennen het het allemaal wel dat als iemand een “fout” gouden kettinkje draagt of een horloge ter grote van de gemiddelde wandklok. Ook hebben we een periode gehad dat vele mannen met twee van die oorbellen rondliep. Bij mannen wordt het al snel als fout of patserig ervaren als hij sieraden gaat dragen.

Uiteindelijk willen ook mannen hun outfit een boost kunnen geven met een mooi sieraad, mits deze natuurlijk goed passen bij de outfit en geaccepteerd worden. Het is dan ook belangrijk om te letten op de juiste materialen en sieraden, deze moeten namelijk perfect passen bij jouw stijl. In deze blog vertellen we je wat meer over vijf verschillende sieraden die goed passen bij de man:

Een Horloge

Het horloge is direct één van de lastigste sieraden om samen te vatten in een alinea. Over de horloges valt namelijk ontzettend veel te vragen of te vertellen. De vele vragen gaan bijvoorbeeld over quartz of mechanisch? Draag ik enkel de iconische merken of fashion merken? Kies je voor een grote klok of juist klein en bescheiden?

Over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Een mechanisch horloge (automaat) is authentieker en is qua maakwijze complexer en daardoor ook duurder, maar hoeft zeker niet ‘beter’ te zijn dan een quartz horloge. Tegenwoordig maken ook fashion merken echte kwaliteit-horloges. Het is daarom altijd verstandig om te kiezen voor een tijdloos model zodat je je horloge over een aantal jaren nog steeds erg mooi vind. Daarnaast is het fijn als je je horloge op diverse gelegenheden kunt dragen.

Een mooie nieuwe trend die we nu zien op de horlogemarkt zijn de Bronzen horloges. Meer informatie over deze trend lees je hier.

Een armband

Afhankelijk van jouw outfit kan ook een mooie armband een perfecte toevoeging zijn. Een sprekende armband daarbij is vaak sprekend voor jouw stijl! Daarnaast kan je een armband vaak goed combineren met een horloge die je om je pols draagt. Hieronder hebben we enkele voorbeelden van armbanden toegevoegd:

Het Gezinsleven - sieraden mannen voorbeelden

Zoals je kunt zien zien we steeds meer bekende merken met armbanden voor mannen voorbij komen.

Een mooie ring

Een ring is tegenwoordig bij de mannen een steeds populairder sieraad. Het is een sierraad wat je ook onderscheidend kan maken, let er dan alleen wel op dat je een ring uitzoekt die bij je past. Je kunt bijvoorbeeld een verzameling van ruige ringen met skulls dragen, wanneer je ook echt die bebaarde, gespierde biker bent.

Als je kiest voor een ring is het belangrijk dat je zoekt naar een ring met een verhaal. Stap niet de eerste de beste juwelier binnen. Draag je ring met trots, het kan bijvoorbeeld door middel van een familie band met de ring (zegelring van je vader). Ook kan je een ring dragen die juist voor jou van waarde is omdat je deze bijvoorbeeld hebt gekocht tijdens een verre reis.

Het Gezinsleven - sieraden mannen ring

Dasspeld

Als vierde sierraad wil ik graag de dasspeld onder de aandacht brengen. Dit sierraad is helaas niet voor iedereen weggelegd omdat niet iedereen in een pak loopt. Maar loop jij de gehele week zwoegend, in je pak over de Zuidas? Dan kan jij jouw voorkomen verfraaien met een mooie dasspeld.

sieraden mannen manchetknoop

Manchetknopen

Op een gala, of een andere feestelijke gebeurtenis draag je niet je standaard hemd. Pak een met dubbelmanchet en haal die manchetknopen uit de kast. Nu kun je voor de standaard manchetknopen gaan, maar dit geeft geen toegevoegde waarde aan je outfit. Het geeft zelfs eerder een goedkopere look aan je outfit. Ga je toch liever voor de klassiekere look, dan onderscheidt je jezelf door middel van de materiaalkeuze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant