Een slaapmasker van Sleepiezz

Wij beoordelen dit product met een:

Met behulp van een slaapmasker kan je je meer ontstpannen. Als je met een slaapmasker slaapt komt er namelijk een subtiele druk op je ogen, wat hiervoor zorgt. Met een slaapmasker op blijven je ogen gesloten. Als je nog even wakker ligt of aan het piekeren bent, lig je niet met open ogen. Door de lichte druk en de verduistering val je alsnog sneller in slaap. in deze blog gaan we je meer vertellen over onze ervaring met het Sleepiezz slaapmasker.

Wat is er belangrijk bij de keuze van het beste slaapmasker

Wanneer we kijken wat er nou echt het meest belangrijk is bij de keuze voor een goed slaapmasker komen wij op de volgende 3 punten:

  1. Het comfort (zit het slaapmasker lekker?)
  2. De verduistering (laat hij geen licht door?)
  3. De kostprijs

Voor sommige mensen is wellicht nog het uiterlijk van het slaapmasker belangrijk maar dat vind ik persoonlijk niet zo belangrijk. Ik heb ten slotte mijn ogen dicht en ik draag het masker enkel in de slaapkamer.

Nu ben ik dit artikel gaan schrijven over het Sleepiezz slaapmasker en dat masker is niet zomaar een masker. Het gaat hierbij namelijk over een masker met bluetooth. Omdat dit masker is voorzien van bluetooth gaan we het in deze blog ook hebben over de kwaliteit van het geluid en natuurlijk de daarbijbehorende batterijduur.

Hoe is het comfort van de Sleepiezz slaapmasker?

Het slaapmasker zit wat mij betreft erg comfortabel. Ik had online wat gelezen over de speakertjes die niet voor iedereen op de juiste plek zouden zitten maar daar heb ik persoonlijk geen last van . De speakers zijn lekker plat en de muziekkwaliteit is ook goed. Ik heb dan ook geen enkele last van de speakers tijdens het slapen met het slaapmasker op.

De verduistering

Het Masker van Sleepiezz heeft een goede verduistering. Je ziet daadwerkelijk helemaal niks meer als je dit masker op hebt. Je kunt in alle rust genieten van een rustig muziekje en je zult merken dat je dan ook snel bent vertrokken naar domenland.

Het Gezinsleven - Sleepiezz - Slaapmasker bluetooth - Zwart 2
Het Gezinsleven - Sleepiezz - Slaapmasker bluetooth - Grijs 2

Het uiterlijk van de bluetooth slaapmasker

Zoals al aangegeven vind ik het uiterlijk minder van belang, desalniettemin ziet het masker er netjes uit.

De prijs

De prijs van dit mooie slaapmasker van Sleepiezz viel mij enorm mee. Met een kostprijs van slechts € 32,99 vind ik deze zelfs best goedkoop zeker aangezien deze is uitgerust met bleutooth en speakers.

De geluidskwaliteit

Zoals al eerder benoemd is de kwaliteit van het geluid uit de speakers goed. Je kunt het volume goed bedienen met de knopjes aan de zijkant van het masker en zelfs in de hardste stand blijft het geluid mooi zuiver.

Batterijduur

De batterijduur is van het slaapmasker zou volgens de website ongeveer 8 uur moeten zijn. Wat mij betreft zou dit dan ook lang genoeg zijn. Je zult dan ook merken dat je snel genoeg in slaap valt wanneer je met dit masker in bed ligt. Wanneer je het masker mee wilt nemen tijdens bijvoorbeeld een lange vlucht is het wellicht slim om een powerbank mee te nemen

Onze conclusie

Al met al kan ik dit masker enkel aanbevelen. De kwaliteit van het masker zelf voelt goed en degelijk aan. Er is gebruik gemaakt van een heerlijk zachte stof waardoor deze ook zeer comfortabel aanvoelt. Wat betreft de verduistering laat hij geen enkel lichtstraaltje door en is hij ook nog eens voorzien van bluetooth en twee goede platte speakers waardoor je heerlijk in slaap kunt vallen. De prijs is in verhouding tot de vele vergelijkbare maskers erg scherp en daarom zouden wij iedereen dit masker van Sleepiezz willen aanbevelen.

Heb jij wellicht nog andere tips voor ons of voor onze lezers wat betreft een goede nachtrust? Laat deze dan achter in de comments hieronder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant