Geef een sleutelhanger met foto cadeau

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Ben je op zoek naar een mooi en persoonlijk cadeau voor een dierbaar iemand? Je kunt een mooie sleutelhanger met foto cadeau geven aan iemand die veel voor je betekent. Dit geeft net die extra persoonlijke touch bij dit mooie cadeau. Een sleutelhanger kun je eenvoudig personaliseren met een leuke foto of een passende tekst die past bij jou of juist bij de ontvanger.

Een sleutelhanger met foto bedrukken

Een sleutelhanger met foto kan een erg leuk cadeau zijn. Het is een klein en ook een zeer persoonlijk cadeau. Je kunt kiezen uit veel verschillende vormen en maten en je kunt natuurlijk zelf de gewenste foto uitkiezen. Mocht je een sleutelhanger met foto voor een grotere groep mensen (bijvoorbeeld voor ieder lid van het gezin) willen laten bedrukken kan je zelfs kiezen voor unieke foto’s per persoon. Ik heb zelf een mooie sleutelhanger met een foto van onze kinderen gemaakt voor mama en voor beide oma’s.

Een persoonlijke sleutelhanger kan ook erg handig zijn, wanneer de sleutelhanger aan een bos sleutels hangt weet iedereen namelijk precies van wie die betreffende sleutels zijn. Als je liever geen foto op de sleutelhanger wilt drukken kan je natuurlijk ook kiezen voor een mooie passende tekst. Omdat de sleutelhangers in veel soorten en maten verkrijgbaar zijn heb je dan ook veel keuze. Als je een sleutelhanger met foto wilt bedrukken kan je kiezen voor een sleutelhanger van diverse materialen zoals acryl, RVS, hout, leer of kunststof etc.

metalen sleutelhanger met foto

Een persoonlijke sleutelhanger met foto maken

Als je een mooie persoonlijke sleutelhanger met foto wilt maken kan je kiezen uit heel veel soorten sleutelhangers. Ik ben na een zoektocht op internet uitgekomen op de website van Wanapix, hier heb je dan ook direct de keuze uit een groot assortiment met verschillende sleutelhangers. Zoek de gewenste vorm/materiaal uit en en klik daarna op personaliseer om deze aan te passen naar jouw wens.

Wil je een sleutelhanger met foto bedrukken? Kies dan een mooie foto uit en upload deze naar de website. De foto wordt automatisch op de sleutelhanger geplaatst. Je hebt daarna ook nog de optie om een leuke passende tekst toe te voegen aan je ontwerp, je kunt dan ook zelf exact de locatie van de gewenste tekst bepalen. Is je ontwerp helemaal naar wens? Voeg deze dan toe aan je winkelmandje zodat je deze kan bestellen.

Een gepersonaliseerde sleutelhanger is altijd leuk

Bijna iedereen heeft wel een sleutelhanger aan zijn sleutels hangen, is het niet voor aan de autosleutels dan is het wel voor de huissleutel. Dit maakt dat het geven van een sleutelhanger met foto een erg leuk cadeau is om te geven of natuurlijk om te krijgen. Als je iemand een sleutelhanger cadeau wilt geven is het dan natuurlijk ook extra leuk als deze gepersonaliseerd is.

Met behulp van een gepersonaliseerde sleutelhanger weet iedereen precies van wie de sleutels zijn. Wil je zelf iemand een gepersonaliseerde sleutelhanger cadeau geven? Zoek dan eerst de gewenste vorm en materiaal uit, je hebt namelijk veel verschillende modellen. Gegraveerde sleutelhangers zijn gemaakt van RVS, het voordeel van RVS is dat deze eventueel ook geschikt zijn voor mensen met allergieën. Voorzie de sleutelhanger van een leuke tekst voor die extra persoonlijke benadering.

Het Gezinsleven - sleutelhanger filmrol

Altijd een leuk cadeau

Als je op zoek bent naar een origineel en persoonlijk cadeau voor vaderdag of moederdag is een sleutelhanger met foto een ideaal cadeau. Juist omdat deze gepersonaliseerd is geeft het net die extra meerwaarde.

Heb jij nog andere tips voor leuke en persoonlijke cadeau’s om te geven? Laat deze dan achter in de comments hieronder!

Bekijk ook onze andere blog over creatieve manieren om jouw mooiste herinneringen levendig te houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant