Smûk- Een leuk boek met recepten, hand- en knutselwerken

Wij beoordelen dit product met een:

Enkele dagen geleden werd ik benaderd door Wimke Tolsma, schrijfster van het boek Smûk. Ze vertelde me over haar mooie boek en heeft er drie ter beschikking gesteld zodat ik er een mooie blog over kan schrijven en er twee weg mag geven via een leuke winactie. Voordat we het gaan hebben over onze winactie wil ik jullie eerst meer vertellen over dit bijzondere boek! Smûk is een boek vol eenvoudige recepten, handwerken en knutselwerken die je zelf kunt maken. Het is een mooi boek met een luxe uitstraling, vol prachtige foto’s en een duidelijke uitleg. Het boek is verdeeld in de vier seizoenen met daarin veel werken voor iedereen die van bakken, knutselen of handwerken houdt.

Het Gezinsleven - smuk fries geluk seizoenen

Een leuk boek speciaal voor creatieve mensen

Smûk is een boek voor de echte creatieveling en als je graag zelf dingen maakt is dit een boek vol met leuke inspiratie. Door de duidelijke uitleg, met foto’s en beeldmateriaal, is het geschikt voor zowel beginners als voor professionals. In dit boek zitten veel ideeën voor knutselwerken om zelf of bijvoorbeeld met je kinderen te maken. Door de leuke verdeling van het boek per seizoen kan je je huis dus elk seizoen op passende wijze versieren.

Door de mooie professionele en luxe afwerking is het boek Smûk een echt genot om door te bladeren. Het is een boek wat eigenlijk bij iedere do it yourself fan in de kast thuis hoort.

Het Gezinsleven - smuk diy boek rug

Wat betekent het woord Smûk?

Toen ik het boek had gekregen was ik direct getriggerd door de titel “Smûk”. Wat betekent dat nou precies? Na een kleine online zoektocht was het voor mij al snel duidelijk. Ons als Brabanders zegt het niks maar kom jij uit Friesland dan weet jij waarschijnlijk wel wat dit betekent. De letterlijke vertaling van het woord Smûk, is ”gezellig en warm/ behaaglijk”.

Knutselen voor iedereen

Ben je een creatief persoon en vind je het leuk om alleen of bijvoorbeeld met je kinderen te knutselen? Dan geeft Smûk je perfecte inspiratie voor leuke knutselwerken. Met de eenvoudige uitleg en instructies van Wimke kan je thuis erg leuke knutselwerken maken met je kind. Het is direct ook een erg leuke manier om de creativiteit van je kindje te triggeren. Mijn zoontjes zijn in ieder geval gek op knutselen en doen dan ook niets liever dan dit.

Het Gezinsleven - smuk diy appelchips

Direct gestart met knutselen

Ik heb het boek Smûk net voor Pasen ontvangen, dit was direct een leuk moment om te starten met het schilderen van paaseieren met onze zoontjes. Het mooie van het boek is dat er veel verschillende knutselwerken en recepten in beschreven staan. Het boek start dan ook vrij direct met een erg duidelijke uitleg over haken, dit is erg belangrijk voor een aantal van de knutselwerken die in het boek beschreven staan.

Een leuk cadeau om weg te geven

Toen wij het boek van Wimke binnen kregen waren wij, zoals al eerder gezegd, erg positief over de kwaliteit en afwerking van dit mooie boek. Mijn vrouw en mijn zoontjes zijn zelf ook erg creatief dus toen ik het boek aan mijn vrouw liet zien ging ze er direct mee aan de slag. Ze bladerde het boek door en begon dan ook direct met het schilderen van de paaseieren. Verder staan er natuurlijk ook nog veel originele recepten en knutselwerken in het boek.

Het boek Smûk is wat mij betreft dan ook een erg leuk boek om weg te geven. Vooral aan de creatievere personen in jouw omgeving zodat zij zelf of met zijn/haar kinderen de leukste knutselwerken kunnen maken.

Het Gezinsleven - smuk diy boek keuken

Een leuk cadeau voor moederdag!

Het is weer bijna moederdag en dus moeten we weer op zoek naar leuke en originele cadeautjes. Smûk heeft speciaal voor moederdag een leuke actie opgezet: “Eén voor je moeder en één voor jezelf. Bestel nu 2 Smûk boeken voor: € 25,- incl. verzendkosten ipv € 36,-.

Let op: Bestel 2 boeken en gebruik de kortingscode: moederdag  

Win nu een Smûk boek bij Het Gezinsleven!

Het boek Smûk is te koop voor € 17,95,- bij Bol.com of op de website van Smûk. Ik heb zelf van Wimke drie exemplaren ontvangen zodat ik er ook twee kan weggeven aan onze lezers! Bekijk hieronder wat je moet doen:

  • Volg onze Instagram pagina en reageer op de post over het boek Smûk
  • Deze actie loopt tot en met zondag 15 mei 2022

Hopelijk mag ik jouw binnenkort contacteren om een gratis exemplaar op te sturen van het boek Smûk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant