Schoenen opbergen? Dat doe je zo: de beste manier om je schoenen op te bergen

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Schoenen opbergen lastig? Je kast raakt aardig vol. Ook in de gang liggen meerdere paren schoenen op de grond. Heb je kinderen? Dan zwerft er hier en daar ook nog een paar sneakers rond. Het is bijzonder verleidelijk om je schoenen of sneakers in de gang achter te laten of onder het bed te schuiven. Zo kun je ze morgen weer snel aantrekken.

Herken je dit? Dan wordt het tijd voor een oplossing. Zoals je van ons gewend bent geven we je in deze blog een aantal tips en de beste oplossing om schoenen eenvoudig en snel op te bergen.

Gebruik de originele schoenendoos

Schoenen opbergen en ruimte creëren is niet gemakkelijk. De eerste handige tip is: Gebruik de originele schoenendoos Een voordeel is dat je de doos vanaf het begin bewaart en geen extra uitgave hoeft te doen om je schoenen op te bergen. Daarnaast recycle je zo de verpakking en benut je deze optimaal.

Het nadeel is dat vrijwel alle originele schoenendozen een andere afmeting hebben, je kunt ze niet netjes stapelen. Daarnaast is een originele schoenendoos kwetsbaar en niet bestendig tegen vocht en gaat deze eenvoudig stuk. Ook is je sneaker niet zichtbaar, zonde als je een exclusieve of mooie sneaker hebt die je graag tentoon stelt.

Schoenenkast, schoen lade of schoenen kapstok

De tweede oplossing om schoenen op te bergen: een schoenen kapstok, schoen lade of schoenenkast. Alle drie de opties bieden ongeveer dezelfde voordelen.

Het eerste voordeel is permanente opslagruimte voor je schoenen en sneakers. Zo kun je je schoenen op één vaste plek altijd kwijt. Handig om bijvoorbeeld bij de voordeur te zetten. Daarnaast geeft het een opgeruimde uitstraling, bijvoorbeeld op je slaapkamer.

Maar ook deze oplossing heeft enkele nadelen. Een kast of schoen lade is onderdeel van je interieur en vaak heel zwaar. Daardoor is zo’n kast ook lastig te verplaatsen. Wat nou als je ‘m wil verschuiven? Ook is een schoenenkast of lade al snel heel duur. Een schoenenkast of lade is ook niet uitbreidbaar, als je meer schoenen koopt kun je deze niet meer opbergen. Zo’n kast heeft een vast formaat waardoor je gebonden bent aan de ruimte die je hebt in de kast of lades. Als je over exclusieve sneakers beschikt zoals Adidas Yeezy 350 of een ander model, kun je de sneaker ook niet zien.

Stapelbare schoenendoos

De derde en tevens beste oplossing voor schoenen- en sneakers liefhebbers: de stapelbare schoenendoos. Deze schoenenopbergers, ook vaak sneakerbox genoemd, zijn uitermate geschikt voor het opbergen van je schoenen.

Gebruik je een sneakerbox om je schoenen op te bergen? Dan kun je gemakkelijk bij je schoenen. Handig als je op pad gaat, gebruik de scharnierende klep aan de voorkant om je schoenen meteen uit de schoenendoos te halen. Een sneakerbox van kwaliteit beschikt vaak over een magnetische sluiting, zodat de klep goed dicht gaat en blijft. Zo worden je sneakers nooit stoffig en zijn ze beschermd tegen vocht en vuil.

Daarnaast is sneakerbox ultra licht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Meer ruimte creëren? Stapel de schoenendozen op elkaar. Dankzij de handige inkepingen aan de onderkant blijft deze stevig staan wanneer je meerdere schoenendozen op elkaar stapelt. Je kunt dus eindeloos in de hoogte én breedte uitbreiden.

Een stapelbare schoenendoos heeft nog een ander belangrijk voordeel. Is je kind, of misschien stiekem wel jijzelf een sneaker liefhebber? Dan kun je wegdromen terwijl je jouw collectie bezichtigd. Dankzij de transparante klep zijn je sneakers altijd zichtbaar. De stapelbare schoenenopbergers zijn veelal beschikbaar in twee kleuren, zwart en transparant. Combineer de kleuren en match de kleur van jouw schoen.

Stapelbare schoenendoos van kwaliteit

Het is belangrijk om stil te staan bij de kwaliteit van een sneakerbox. Een kwaliteits schoenendoos heeft een aantal belangrijke eigenschappen:

  • Bouwpakket met stevige kunststoffen onderdelen
  • Rand aan de onderkant zodat je ‘m kunt stapelen en deze niet omvalt
  • Een magnetische klep die goed dicht blijft

Wees dus altijd op je hoede voor schoenendozen die flinterdun zijn en jouw sneakers niet goed beschermen. Wil je niet teveel geld uitgeven? Koop dan stapelbare schoenendozen met meerdere tegelijk, zo krijg je vaak veel korting.

Kortom, de ultieme oplossing voor het opbergen van je sneakers en schoenen is een Sneakerbox, bijvoorbeeld van Sneakerboxshop. Kies bij een Sneakerbox altijd een premium model met stevige kunststoffen onderdelen en scharnierende klep, het liefst met magnetische sluiting.

Kunststof opbergdoos voor je schoenen?

De kunststof opbergdoos is ook geschikt voor andere doeleinden, denk aan het opbergen van boeken of andere huishoudelijke dingen. Super handig dus! Meer interieurtips nodig? Lees ook onze andere blogs! Heb je vragen over deze blog? Laat dan een opmerking achter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant