Snoozzz voedingskussen voor de perfecte ondersteuning tijdens en na de zwangerschap

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Het Snoozzz voedingskussen is een ideaal slaapmaatje tijdens de zwangerschap maar ook na de zwangerschap biedt het in iedere vorm de juiste ondersteuning tijdens het voeden.

Tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap dient het Snoozzz voedingskussen als een slaapmaatje, het geeft namelijk steun aan je buik, rug en benen. Het Snoozzz voedingskussen is gevuld met EPS microkorrels en daarmee erg flexibel waardoor je het in iedere gewenste vorm kan buigen. Of je het nu lekker uitrust op de bank of in bed ligt, je merkt met het Snoozzz voedingskussen dat je heerlijk uitgerust wakker wordt.

Het Gezinsleven - Voedingskussen zwangerschap

Na de zwangerschap

Na de zwangerschap is het Snoozzz voedingskussen een echte musthave. Tijdens de geven van voeding biedt het heerlijke ondersteuning zodat je je armen niet constant aan moet spannen. Het fijne is dat het Snoozzz voedingskussen maarliefst 185 cm lang is en daarmee lekker om je lichaam gelegd kan worden. Je hebt dan nog genoeg ruimte om het voedingskussen in de houding te leggen die je zelf het fijnste vindt.

Het Gezinsleven - voedingskussen small baby

Snoozzz voedingskussen

Het Snoozzz voedingskussen is in verschillende maatvoeringen en variaties te verkrijgen. Het leukste is dat er veel verschillende soorten kleuren en printjes zijn waardoor je altijd wel een Snoozzz voedingskussen kan vinden. Ben je op zoek naar een wat meer ingetogen variant dan heb je leuke effen modellen zoals het voedingskussen Champagne of Teddy Sand. Zoek je een wat meer uitgespreken model kijk dan bijvoorbeeld eens naar het voedingskussen Amarant. Ben je benieuwd welke modellen er allemaal zijn dan kan je hier alle voedingskussens bekijken.

Het is belangrijk om even te kijken naar de verschillende soorten stoffen die gebruikt worden. Zo heb je modellen die volledig uit katoen bestaan maar er zijn ook modellen waarbij de bovenzijde en onderzijde een andere stof hebben. Zo heb je bijvoorbeeld ook modellen die half katoen en half ”teddy” zijn. Dit voelt super zacht aan maar het kan ook warm aanvoelen. Ben je zelf iemand die het snel warm heeft dan is het misschien verstandig om te kiezen voor een model dat aan beide zijde met katoen bedekt is. Het leuke is dat de hoezen ook los verkrijgbaar zijn, zo kan je dus zelf afwisselen tussen verschillende hoezen.

Vulling

De vulling van het voedingskussen en zwangerschapskussen bestaat uit EPS microkorrels. Deze zitten in de katoenen binnenhoes verwerkt. Deze vullig kan je qua gevoel vergelijken met fijn zand maar dan natuurlijk ultra licht en kneedbaar zodat je het precies de juiste vorm kan kneden. Dit zorgt voor de ideale ondersteuning en benodigde comfort. Na verloop van tijd kan het natuurlijk voorkomen dat de vulling minder ”vol” aanvoelt. Gelukkig kan je eenvoudig nieuwe vulling voor het voedingskussen bijbestellen. Hierdoor kan je het altijd in de gewenste vorm blijven kneden.

kleine variant

Het Snoozzz voedingskussen is ook in een kleinere variant verkrijgbaar, namelijk het voedingskussen small. Dit formaat is ideaal voor onderweg of op een andere locatie als thuis. Je hebt dan toch de benodigde ondersteuning bij de hand zonder dat je het enorme voedingskussen mee hoeft te nemen. Ook dit kleinere formaat is verkrijgbaar in verschillende materialen en varianten. Hierdoor kan je het zelfs als kussentje op de bank laten liggen zonder dat direct opvalt. Daarnaast beschikt het over fijne fiber vulling waardoor je het ook heerlijk in eigen vorm kan kneden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant