Speelgoed gereedschap en Werkbank voor kinderen

Wij beoordelen dit product met een:

Kinderen doen het liefst alles na wat wij als ouders zelf ook doen, dat geldt dus ook voor klusjes in en rondom het huis. Ik ben zelf echt een liefhebber van doe-het-zelven (DIY) en ik merk dat mijn zoontjes dit dan ook erg leuk vinden. Ze vinden het geweldig om te helpen en zo willen ze dan ook graag hun steentje bijdragen bij bijvoorbeeld het in elkaar zetten van hun nieuwe slaapkamer. Het echte gereedschap is natuurlijk te gevaarlijk omdat ze nog niet de motoriek hebben zoals wij en daarom is de Bosch werkbank en het overige speelgoed gereedschap van Bosch de ideale uitkomst.

Speelgoed gereedschap

Veel speelgoed gereedschap is gemaakt van hout maar er is tegenwoordig ook veel plastic en elektrisch gereedschap verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld een speelgoed Bosch boormachine of een Bosch werkbank. Kinderen voelen zich direct groot en verantwoordelijk wanneer ze de kleine klusser zijn die mee mogen helpen met papa. Het voordeel van deze leuke Bosch werkbank voor kinderen is dat deze altijd veilig zijn maar toch het gevoel geven van echt gereedschap. Alles lijkt op het echte gereedschap zodat je heerlijk met je kinderen samen kunt gaan klussen.

Goed voor de ontwikkeling

Bouw en constructie is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert de fijne motoriek, ze krijgen een technisch gevoel met gereedschap, stimuleren de creativiteit en het technisch inzicht. Zoals ze altijd zeggen “jong gedaan, is oud geleerd” en kinderen die al van jongs af aan met gereedschap omgaan, leren het later sneller echt te gebruiken. Omdat ik zelf een fan ben van klussen ben ik op zoek gegaan naar de leukste speelgoed werkbank voor kinderen en zo ben ik uitgekomen bij de Bosch werkbank.

Het Gezinsleven - Gezinsactiviteiten - Speelgoed - Bosch speelgoed werkbank
Het Gezinsleven - Gezinsactiviteiten - Speelgoed - Bosch speelgoed werkbank - onderdelen

Het meest populaire speelgoed gereedschap

Na een mooie online zoektocht naar het meest populaire speelgoed gereedschap ben ik in contact gekomen met OTTO. Zij hebben een prachtige werkbank inclusief speelgoed gereedschap van Bosch ter beschikking gesteld. Je kunt je dan wellicht ook wel voorstellen dat papa niet kan wachten tot het sinterklaas is en ik mijn zoontjes deze set met speelgoed gereedschap kan geven. Ik ben al helemaal benieuwd naar die gezichtjes en ik kan natuurlijk niet wachten tot we aan ons volgende klusproject kunnen gaan werken samen.

Hieronder heb ik het meest populaire speelgoed gereedschap voor je op een rijtje gezet:

  1. De Klein Bosch accuschroevendraaier
  2. De Bosch gereedschapskist
  3. De Bosch boormachine
  4. De Klein mini gereedschapskist
  5. De Bosch werkbank

Wil jij ook speelgoed gereedschap kopen? Hier enkele tips!

Zoals je kunt zien is er online veel verschillend kindergereedschap te krijgen. Er zijn namelijk veel merken, diverse materialen en allerhande uitvoeringen verkrijgbaar. Afhankelijk van jouw eigen wensen kan je kiezen voor het juiste gereedschap. Mijn keuze is in deze gevallen voor Bosch omdat deze een zeer uitgebreide collectie heeft met de complete werkbank en al het elektrische gereedschap.

Het Speelgoedgereedschap van Bosch is gemaakt van plastic. Het voordeel van het plastic gereedschap is dat deze ook elektrische onderdelen kan bevatten zoals de motorzaag, de boormachine etc. De materiaalkeuze kan mede afhankelijk zijn van de leeftijd van je kind, je wilt namelijk altijd voorkomen dat er wellicht onderdelen bij zitten die je kind kan inslikken.

De gereedschapsset van Bosch voor kinderen is enorm uitgebreid. Je hebt een groot aanbod van werkbanken, gereedschapskisten, riemen en apparaten waar je uit kunt kiezen. Dit is dan ook voor ons de reden geweest om voor dit merk te gaan omdat we dan ook nog vele mogelijkheden hebben om de set verder uit te breiden. Vergeet ook zeker niet de Black Friday deals van OTTO te bekijken!

Heb jij wellicht nog leuke tips voor ons betreffende speelgoed gereedschap of misschien zelfs ander leuk speelgoed welke leuk kunnen zijn voor sinterklaas of kerstmis? Laat deze dan achter in de comments hieronder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant