Springkussens en trampolines, die wilde we vroeger allemaal hebben

Wij beoordelen dit product met een:

Springkussens en trampolines waren vroeger echt twee speeltoestellen waar je als kind gelukkig van werd. Dat kwam natuurlijk vooral omdat (bijna) niemand er één had. Met een beetje geluk had je een vriendje of vriendinnetje met een trampoline maar vaak zag je deze alleen in grote speeltuinen of op de kermis. Springkussens kwam je eigenlijk alleen maar tegen bij ‘evenementen’ die bijvoorbeeld door school werden georganiseerd. Met heel veel geluk kwam je op een verjaardagsfeestje waar ze een springkussen gehuurd hadden. Hierdoor had je ook maar maximaal 1 á 2 keer per jaar het geluk om je uit te kunnen leven op een springkussen.

Zoals met alles vinden we veel dingen tegenwoordig ‘gewoner’ dan vroeger en zo ook een springkussen of trampoline. Tegenwoordig kent bijna iedereen wel iemand met een trampoline in de tuin. Of het nu iemand in de straat is, vriendjes van school of van het sporten, ze zijn niet meer zo schaars als vroeger. Toch maakt dit het niet minder leuk want kinderen spelen er nog steeds meer even veel plezier op. Daarnaast zorgt het er ook voor dat kinderen buiten spelen in plaats van binnen.

Trampoline in de tuin

Dat je ze vaker ziet komt natuurlijk ook omdat het aanbod enorm toegenomen is en dat ze online verkrijgbaar zijn. Vroeger moest je naar een winkel om een trampoline te kopen en ook nog eens mee naar huis zien te krijgen. Tegenwoordig kan je ze ‘gewoon’ online bestellen en worden ze thuisbezorgd. Het enige wat je nodig hebt is een vrij stuk grond in de tuin om de trampoline te plaatsen.

Om het zicht zo min mogelijk te belemmeren is een ingebouwde trampoline echt een uitkomst. Als je een kleinere tuin hebt die half vol komt te staan met een trampoline dan moet je jezelf afvragen of het wel een slimme keuze is om deze aan te schaffen. Bij grotere tuinen kunnen je kinderen er heerlijk op spelen en er zal ook vaak gevraagd worden of vriendjes kunnen blijven spelen.

Zelf een springkussen kopen?

Het klinkt natuurlijk wel gek om zelf een springkussen te kopen maar het aanbod is enorm. Springkussens kan je tegenwoordig eenvoudig online kopen dus er is markt voor. Klinkt gek natuurlijk want een springkussens laat je niet de hele zomer in je tuin staan. Als je al een springkussens hebt dan zet je dit hooguit een paar keer per jaar op dus waarom zou je het kopen? Je betaald en minimaal een paar honderd Euro voor dus dat is ook geen misselijke aankoop maar toch kunnen we de aankoop wel begrijpen.

Stel voor dat je bij een school of een sportvereniging werkzaam bent en er meermaals per jaar gebruik van wenst te maken. Dan kan het voordeliger zijn om er één te kopen. Zo kan je bijvoorbeeld ook samen met de straat een springkussen kopen. Dit zou leuk zijn als er veel jonge kinderen wonen omdat iedereen er dan gebruik van kan maken. Wordt er ook nog een straatfeest georganiseerd? Dan is het helemaal de overweging waard. Als je een vriendengroep hebt waar ondertussen veel kinderen bij gekomen zijn dan kan je ook met de vriendengroep een springkussen aanschaffen. De aanschafprijs is dan minder hoog en je kan er jaren plezier van beleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant