De Nieuwe Generatie Watergevechten: Een Review van de Spyra 3 waterpistool

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview
Het Gezinsleven - Sponsored blog

Wij beoordelen dit product met een:

Zomerse dagen, zonneschijn, en het vrolijke gelach van vrienden en familie rondom het zwembad. Wat kan deze fantastische setting nog beter maken? Een watergevecht natuurlijk! Maar nu gaan we het hebben over niet zomaar een watergevecht maar eentje gevecht uitgerust met ’s werelds meest krachtige en geavanceerde waterpistolen: de Spyra 3. 

Achtergrond van de Spyra-serie

Zoals de naam al zegt is dit de derde generatie van de Spyra-reeks. De Spyra heeft zichzelf al bewezen met de eerste twee modellen, maar nu komt het bedrijf met weer een nieuw model: de Spyra 3. Dit is het derde model in de reeks, maar laat je niet misleiden door de eenvoudige naam. Het is meer dan een eenvoudige update van de vorige waterpistolen.

Kenmerken van de Spyra 3 waterpistool

De Spyra 3 wordt geleverd met tal van indrukwekkende functies. Ten eerste is er de volledig geautomatiseerde werking. Als je het geweer in een emmer water steekt en de knop naar voren beweegt vult het pistool zich automatisch, dit duurt maximaal 10 seconden voordat het geweer volledig gevuld is. Daarna kan je gaan schieten en doet de Spyra 3 al het zware werk voor je. Een geavanceerd display geeft aan hoeveel water je nog hebt en wat de status van je batterij is.

Het Gezinsleven - Reviews - Speelgoed - Spyra 3 waterpistool - Duel
Het Gezinsleven - Reviews - Speelgoed - Spyra 3 waterpistool - Duel Display
Het Gezinsleven - Reviews - Speelgoed - Spyra 3 waterpistool - Duel Switch gamemode

De Spyra 3 schiet verder dan de meeste waterpistolen die ik ooit heb gezien. Het is bijna ongeëvenaard, in staat om je doelwit tot wel 10 meter ver te raken met een ontzettend hoge nauwkeurigheid. Je kunt met een schuifknop een keuze maken tussen drie spelmodussen: League, Burst, en Open. In de League-modus kan het bereik van de Spyra 3 zelfs oplopen tot wel 15 meter, dus je tegenstanders zullen goed voorbereid moeten zijn.

Je kunt het waterpistool opladen via een USB-C-poort, de status van het opladen is te volgen op het ingebouwde display. Het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het besproeien van iemand met vies water; dankzij een geïntegreerde slimme filter van de Spyra 3 is de tank beschermd tegen vuildeeltjes waardoor het pistool langer meegaat.

Onze praktijkervaring

Ik heb het genoegen gekregen om de Spyra 3 zelf te gaan testen. Dit waterpistool is wel echt voor grotere kinderen/volwassenen bedoeld want hij is best groot en zwaar. Voor mijn zoontjes (3 en 4 jaar oud) is deze nog iets te groot. Desalniettemin willen ze er natuurlijk constant mee spelen samen met papa en mama. We hebben thuis ook twee kleinere versies voor onze twee jongens waardoor we toch een klein watergevecht hebben mogen houden. De verschillende spelmodi zijn een zeer leuke toevoeging, waardoor het watergevecht een heel nieuw niveau van strategie en competitie kreeg.

Het Gezinsleven - Reviews - Speelgoed - Spyra 3 waterpistool - watergevecht
Het Gezinsleven - Reviews - Speelgoed - Spyra 3 waterpistool - watergevecht 4
Het Gezinsleven - Reviews - Speelgoed - Spyra 3 waterpistool - watergevecht 2

Vooral toen we de pistolen meenamen naar een weekend weg met vrienden hebben we hier veel plezier mee gehad. Dankzij de snelle herlaadtijd was ik nooit lang uit de strijd en hebben ons weer lekker kind gevoeld met een fantastisch watergevecht.

Prijs en beschikbaarheid

Als dit alles je als muziek in de oren klinkt, kun je je eigen Spyra 3 krijgen voor €149,-. Ik heb zelf gekozen voor een 2-pack met een rode en een blauwe Spyra 3 voor € 280,12. De pistolen zijn dus verkrijgbaar in twee kleuren: rood en blauw, zodat je kunt kiezen welke kleur het beste bij je past. Hoewel de prijs wat hoger is dan die van je gemiddelde waterpistool, is de kwaliteit en ervaring die je ervoor terugkrijgt naar mijn mening de investering meer dan waard. Het is wat mij betreft echt een next generation waterpistool.

Onze conclusie

De Spyra 3 is zoals al eerder gezegd niet zomaar een waterpistool; het is een game-changer. Met zijn geavanceerde functies en ongeëvenaarde prestaties, brengt het watergevechten naar een compleet nieuw level. Of je nu een volwassene bent die op zoek is naar wat zomers plezier, of een kind dat klaar is om de koning van het watergevecht te worden, de Spyra 3 is de perfecte keuze. De unieke ervaring en zelfs de kleine terugslag die het geeft tijdens het schieten maken de beleving compleet.

Natuurlijk, zoals bij elk product, zijn er enkele nadelen. De prijs kan voor sommigen een struikelblok zijn, en de krachtige straal is misschien niet geschikt voor de allerjongsten. Maar over het algemeen is de Spyra 3 een indrukwekkend stuk speelgoed dat het hart van elk kind (en van volwassenen zoals ik) sneller zal doen kloppen.

Ben je zelf ook al een trotse eigenaar van een Spyra 3? Of ben je van plan er een te kopen? Deel dan graag ook jouw ervaringen in de comments hieronder. We horen graag wat je ervan vindt! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Het Gezinsleven - Personal Blog
Het Gezinsleven - Productreview

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant