Een mooie picknicktafel voor onze kinderen!

Wij beoordelen dit product met een:

Wij vinden het heerlijk om lekker buiten te zitten en buiten te eten. Zodra de zon weer begint te schijnen zoeken wij snel een heerlijk plekje in de tuin met onze twee zoontjes. Maar ook zij vinden een “eigen plekje” fijn en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een mooie picknicktafel, een speciale picknicktafel voor onze twee zoontjes (2018 en 2020) waar zij heerlijk aan kunnen spelen. Maar waar moeten we op letten in onze zoektocht naast enkel de uitstraling van de tafel?

Welke picknicktafel is het meest geschikt?

Onze twee zoontjes spelen het liefst de hele dag buiten, lekker in de zandbak, met de voetbal, op het klimrek en ga zo maar door. Wij wonen zelf vlakbij een mooi bos en dit is echt een favoriete plek geworden voor onze twee kleine mannen. Een picknicktafel is dan ook pure nostalgie, ook in en rondom het bos staan er verschillende verspreid. Dit is de reden dat ik speciaal op zoek ben gegaan naar een mooie en vooral ook robuuste picknicktafel voor thuis. Het is tenslotte voor het gebruik van kinderen dus de stevigheid en veiligheid staat voorop.

Als ik online zoek naar een mooie picknicktafel merk ik pas hoe onwijs veel keuze er beschikbaar is. Wil je een vierkante, of juist een rechthoekige tafel? Een tafel van teakhout, of juist van aluminium of staal? En wil je wel of geen rugleuning? Er is ontzettend veel keuze en uiteindelijk is onze keuze gevallen op een mooie tafel die wij hebben gevonden op de website van staleninterieurs.

picknicktafel-kinderen

Zoek naar de beste kwaliteit!

Als je op zoek gaat naar een robuuste en stevige picknicktafel ben je direct voor jarenlang voorzien. We hebben in het verleden ooit een goedkopere tafel gehad maar dan zie je dat deze na één of twee seizoenen zijn beste tijd heeft gehad. Gezien dat ik in dit geval op zoek ben gegaan voor een mooie tafel speciaal voor mijn zoontjes is de veiligheid extra belangrijk. Sterker nog, wanneer we zoeken naar de beste kwaliteit kan het wellicht nog wel voorkomen dat zelfs onze toekomstige kleinkinderen er over een jaar of dertig van kunnen gaan genieten.

Je kunt voor een leuke picknicktafel terecht bij je lokale bouwmarkt maar ga je voor echte kwaliteit en duurzaamheid? Dan kun je veel beter iets verder zoeken en deze bij een echte specialist bestellen. Wij hebben onze tafel gekocht bij staleninterieurs en je voelt enkel al aan het gewicht dat deze tafel van een uitzonderlijke kwaliteit is. De tafel is wel iets duurder dan die van de bouwmarkt maar we verwachten dat deze veel langer mee gaat.

mooie-picknicktafel

De tafels zijn verkrijgbaar voor groot en klein

Ben je juist op zoek naar een mooie picknicktafel voor in de tuin? Ook daarvoor ben je bij Staleninterieurs aan het juiste adres. Ze maken deze kwaliteitstafels in verschillende maten en met verschillende materialen en kleuren. Voor ieder een geschikt model dus.

Heb je een grote tuin die nog wat leeg aanvoelt? Ook dan kan je deze mooi opvullen met een grote picknicktafel. De mooie stalen voet valt direct op en zorgt ook voor een onwijze stevigheid, je kunt hier gemakkelijk met 6 of zelfs 10 kinderen aan zitten. Met deze tafels heb je dus voldoende ruimte om met je gezin en eventueel gasten heerlijk te gaan eten in de tuin.

Heb jij voor onze lezers nog leuke tips over een picknicktafel of voor de aankleding van de tuin? Misschien weet je wel hoe we de ruimte om de picknicktafel leuk aan kunnen kleden. Laat je tips dan hieronder achter in de comments zodat je onze lezers hiermee kan inspireren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Inhoudsopgave

BoekenBoeken
Klik Hier
BabyBaby
Klik Hier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Klik Hier
KlussenKlussen
Klik Hier
Deel deze blog:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Ook interessant